Şimdi Ara

ROGUE Mİ ? MAGE Mİ ? - ÇOK ACİL YARDIM YARIN GOLD PREMİUM ALCAM. :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +7 IRON BOW / +7 ROGUE CHİTİN SET / +8 DUAL CLEAVER / +9 DEX YÜZÜK BELT VE TOPAZ KÜPELER +7 / Bunlar var mage acmayı düşünüyorum magede olacak itemler +7 Glacier Erenion +7 Crimson Set dd15.

Şu an Glacier Erenion buldum Adamın İstedikleri.

+7 IB +8 DUAL CLEAVER VE TAKILAR. ( BELKİ DÜŞÜREBİLİRİM. )

Kararsız kaldım oy yapacağım lütfen msj yazın itemlere ve job a göre hangisi iyi. ve konuyu up layın yarın bulamam.

Tarih: 16.12.2007 Saat 22.50 Lütfen 17.12.2007 de Gold Premium alcam saat 6 gibi çabuk acele cevap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F 16 -- 16 Aralık 2007; 22:50:43 >

• Yukarı cevap ve bi şey daha sorcam gold pre alınca neler geliyor 1 GB geliyor diye duydum...?
  • nie glacier alıyosunki al mis gibi elixir belki ilerde flame olursun dönme parsı 240k dır pişman olma ama +7 g.e belli deil ama diğerlei kesin senin yerinde olsam çekerim +7 elixir +7 çitin st dd 15 misgibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: F 16

Yukarı cevap ve bi şey daha sorcam gold pre alınca neler geliyor 1 GB geliyor diye duydum...?

Seni Kandırmıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

quote:

Yukarı cevap ve bi şey daha sorcam gold pre alınca neler geliyor 1 GB geliyor diye duydum...?

Seni Kandırmıslar

EvEt KanDIrıLDıM.

Haklısında furi ya ben şimdi o hani unique ya ondan hmn takılıyor fiyatıda güzelde ama lvl kasması çok zor ya elixir i takacam takacam diye umutlanıom sonra takamıom.

Kim istemez şöyle ufak mini mini bir kel mage.

Rogue mi devam etsem yoksa 39 % 30 ve kafalık kolluk botluk chitin ve IB de taktım 55 de asas olcam ve gold alcam. hangisi sizce.

• o itemlerle istediğin mage crimson ge yi rahat alırsın (server farketmez ) hatta belkide 1 adet doğru düzgün takıda alabilirsin(servera göre değişir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryatsu

o itemlerle istediğin mage crimson ge yi rahat alırsın (server farketmez ) hatta belkide 1 adet doğru düzgün takıda alabilirsin(servera göre değişir )

Olmazsa pot parası felan kalmazsa gold premium alacaktım onun yerine gb mi alsam yoksa arkadaşıda chara ortak edip ikisini demi alsam acaba yardım alabilir miyim dediğim itemlerle dd 15 ve crimson set glacier erenion... Server Manes Satanlar pm atsın

Nick: LaGeR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +7 crimson set +7 elixir flame görev takıları iş görür mage zevklidir
    elixir'i 54de takabiliosun ama sıkılmaman lazım
    charı flame+lr yap lr42 vur sonra 57 54 51 56 sar adama np senin
  • quote:

şansına ne gelirse bana dark vane geldii... arkadasımada pot :) kaderinde ne warsa o
  • Sağlam Bİr İnt Mage Güzel Olur
  • ÇOK PİS TOPİC KİRLETİRİM

beyler bende bi mage war, +7 elixir, +7 crimson set, dd15, dual mage earring, elemental pendant, dual +9 hp yüzük..

ardreamde flame+ice mı, yoksa light+ice mı olsam.. fikir verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.