izleme alışkanlığım stream tarafına döndü baktım 1 yılda 2 kere açmışım zidooyu z9x proyu sattım ama realtekten vazgeçmedim chipset aynı görüntü netliği mükemmel yazılım boktanmış umurumda değil hatta menüde vs10 ile alakalı yerler gördüm ama elimde dolby vision film yok deneyemedim |
Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (8. sayfa)

-
-
AOSP cihazlar stream desteksiz oluşu yüzünden hep itici gelmiştir bana ama bu aralar son 1 yıldır şahane cihazlar çıkarıyorlar Nvidia da en çok sevdiğim yapay zeka ile görüntü işleme ve Tegra+ çipi sayesinde hala dimdik ayakta 6 sene geçmesine rağmen sanırım bizim gibi insanlar hobi olarak uğraşıyorlar Bu işle hem günlük ihtiyaçlarımızı karşılasın hem de cihaz ayarlarıyla vesaire oynadıkça zevk alalım diye Ama ne olursa olsun birçoğumuz gibi ben de zengin değilim sırf fiyatı ucuz diye çöp bir cihaza para vermem bir süre biriktiririm yine de en iyisini alırım Bu da benim görüşüm burada hiçbir şekilde cihaz karalama amacında değilim ama alıp belki birkaç ay sonra bunu almakla hata etmişim demenizi istemediğim için bazı şeyleri paylaşıyorum. Her neyse benim için olmazsa olmazlar görüntü kalitesinin en üst seviye olması tüm kodekleri desteklemesi remin en az 8 GB olması yazılım desteğinin olması bunlar çok önemli Nvidia aşık olma sebebim de zaten görüntü işlemesi tartışılmaz dünya otoriteleri tarafından hala en iyi görüntüye sahip cihaz olarak gösterilmesi ama eski mi eski 6 sene oldu şirket yapay zekalı çip üretiyor Büyük firmalara satıyor artık Android TV boks üretmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiremco rocktek gx1 görüntü kalitesi nvidiadan aşağı değil emin ol ama yazılım nanay
-
100mb internet Gigabit yok
Usb 3 yok
L1 lisans yok ve netflix gibi platformlarda yüksek çözünürlüklü izleyemeyeceksin
Wifi 6 yok
Depolama alanı 32 Bu da hemen şişip kasmasını sebep
HDR , Dolby Vision geçiş sıkıntısı var
Yazılım berbat bir cihazda en önemli şey yazılım güncellemesidir iki cihazı kıyaslamıyorum çünkü bu Nvidia ya hakaret olur ancak 6 SM geçmesine rağmen hala 2 ay önce bile yazılım güncellemesi aldı dediğim gibi paranızı çöp cihazlara vermek yerine biraz daha biriktirin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu paylaşılan NeXT star proda L1 lisans var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çöp
Kardeş ben kullanıyorum ya ben hdr alıyorum netflix amazon ve disneyde sen alamayacaksın diyorsun anlamadım ki🤔quote:
Orijinalden alıntı: YÜZBAŞI 1976100mb internet Gigabit yok
Usb 3 yok
L1 lisans yok ve netflix gibi platformlarda yüksek çözünürlüklü izleyemeyeceksin
Wifi 6 yok
Depolama alanı 32 Bu da hemen şişip kasmasını sebep
HDR , Dolby Vision geçiş sıkıntısı var
Yazılım berbat bir cihazda en önemli şey yazılım güncellemesidir iki cihazı kıyaslamıyorum çünkü bu Nvidia ya hakaret olur ancak 6 SM geçmesine rağmen hala 2 ay önce bile yazılım güncellemesi aldı dediğim gibi paranızı çöp cihazlara vermek yerine biraz daha biriktirin derim
Netflixte leopar diye bir dizi var sicilya prensini anlatıyor
Adamın sarayının duvarlarının oymalarını sayacaktım neredeyse hanım bile bu ne diyor hiç anlamaz normalde😂😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bekleme modundan uyanamıyor😪
Fişten çekip başlatmak zorunda kalıyorum
Tamamen kapatınca da kırmızı ışık çok rahatsız ediyor
🥱🥱🥱
8 saat önce Amazon Amerika'dan 2 cihaz satın aldım arkadaş kanser oldum resmen ürün onaylandı ama kredi kartından para çekilmedi iptal ettim yeniden aldım yine aynı müşteri hizmet lere e-mail yoluyla iletişim'e geçtim meğer Amerika ürunü kargoya verdikten sonra parayı alıyorlarmış .
Avrupadan sparişlerimde bunu hiç yaşamamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZBAŞI 1976 -- 12 Mart 2025; 1:27:52 >
Avrupa’da da öyleydi bir kaç sene öncesine kadar. Hangi ürünü almıştınız? Gümrükten geçebilecek fazla ürün yok da…
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Avrupa’da da öyleydi bir kaç sene öncesine kadar. Hangi ürünü almıştınız? Gümrükten geçebilecek fazla ürün yok da…MINIX U8K-Ultra 8K Android
Ve
Ugoos AM8 PRO 8K Ultra HD
Uzun süre biriktirip aldim
Kendi adima söyleyim ben bir tv manyağıyım zengin degilim ama zevkimden taviz veremiyorum.
Kullanıp sıkılınca satıp tenilerine geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZBAŞI 1976 -- 12 Mart 2025; 2:3:49 >
Çok güzel cihazlar, yurt dışında olmanızın avantajı tabi.
Google Widevine L1 lisansına sahip görünüyor, yani sorunsuz 4K desteği bulunmakta. Bu haliyle cihaz fiyat/performans görünüyor.
-
L1 lisansı ile sadece HD 1080 olarak izlenebilir ama modlanmış çakma netflix vesaire ile 4K izleyenler var ama modlanmış netflix ile izlenmesi çok fazla tavsiye edilmiyor Bu kart bilgilerinin çalınmasından tutunda birçok güvenlik açığını beraberinde getiriyor
Ürün MECOOL KM9PRO MAX muadili olduğundan 4K Netflix bağlamında bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
-
Google Widevine L1, dijital içerik platformlarındaki videoları HD veya daha yüksek çözünürlüklerde oynatma desteği sunan sertifikadır. L1 lisansına sahip olan cihazlarda videolar sunulan en yüksek çözünürlükte oynatılabilmektedir.
Default gelen L3 lisansı zaten, onda en fazla 480p/580p çözünürlük alınır, yukarıdaki mesajınızı ya editleyin ya da silin lütfen yanlış bilgilendirme olmasın…
Bazı dostlarımızın amacı nedir bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarımla beraber Bu cihazda netflix'in 4K izleme özelliği yok yasal olarak ancak gayri yasal olarak yandan modlanmış APK yükleyerek izlenebiliyor Benim hiçbir şekilde hiçbir markaya bir kastım yok hiçbir şey bilmiyorsanız Google'a yazın ama Bu cihazın netflix 4K izleme yetkisi yok
Bana göre beş para etmez çöp bir cihaz başkasına göre ideal bir cihaz olabilir bu insanların bütçesine göre zevkine göre seçiciliğine göre değişebilir ben sürekli cihaz satın alıyorum sonrasında düşük fiyata satıyorum hevesim geçtikten sonra ama iki dünya bir araya gelse bu ve bunun gibi çöplere asla para vermem
Kendi fikirlerimle beraber cihazın özelliklerinden bahsediyorum yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz tabii ki bu herkesin kişisel tercihi cihazı alanlara Hayırlı olsun güle güle kullansınlar ama ben asla 2 gün sonra başımı ağrıtacak bir cihaza para vermem karpuzu bile alırken 40 defa elliyoruz oradan anlayın siz ancak sırf para kazanacaklar diye gerçek kullanıcıları tercih ederim bazı sahte kullanıcıların on numara beş yıldız cihaz demeleri bana göre yanıltıcı yorumlardır
-
Siz hangi cihazdan bahsediyorsunuz?
L1 lisansı ne demek onu anlatıyorum, verdiğiniz bilgi yanlış…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Mart 2025; 13:58:0 >
Saat başı bu cihaza çöp yazarak ne kazanıyorsun merak ediyorum mali g57 grafik kartlı aynı fiyatlarda cihaz varsa öner yoksa, hergün oto galeriye girip bu araba alınmaz demek gibi oluyor, sana göre alınmaz işte daha neyi zorluyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X