Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
14
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Homatics daha stabil olur android olarak amlogic oturmuş bir chipset ancak rocktek görüntü olarak daha iyi orası kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Denemek için HDR+True hd atmos özellikli bir film web de nerden temin edebilirim?

Çok teşekkür ederim.

Amazon.com: BOXY Android TV Box, Streaming Media Player 4K, Dune HD Media Center, Mini PC, AV1, USB 3.0, Ethernet, MKV/ISO DV P7 FEL AFR, HDR10+, DTS, Netflix in 4K Dolby Vision & Atmos, Voice : Electronics

Şu ürünle alakalı bir öneriniz olabilir mi acaba? şu an 55 dolara düşmüş. Türkiye'ye gönderimi var görünüyor. Eğer siz de önerirseniz şansımı deneyip sipariş vereceğim. Belki gümrüğü geçer. Dediğim gibi stream ile çok işim yok. Hdd deki filmleri izlemek için daha çok kullanacağım.

• Fiyat iyi ama android 12 güncellemesi alması lazım almazsa sıkıntı amlogic s905x4 anrdoid 12 ile destekledi hd sesleri hatta dts bile

• quote:

Orijinalden alıntı: klazing

Denemek için HDR+True hd atmos özellikli bir film web de nerden temin edebilirim?

Nette zor torrent belki

• selcuky1 kullanıcısına yanıt

Satıcı Amazon değil sıkıntı olursa uğraşırsın, veya kargo vs kesebilir satıcı, özel bir cihaz olsa şansını dene derdim ama değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 9 Mart 2025; 15:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Açılış yavaş ekran sdr veya hdr diye manuel her değiştirişte yeniden başlatma istiyor😪

• Kapatma tuşuna uzun basarak tamamen kapatırsanız kırmızı ışık bayağı rahatsız ediyor kısa basıp bekleme moduna alınca açık mavi yanıp sönüyor bir müddet sonra tamamen kapanıyor ışık o yüzden bekleme modunu tavsiye ediyorum şimdilik

Bu haldeki ürüne bir de %15 zam yapmışlar…

• Bende bu cihaz ve homatics dune HD arasında kaldım,istediğim tek şey görüntü ve ses kalitesi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Neredeyse tüm android boxlari denedim

Dune ugoos aosp lerde dahil

Yapay zekâ ile en canlı görüntüyü veren cihaz Nvidia Shueld pro 2019

Homatica 50 metre yanından geçemez.

Ancak nvidia nın eksikleri eski cihaz olması 2 ay evvel yeni güncelleme aldı Auro3D ses desteği geldi eski olmasına rağmen bu haliyle bile en iyi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia daha iyi olsa satışa koymazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bu haldeki ürüne bir de %15 zam yapmışlar…
    Hala aynı görünüyor 5195 tl

Hatta peşin alırsan 4800 hiremcoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Mart 2025; 20:6:50 >
    Ben böyle saçma bir ürün fiyatı gösterimi görmedim, sayfaya 5200 yazmışlar 2 taksit fiyatı, peşin yapınca 4800 oluyor.

• Nvidia shield de sanırım her 10+ desteği yok?

• Yok eski kaldı artık dolby vision olan tvlerde sorun olmuyor ancak Samsunglarda ciddi problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Mart 2025; 5:42:7 >
  • Gözümü kararttım. Sabah İnşAllah gx1 siparişi vereceğim. Dts ve Dolby ses formatlarının tamamını destekliyor anladığım kadarı ile. Hdr10+ desteğide mevcut. Gpu su daha iyi sanırım. Homatics ile gx1 arasında gidip geliyorum. Değişiklik olmaz ise siparişi vereceğim.

• Bu arada rocktek g2 amerika amazonda 130 dolar civarı. Türkiyede 5195 tl. Mantıklı bir fiyat sanki.

• G2 amlogic chipset yalnız ona dikkat etmek lazım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.