bu cihazın üçtebir fiyatına amazonda 1800 tl cıvarı satılan Next start super bir box. Bizim yerli firmalar bu tip hataları yaparak intihar ediyorlar diye düşünüyorum. yapay zeka hikaye...ben amatörce 40 yıldır elektronik üzerinde ilgi yorütüyorum. 70 yaşında Cumhuriyet Öğretmen Emeklisiyim.Hiremco firmasına güvenerek böyle basit bir iş yapacaklarını düşünmedim... dürüslüğümün cezasını çekiyorum... bu gidişle hiremco da e.Toğr.l un hepsi dijitalı akibetleri olacak....yazık vatan vs. hikaye herşey insan için olmalı... insanıda çürüttüler,geriye ne kalır.... |
Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (12. sayfa)

-
-
Next Start 4K Pro fiyatına göre çok iyi bir cihaz, hemen hemen GX1 ile aynı fark olarak Dolby Vision ve DTS desteği yok, bir de RAM’i 2GB onun dışında AI vs aynı chipleri dolayısı ile…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş bizde sorun yok ara hiremcoyu değiştirsinler cihazını neden tüm cihazlar sorunlu gibi anlatıyorsun kiquote:
Orijinalden alıntı: mamoste1bu cihazın üçtebir fiyatına amazonda 1800 tl cıvarı satılan Next start super bir box. Bizim yerli firmalar bu tip hataları yaparak intihar ediyorlar diye düşünüyorum. yapay zeka hikaye...ben amatörce 40 yıldır elektronik üzerinde ilgi yorütüyorum. 70 yaşında Cumhuriyet Öğretmen Emeklisiyim.Hiremco firmasına güvenerek böyle basit bir iş yapacaklarını düşünmedim... dürüslüğümün cezasını çekiyorum...
bu gidişle hiremco da e.Toğr.l un hepsi dijitalı akibetleri olacak....yazık vatan vs. hikaye herşey insan için olmalı... insanıda çürüttüler,geriye ne kalır....
Güzel beyefend kardeşim.Teşekkür ediyorum ilginiz için Hiremco nun satın aldığım sayfasında sıparışım görünmüyor. Sabah giriş yaptığım halde redediliyordum. Şimdi giriş yapıyorum, Sıparış bilgileri yok.Olmayınca işlem yapılmıyor. Whatsapp destek yazıyor. Numara çevap vermiyor?
Başka bir durum: cihazda bir sorun görünmüyor,vaad edilen özellikler yok... Netflix lisanslı deği. wifi 6 yok vs. vs.
-
Allah Allah bizdeki netflix nasıl hdr ve atmos onu anlamadım
+90 533 696 37 73 telefon bu ben buradan yazışıp almıştım bugün 23 nisan resmi tatil diye dönen olmamıştır yarın hallederler
Nasıl L1 lisansı yok?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dreamstar Nova nasıl dolby vs dts falan var mı? bi eksiği sıkıntısı var mı standart kullanıcı için. maksat internetten bişeyler izletsin.
bir de bu typec tuner i en ucuz nerden alabiliriz bulabiliriz ya da mevcut uyduyu bypass edemez mi bu aletler ?
-
Internet'ten bir şey izletsin derken, tam olarak nasıl bir kaynaktan bahsediyoruz?
Nova'da Dolby Vision yok sadece, diğerleri var ama eski nesil işlemciye sahip bir cihaz, en önemli yanı ise 12 aylık TV+ hediye veriyor olması.
Uydu hiç kullandığpım bir şey değil, o konuda yorum yapamayacağım.
-
peki siz ne cihaz önerirsiniz 2bin civarın yeni güncel sorunsuz vs. ? evdekiler uydu kullanıyor arada android özellik kullanılar işte hbo max tanıtıcam tv+ da bedava youtube vs bunlara girerler arada o anlamda izletsin dedim
-
TV+ için ödeme yapacaksanız Nova neredeyse bedavaya geliyor, ha bu önemli değil ise Next Start Pro 4K fiyat olarak oldukça iyi durumda hala.
-
özellik ve donanım olarak next daha mı iyi nova ya göre? şu an tv plus zaten yok gerekli mi ki ? ya da paraya değen bi platform mu
-
beyefendi neye direttiyorsunuz? ben işin teknik yönünü biliyorum. işte aynı konuya geliyoruz. sattığınız ürünün sadece maddi getirisine bakıyor ve cihazın içeriğini bilmiyorsunuz.
RockTek Gx1 L1 lisanslı değil,ben google kumanda üzerindeki netflix tuşuna kandım. nerflix UHD 2160 değil...1080 p hd . Hdr tv de hdr özelliği kapanıyor,aktif olmuyor.Kutu üzerinde wifi 6 yazıyor mu?
wifi 6 yok. hd görüntüyü 4K yapar deyimi hikaye... bu yöntem ile sıradan kullanıcıyı etkiliye bilirsiniz ...
elimde onlarca cihaz var bunuda rafa kaldırdım... ancak HIREMCO yılların firması ,samimi bu duruma düşmelerini istemiyorum...
dreambox dispritörü karadağı herkes bilir... ben abd ye gideceğim dreaqm 920 sıpartışım var. tuzladaki yerlerine elden alırken,panelın arkasında takır-tukur birşeyler yapıyorlar. şüphelendim ancak olamaz diye söylemedim. benim multistrean dvbx tuneri çıkarıp yerine düz eski model tuner takmılşar.... fotolarla turkey forumda teşhir edildiler. ondan sonra tek dreambox cihaz satamadılar,herkes dışarıdan getirmeye başladı ..
biri forumda burada yazılan anlamsız yazılar gibi " canxxx namazı niyazı olan adam yapmaaz" yazıyor..
benim ticari ve herhangi bir firma ile ilişkim yok, sosyalist cumhuriyet öğretmeniyim.benim kuşak doğrular adına büyük bedeller ödedi...
hoşçakalın güzel kalın
-
Next Start 4K Media Player çok güzel cihaz tavsiye ederim. amazon.com.tr de 1709 tl
-
abicim teşekkür ederim ben pek bu tv kutusu vs hakim değilim. lisans vs konusuna gelince netflix değil ama hbo max var ben sadece onu ve youtube kullanacağım. orda 4k hdr vs bana sorun çıkartmasın takılma donma olmasın. yarın bi gün lisans vs uğraşmak istemiyorum çünkü aile için alacağım kafalarına göre takılsınlar amaçlı bir cihaz olacak. normalde uydu izliyor tv de bakacak bişey olmazsa geçsinler tv box a takılsınlar kafalarına göre istiyorum. yani siz kısacası bu fiyata next pro4k modeli dreambox nova dan iyi diyorsunuz doğru mu anladım ? ayrıca tuner takmak istersek tavsiye var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 25 Nisan 2025; 15:34:53 > -
Pro modeli çok daha mantıklı 1800 lira.
rica ederim.bu forumlar bilgi paylaşım içindir. yardımcı olursam sevınırım.
next in bu modelini kullandım. youtube vs 4k ve lisanslı ancak usb type c girişi olmadığı için uydu tunerine uyumlu değil. tuner girişli bildiğim nokia 8010 var. pahalı bir cihaz ,galiba yutdışından geliyor. ben amazondan almıştım.
Botech Wzone Tunerli Uydu Alıcı Lisanslı 4K Android Box var ancak kullanmadım.
-
haklısınız üst modelı almak daha doğru olur,ki önemli bir fiyat farkıda yok.
-
Dreamstar Nova 4K Google Lisanslı Android Tv Box + Dreamstar Type-c Dvbs Tuner bu cihaz fiyat olarak daha uygun. ancak bu tür tünerler uydu yayınlarında pek kullanışlı olmuyor. android box ayrı,uydu cihazı ayrı kullanmada yarar var.
-
o zaman tuner işini sallıyoruz zaten uydu ve box ayrı kullanılır bizde de. next pro yu almak şu an donanım yazılım ve lisanslar açısından daha iyi diyoruz son olarak
-
Ben yanlış sayfadamıyım,next sayfası mı burası?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X