Ong farmı yapanlar için 0-90da kaç sp lazım olcak ext bilgiler vermemişsin ama nese ben sölim sadece rogue(xbow+dagger) için 0-90 525,819 sp lazım olur bu da benden olsun clerici sen eklersin
eyer xbow sadecexbow ve atak skill açsak diyerlini açmasak bir kaybımız olur mu acaba
olmaz sadece gorunmezlıgı acsan yeter
ama xbow atak skili açsak gerisi için sp farm
Arkadaşlar bende dual rogue kasıyorum Hem cross hemde dagger olcam şu anda 20 lvl lim yan masteryi ye kafayı taktım, bazıları 60 a kadar barda gidip, sonradan clerice geçiyorlar, acaba bendemi ole yapsam diyorum yoksa direk cleric mi açsam?
bişi sölicem bNm 73 LWL roGuem var dagger skilleri full xbow skilleride full rogue skilleri full yani ama clericde 2 skill 1 kere uplanmamış onları uplıcamda asıl sorum bn bufflu ress açtım 90 lwla kadar kaldırabiliorum sn normal res aç demissin bişi olur mu????
Acilen hort! Arkadaşlar size çok acil bir soru soracağım. Cevabı benim için çok önemli.
1. Kısacası Crossbow+Cleric'de hangi skilleri kesinlikle açmalıyız? Resimlerden numaralı olarak yada işaretleyerek bir arkadaşımız söylerse çok makbule geçer. 2. Dagger açarsak ne gibi bir faydası olur?
Bnce Cleric Gereksiz . Çünkü daggerın criti yuksek olursa warlock'la bas divi uyutma felan bi koy bn tg 'ye tek attım :) Warlock un + sı onemlı deıldır.Normla olsa yeter attack yapmıcaz. Dagger'ın +8 ve üstü olmalı crıt 12 felan olmalı. Arkadaş 14 demıs.Ama cok kolay değil. Warlock !
eline saglık kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme