Şimdi Ara

Rogue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlar bi akıl verin Grim Batolde rogue açtım. Nicki Windsound olacak. Blood elf açsam iyi gidermi?.. Talentler ne olmalı (level) proffessionlar vs vs.

(yazı tura usulu sectim tura geldi roj. Yazı druiddi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziksibus -- 23 Mart 2008; 20:06:07 >

• UD açmak daha mantıklı geliyo bana belki çok klasik ama will of the forsaken gerçekten çok iyi bi racial leveling talent ı olarak combat silah olarak sword en kullanışlısıdır lw-skin iyidir heö level atlarken kenine bişeyler yaparsın hemde 70 de primal strike set vardı sanırsam( hiç kasmadım bilmiyorum )
  • araştırdım Be en iyisi yav .)
  • undead ftw bence.. be açıp ilerde pişman olma sırf silence için.. fear olayı da çok güzel + karizma
  • yok hepimiz gayiz
  • 1v1 düşünürsen undead daha iyi arena düşünürsen undeadi kontrol altında tutmak daha zordur ama blood elf araya girip herkesi 2 sn silence sokarsa bütün castler bozulur ve bu silence maçı etkileyebilir.
    Uzun süredir rogue oynuyorum bana göre rogue için raciallar
    1-Undead
    2-Human
    3-Bloodelf

talent combat gidebilirsin 2 elinede kılıç alarak tabi. Meslek 2 toplayıcı meslek olabilir. Mine+Herb /Skin+Herb/Mine+Skin ya da alch/herb(pot kullanmak level kasarken gerekli oluyor )
  • BE de iyidir anti-caster Hayrola sen danısmazdın bize ne oldu?Neyse sword gercekten cok iyi levelingde.Pvpde dagger hic gitme malum resi cikinca dagger gume gitti.Pvpde de combat+sub mace gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pve yapıcaksan orc veya troll derim ama pvp yapıcaksan undead veya blood elf
    ama bnce kesinlikle ud
    levelingte swordla combat git
    pvpde sub olursun tavsiyem 70e kdr 0 pvp yani sırf sword git 70de dagger almada ne alırsan al bncee
    meslekler bence toplama meslekleri hep idealdir al herb+mining yada mining+skinning 70e kadar zengin olursun ondan sonra 280lik bineği alıp 2 mesleğide atarsın enc+eng alırsın çokta iyi olur bnce
    pvpde stun yapan bombalar bence çok işini görücektir
    bu arada main hande sağlam bi mace al sinister sağlam vuracaktır ve off handede al hızlı bi olay işte
    bunlar benim fikirlerim kimse tartışma yaratmasın
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• be female aç oyna bağlanırsın:)
    boşu boşuna günlerce sırtı kambur ve gördüğün her rogue n %80 ile aynı racial olmak güzel diil
    Arenada 2vs2 de be bi arkadaşın varsa arcane torrent kadar işe yarar bişey olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

be female aç oyna bağlanırsın:)
    boşu boşuna günlerce sırtı kambur ve gördüğün her rogue n %80 ile aynı racial olmak güzel diil
    Arenada 2vs2 de be bi arkadaşın varsa arcane torrent kadar işe yarar bişey olamaz.

bence de kesinlikle be female insanın udnin diz kemiklerini görmekten ici kuruyo be

arcane torment silencedan gayrı bi de energy de verio ki bence bu da cok önemli
  • ud rogun çoğu animasyonları be ye göre daha güzel bence, yine de tercih meselesi. stat dersen be seç tabi.
  • bende zamanında bu ikilem arasında çoook gidip geldim halen de gidip geliyorum valla şöyle düşünüyorum sonuçta oyunda fear atabilen 3 class var warrior warlock ve priest..şuana kadar duel veya arenalarda hiçbir rogue a fear atamadım diyebilirim zaten rogue lar tam bir anti-caster olduğu için 1.5 saniye cast i olan fear ı bile atmaya olanak vermez..bu yüzden artık will of the forsaken o kadar da önemlidir diyemeyeceğim..ha şu olur adam eğer priest veya lock ise undead de fear ı eğer yersen wotf açarsın belf isen ve 0 energy n varsa silence ını kullanırsın hemen hemen aynı hesaba gelir yani..bende undead den bıktım diyebilirim hakkaten lock un season 2 gear ı hariç hiçbir armor set i yakıştıramıyorum görünüş için belf açılabilir yani..ama cannibalize ı da unutmamak lazım arenada 1v1 kaldığın zaman adama herhangi bir stun skill i sonra gidip cannibalize yapıp vanish yapmak çoğu ud rogue a kazandırmıştır

• troll wtf karizma rogue +pve de üstüne tanımam pvp de undead karizma
  • en iyi rog tartısmasız undead tir (will of forsaken)primal strike ı çektim ve gladyatör kılıclarını aldım dmg done da hep birinciyim show vakti tabiki talenti suby yapmayı unutmayın
  • BE stealth'de çok kötü gözüküyor ya

UD ftw
  • undead iyidir...ancak fear çokta problem değil artık. ben senin yerinde olsam human acardım..rogue vs rogue ta combata ilk başlayan olmak oldukça avantajlı bişey. ama illa horde olacaksan bilemem..
  • Hangisini istiyorsan onu aç.Ama undead kemiklerini hep görmek bayar ya.Ancak Tier 6 güzel gidiyor undead
  • undead tavsiye ederim.fear a trinketden ekstra bi çözüm istiyorsan --->>> WOTF!!
  • ud tabikide wotf + cannibalizm super oyun cevirir arenalarda 1v1 dede 1-0 onde baslamıs olursun bence..
  • CoS var Trinket var. Feara gerek yok kanımca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.