Şimdi Ara

rogue class

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben rougue acmaya kararverdım sonunda fakat sıze bı sorum olcak ınternetten ınceledıgım kadarıyla her sınıfın degısık ozellıklerı varmıs heralde mesela cucelerın manası yuksek oluomus onun ıcın mage charına uygunmus fln,
    pekı rogue ıcın ole bı class varmı yanı cok stun eden ve crt cok vuran fln tesekkurler...

• Undead!
  • Night Elf!
  • hangısı yaaa:d elf accam zaten ben heralde ıı ırk olcaz cunku
  • Undead..
  • quote:

Orjinalden alıntı: di34u

hangısı yaaa:d elf accam zaten ben heralde ıı ırk olcaz cunku

elfler iyi ise ud lar kötü oluyor ne alaka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

quote:

Orjinalden alıntı: di34u

hangısı yaaa:d elf accam zaten ben heralde ıı ırk olcaz cunku

elfler iyi ise ud lar kötü oluyor ne alaka?
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilerde undead daha karizma olur yannız söliim
  • Escape artist
  • yaw undead tıpı benımde hosuma gıttıde o kadar onemlı dııl onemlı olan ıcının guzellıgı:D
  • undead lerinde içleri güzeldir kardeş,undead lerin asıl adı özgürlük savaşçıları olması lazımda blizzard karıştırmışelf lerin içlerinde büyü yapma isteği vardır,onlar kötü adam aslında
  • evet ya büyüye aç sınıf elfler :D biz ne güzel arthasla davamız var.. hangi ırk scourge'den UD kadar nefredebilir
  • rogue elflerde defansı yuksek, undeadlarla sprint ozelligi digerlerine gore daha yuksek, damage verecem ddiıyosan troll yada human.
  • aaaaa ben yokken elflere çok laf atmışınız elflerin mekanlari çok güzeldir oynaması kolaydır undeadlerin questleri zordur iç karartıcı böle ne oldugu belirsiz saçma sapan bi yaratık undead

undead=sadece bi ceset başka hiç bişi değil

Elfler artık büyüye açlık duymuyor kendilerini eğittiler asıl blood elfler açlık yapar büyüye
    Elfler scourgeden en nefret eden ırktır çünkü ölümsüzlükleri ve güzelim ormanları gitti :(
    Satrlylar,undead ve diğer şeytani canavarlar elflerin ormanlarini yaktı ağaçları yıktı toprağı zehirledi vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowsong

aaaaa ben yokken elflere çok laf atmışınız elflerin mekanlari çok güzeldir oynaması kolaydır undeadlerin questleri zordur iç karartıcı böle ne oldugu belirsiz saçma sapan bi yaratık undead

Elfler artık büyüye açlık duymuyor kendilerini eğittiler asıl blood elfler açlık yapar büyüye
    Elfler scourgeden en nefret eden ırktır çünkü ölümsüzlükleri ve güzelim ormanları gitti :(
    Satrlylar,undead ve diğer şeytani canavarlar elflerin ormanlarini yaktı ağaçları yıktı toprağı zehirledi vs vs...

umarım benim cesedle karşılaşmassın

• quote:

quote:

aaaaa ben yokken elflere çok laf atmışınız elflerin mekanlari çok güzeldir oynaması kolaydır undeadlerin questleri zordur iç karartıcı böle ne oldugu belirsiz saçma sapan bi yaratık undead

• quote:

quote:

quote:

son gülen iyi güler:P hangi realmdesin belki cross realm fln çakışır

• Bloodscalp :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.