Şimdi Ara

### ROGUE ( CROSSBOW) + (CLERİC) REHBERİ ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
172.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ong farmı yapanlar için 0-90da kaç sp lazım olcak ext bilgiler vermemişsin ama nese ben sölim sadece rogue(xbow+dagger) için 0-90 525,819 sp lazım olur bu da benden olsun clerici sen eklersin
  • eyer xbow sadecexbow ve atak skill açsak diyerlini açmasak bir kaybımız olur mu acaba
  • olmaz sadece gorunmezlıgı acsan yeter
  • ama xbow atak skili açsak gerisi için sp farm
  • Arkadaşlar bende dual rogue kasıyorum Hem cross hemde dagger olcam şu anda 20 lvl lim yan masteryi ye kafayı taktım, bazıları 60 a kadar barda gidip, sonradan clerice geçiyorlar, acaba bendemi ole yapsam diyorum yoksa direk cleric mi açsam?
  • bişi sölicem bNm 73 LWL roGuem var dagger skilleri full xbow skilleride full rogue skilleri full yani ama clericde 2 skill 1 kere uplanmamış onları uplıcamda asıl sorum bn bufflu ress açtım 90 lwla kadar kaldırabiliorum sn normal res aç demissin bişi olur mu????
  • Acilen hort! Arkadaşlar size çok acil bir soru soracağım. Cevabı benim için çok önemli.

1. Kısacası Crossbow+Cleric'de hangi skilleri kesinlikle açmalıyız? Resimlerden numaralı olarak yada işaretleyerek bir arkadaşımız söylerse çok makbule geçer.
    2. Dagger açarsak ne gibi bir faydası olur?
  • Bnce Cleric Gereksiz .
    Çünkü daggerın criti yuksek olursa warlock'la bas divi uyutma felan bi koy bn tg 'ye tek attım :)
    Warlock un + sı onemlı deıldır.Normla olsa yeter attack yapmıcaz.
    Dagger'ın +8 ve üstü olmalı crıt 12 felan olmalı.
    Arkadaş 14 demıs.Ama cok kolay değil.
    Warlock !
  • eline saglık kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.