Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
16
Favori
10.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağlanabilir elimde 4 tane Bluetooth kumanda var sadece 2 tanesi air mause özellikli, Bluetooth la bağlanan herşeyde Air mouse olmaz, onu diyorum sen bunda Bluetooth varsa niye air yok diyorsun, Bluetooth sadece air mouse içinmi konuyor, air mouse yoksa air özellikli kumanda alacaksın,o kumanda da air yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 18 Mart 2025; 12:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam peki onerebileceginiz Air özellikle bir kumanda varmıdır cihaza baglayabilcegim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna7272 -- 18 Mart 2025; 12:54:34 >
  • Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box

Selamlar sizin video ayarlarınız nasıl hdr vs..? Burası oldukça kafa karıştırıcı, samsung tv kullanıyorum.

• Pqhdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Mart 2025; 10:16:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NeXT’in bu cihazı çok hoşuma gitti severek kullanıyorum , şöyle bir problemim var , programa şifre girmenm gerekiyor , şifre Ispartanın I sını büyük harfle yazmalıyım ama klavyesi desteklemiyor, kopyala butonu da çalışmadı . Önerisi olan var mı acaba ?

• play store'dan herhangi bir klavye yükleyebilirsiniz

• https://www.donanimhaber.com/netflix-yeni-hdr10-destegi-ile-gorsel-deneyimi-artiriyor--189384

İşte gx1 almak için bir neden daha😂

• Birilerinin gazına gelipte böyle cihazlara para vermeyin. Elinizin altında google var araştırın.
    Ayrıca bir ürün Amazon mağazasında satılmıyorsa uzak durun bunun sebebi amazon'dan aldığınız her ne olursa olsun size yasal haklarınızı sunuyor yani beğenmediğin bir ürünü aynen iade edebiliyorsun 30 günlük iade var ya da değişim Hakkı da var ama diğer mağazalarda iade ve değişim hakkını kullandırmıyorlar kolay kolay hevesiniz kursağınızda kalmasın diye bu anekto'du aktardım. İyi arayışlar dilerim.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ne anlama geliyor bu ayar benim tv samsung bu arada

• Pqhdr aslında hdr10+ samsunga lisan ödememek için google uydurduğu bir terim
    Tv samsung ise sende zaten dolby vision yok diğer menüler sana uygun değil

• Ama diyelim ki bir arkadaşından dolby vision film buldun o zaman en alttan ikinci ile dolby visionu hdr'a çevirip izlemen lazım o da aklında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Nisan 2025; 10:27:14 >
  • bende bugün sıparış geçtim. nvidia sheld pro ve nokia 8010 yanına koyacağım. iki adet samsung uhd tv var bende. QLED olanı hdr10+ yazıyor. dolbyatmos 2 adet samsung ses sistemim var. her iki tv ve soundbar da kaliteli ses alıyorum.

aryond 32 inc 2k monitör var bende. pc den 2k görüntü alıyorum. ancak next ve nokia box ları denedim 2k görüntü aktif olmuyor. RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Box da 2k seçeneği olduğu anlatıldı youtube de. umarım öyledir...

• Yazılım çok boktan stand by'dan uyanmıyor nadiren uyanınca da zırvalıyor az önce yine zırvaladı netflixte black mirror izliyorum uzlamsal ses diyor stereo sanıyor arada soundbarı atlayıp tvyi görüyor kapatıp açtım atmos diye güncelledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Nisan 2025; 14:4:42 >
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum rahatlıkla söyleyebilirim ufak tefek sikintilari dışında cihaz hiz ve özellik olarak premium kumandası ile çok güzel...Şu an cihazda önemli iki sorun birincisi dobly hdr geçişler ikincisinde Nvida oyun açılış sıkıntısı bunun dışında problemi yok.

Arkadaşlar yazmışlar stand by sıkıntısı olduğunu ama ben kendi tvmde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Aktif olarak digiturk ve tvplus kutuları bağlı..toplam 3 kutuda standby temiz gayet

Tivimate ile çok iyi çalışıyor bütün yasal platformlar ile birlikte ileri seviye kullanıcılar için birebir mayıs ayindada hata güncellemesi olacagi söyleniyor hiremco firması geri dönüşleri firmaya yapmış..

Bununla ilgili cihazda sormak istediğiniz bisey var sorabilirsiniz hali hazırda ana kutum ve aktif kullanıyorum..Digitürk play netflix amazon tivibu tvplus blutv ssport tivimate aktif kutuda kullandiklarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 13 Nisan 2025; 18:20:38 >
  • Hbo maxi de kurdum o da cam gibi hdr ve atmos bu alet stream servisler için yaratılmış arkadaş😄

• Üstad artık torrent işi bitti gibi. Dönem stream dönemi sanki. Kafama takılan tek mevzu görüntü ve ses kalitesi. Görüntü bir yere kadar ama ses ? Bu arada cihazı alma noktasında kaşıntı başladı bakalım sonu golle mi biter göreceğiz? Zidoo z9x, nvidea shield pro 2019 + bu biraz fazla olacak ama durduramıyoruz kendimizi. 

• vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Z9X varsa yanına bence Apple TV yakışır. Bende uzun zaman shield o bu hatta konu başlığındaki gx1 i de denedim ama Torrent için (bence ses sistemi kullananlar için olmazsa olmaz) zidoo, Stream ve infuse için Apple TV en iyi kombinasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 16 Nisan 2025; 11:39:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple tv ve hiremco gx1 birbirinden farklı cihazlar?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.