Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
16
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stream cihazları sonuçta. Gx1 ayriyeten TrueHD vs yi de oynatıyor extra olarak. Zidoo varken tekrar aynı işi yapacak cihaza gerek görmeyip eksik kalan Stream yanını Apple TV ile çözmek benim dediğim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @vahdettinp tek bir tvde kullanmıyor öyle olsa ben de zidoo+apple dedim özelden konuştuk o yüzden hem stream hem hdd için gx1 ideal nividiayı çoktan satardım ben olsam nasıl olsa müşterisi hazır

• Next cihaz WiFi den kopma sorunu yaşıyor , stand by düğmesi kırmızı yeşil arasında git gel yaşıyor sonra normale dönüyor, bu kopmaları nasıl engelleyebiliriz yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce siparişi verdim. inşaallah memnun kalırım.

Samsung 75qn90d ile zidoo z9x + rockteck gx1 i

sony 75xg9505 ile de nvidia shield pro yu kullanacağım inşallah. Uygun müşteri bulup cihaz eksiltmesine gitmezsem bu şekilde kullanırım.

• vahdettinp V kullanıcısına yanıt

memnun kalacağına garanti veririm yazılımın boktanlığına takılmazsan

• sadays S kullanıcısına yanıt

bu tip şeyleri kaynağa göre otomatik algılayıp değiştirebileceği mod yok mu?

• Maalesef firma hdr dolby vision otomatik geçiş sorunundan haberdarız rocktek firmware yayınlayacak mayıs gibi dedi bekliyoruz ama o firmware'in bile bunu otomatik yapamayacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Nisan 2025; 7:54:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben philips tv de iptv kullanıyorum ve ses efektlerinin sesi konuşma seslerine göre çok yüksek çıkıyor. Aksiyon sahnesinde sesi kısıyorum, konuşma sahnelerinde sesi açıyorum. Gına geldi artık. Bu cihazı alırsam bu sorundan kurtulabilir miyim acaba? Ses sistemine bağlayıp bu tarz sorun yaşayan var mıdır ?

• Arkadaşlar selamlar,

xioami 4k modelini 4-5 yıldır kullandım ve artık heryerde kasıyor.

4k tv için film için önereceğiniz güçlü kaslı bir tv box önerisi alabilirmiyim? Ağda torrent vs download edip VLC ile de ağdan mp4 açıyorum, netflix vs platformları da kullanıyorum.

Yurt dışından sipariş verme şansım var, bulgaristan adresine satın alıp fiziki olarak getiriyorum.

Teşekkürler

Edit şöyle birşey buldum ama sanırım android tv lisansı yok;

https://ugoos.store/products/ugoos-sk1-dolby-vision-atmos-dts-hd-hdmi-8k-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 21 Nisan 2025; 11:54:39 >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

çok güçlü alet ama stream desteği yok rocktekin yazılım desteği zayıf güçlü bir oynatıcı olmasına rağmen

xiamoi 3ncü nesli amlogic s905x5 ama o da klasik xiaomi işte yine 2 gb ram koymuş kastırır mı bilemedim sei robotics'in çıkarmasını bekleyin derim s905x5 işlemcili bir model homaticsten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Nisan 2025; 13:11:43 >

2024 de duyruldu, 2025 ilk çeyreği devirdik piyasaya çıkamadı gitti.

Aslında Odroid N2 plus cihazım var bitane fazlalık. Şu TV lisans olayı olmasa geçici bi süre için onu kullanırdım :)

• S905x5 ler yıl sonuna doğru çıkar.x5m ket zaten çıktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın sevgili forumdaşlar. listeye rockteck gx1 ide ekledim.

wifi 6 yazıyordu ancak bağlantıda wifi 6 göstermiyor?

nokia 8010 var bağlatı üzerinde wifi 6 ibaresi geliyor bu cihazda yok?

• RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Boxu alalı birkaç gün oldu. İlk denemeyı 2k monitörde yaptım.

az önce damsung qled tv ye taktım. video 2160 olmasına rağmen netflix 1080 hd olarak gösteriyor? bir saat oğraştım sonuç aynı?

sorun nedir ayarlar konusunda yardım lütfen?

• Bu cihaz lisanslı değil mi?

satın aldığım Hiremco sayfasına girişte yapamıyorum?

neler oluyor sevgili forumdaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamoste1

RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Boxu alalı birkaç gün oldu. İlk denemeyı 2k monitörde yaptım.

az önce damsung qled tv ye taktım. video 2160 olmasına rağmen netflix 1080 hd olarak gösteriyor? bir saat oğraştım sonuç aynı?

sorun nedir ayarlar konusunda yardım lütfen?

Hdmi kablon mu eski tüm platformlar hdr veya dolby vision ve atmos (disney hariç)

Samsung tv için

Display mode auto
    Hdr output pqhdr
    Dolby vision disable
    Hdr policy always hdr
    Ama sende hdr10+ ise adaptive hdr olacak
    Dolby vision graphic priority

İçerik kare hızıyla eşleştir kesintisiz

AISR açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Nisan 2025; 14:17:14 >
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Netflix planınız nedir?

Paugge 1 Metre Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 8K@60Hz, 4K@120Hz, 4K@60Hz, eARC, HDCP 2.2, D-HDR, Dolby Vision, Dolby kullandığım kablo. nvidia sheld pro yu çıkardım yerine taktım. maalesef UHD aboneliğim RockTek GX1- de HDR,dolby veya 5.1 ses ancak hd olarak görünüyor.

yazdığınız aşağıdaki ayarlar ancak netflix hd. cihaz çözünürlülüğü 2.160 60 hz.

bende tv ayarlarında hdr 10+ yazıyor.

Samsung tv için

Display mode auto

Hdr output pqhdr

Dolby vision disable

Hdr policy always hdr

Ama sende hdr10+ ise adaptive hdr olacak

Dolby vision graphic priority

• Hicks kullanıcısına yanıt

Aboneliğim UHD. samsung tv nın kendi netflix uygulaması.apple 4k ve aynı tv ye bağlı ve yarine taktığım nvidia sheld pro da 4k izliyorum.

google kumanda üzerindeki netflix tuşunu görünce ve bu fiyat olunca L1 lisanslı diye fazla yorumlara bakmadan RockTek GX1-AI satın aldım. işin bir ilginç tarafı

satın aldığım ve kayıtlı sıparış bilgilerin olduğu hiremco sayfasına giriş yapıyorum, aktif olamıyorum.engel konmuş olmalı...

• geçen mesajlarda YÜZBAŞI 1976 adlı forumdaşın yazısını şimdi gördüm.

100mb internet Gigabit yok

Usb 3 yok

L1 lisans yok ve netflix gibi platformlarda yüksek çözünürlüklü izleyemeyeceksin

Wifi 6 yok

Depolama alanı 32 Bu da hemen şişip kasmasını sebep

HDR , Dolby Vision geçiş sıkıntısı var

Yazılım berbat bir cihazda en önemli şey yazılım güncellemesidir iki cihazı kıyaslamıyorum çünkü bu Nvidia ya hakaret olur ancak 6 SM geçmesine rağmen hala 2 ay önce bile yazılım güncellemesi aldı dediğim gibi paranızı çöp cihazlara vermek yerine biraz daha biriktirin derim....

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.