arkadaşlar ben rogue dd 25 fp hakkında bir kac sormak istiyorum aranızda dd25 fp sahibi olan warsa cwplasın... bu item zormu bulunur fiatı nedir? +8 raptor yada +8 shard ile takas edilecek kadar degerli bir itemmidir? xıgenonda bunun piyasası nedir?_
zor bulunan deil artık dropu kalktı yanılmıorsam yani son fd den sonra gelen servarlarda olmayacak.. galiba...
+8shardan ve üstüne 20gb verseler yeridir
quote:
Orjinalden alıntı: Alcazer13
+8shardan ve üstüne 20gb verseler yeridir
nasıl ya kafam karıstı:S
Kardes onların dropları kalktı yani suan olanlardan baska yok..Sayıları nadir yani..Anladın sen onu
soyle deyım sana gercek parayla 340 ytl
beramusta platenin bi düşük dd 25 rogue 40-50gb fp ne kadardır orasını sen düşün
+3 rebirth Chitin DD var yetıo DD napak fakirlik
30-40 gb felan dı ama dropu olmadığı için fiyatı uçtu +8raptor + +8 shardla adam değiş etmedi.çünkü kolanıyorum dedi 000000 dada vardı dd25
onu almak kolay deil
hem zor bulunur ve bildiğim kadarıyla ya felankordan düşüo yada ultimadan düşüyor kardes
quote:
Orjinalden alıntı: SwaTTexture
hem zor bulunur ve bildiğim kadarıyla ya felankordan düşüo yada ultimadan düşüyor kardes
Bilmeden yorum yapma dropları kalktı onların 220 gb dne aşağı satan yokdur
3-4 Ay once adam +8dual shard ve +8shell set istiodu Gerisini sen dusun
o item ke döneminde yani knight empire döenminde abssy den düşüyoduartık kalktı
quote:
Orjinalden alıntı: DragonClaw
3-4 Ay once adam +8dual shard ve +8shell set istiodu Gerisini sen dusun
bence okadarda değil. dual +8 shard +30 gb para. ama dual +8 shard +8 shell set atmosyon.
Cyper serverında yakla$ık 3 ay önce falan , Raptor +8'ime Rogue DD 25 Fp önermişlerdi.
Kabul etmemi$tim :)
Şu sıralar Fp DD daha pahalı ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme