Şimdi Ara

Rogue Master itmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talia of Shaula, Talia of Least, Fang of Bakirra bu itemlere masterı açtırmak için ihtiyacım var hangi yaratıklardan çıktıklarını biliyorum (sadece adlarını) para verip almak istemediğimden kesme derdindeyim bu yaratıkların nerde spawn olduğunu tiplerinin nasıl olduğunu söyler misiniz ve sizce ben kesebilir miyim itemlerim:
    Dual +6 Mirage
    +6 Chitin Set Dex Bonuslu
    +8 Dex küpeler yüzükler pendant
    60 lvl assasin

• shaula ve lesath ı kesemessin bakirra ı ise savaş sonrası bowlda dolaşarak bulabilirsin bence lesaath ı almak için para biriktirmeye başla
  • shaula czde ve eger humansan arada sırada eslant dmlerin orda cıkıyor.
    least czde gordum suana kadar
    bu ikisi birbirine benze ve akrep seklindedir.
    bakirra cz bowlda cıkar sabertoothlara benzer.
    bakirra potla kesersin hemde cok rahat lesath ve shaula bilmiyorum ben kesmedim suana kadar.
    ama genelde cz bowlda takılırsa onune cıkabilir.
  • Kesip kesemeyeceğinin bilemem ama şunu söyleyebilirim ki tek başına bowl da dolaşırsan seni keserler.
  • genellikle 3 üde cz bowlda çıkar bowlda dolaşırsanda çok sinir olabilirsin bazı şeylere örneğin tam bosu kestin kesicen gelip seni öldürüyolar ve boss a dokunmuyorlar sen kalkana kadar sen kalkınca öldürüm drop u alıyolar çok başına gelir böle şeyler bowlda
  • 3nün toplamı 25 m (beramusta) bu bossların tamamını kesip içinden bunları çıkarman en az 1 ayını alır çünkü bunların 2 si cz bowlda çıkıo ve çok çabuk ölüo senin o lvl ve itemlerle görsen bile kutu alma ihtimalin yok bence hiç uğraşma
  • saol yararlı bır topıq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.