YA beyler anlamadım gitti normalde itemler kendilerine göre eşit olsa 2 side oynamayı bilse hangisi keser onu anlmadım gitti benim kalbim warrior diyor ama aklım rogue diyor bi yardımcı olun hangisi daha çok iyidir ne bileyim anlamadım gitti. Warrior pk sı izliyorum kesemediği rogue yok ama rogue pk sı izliyorum kesemediği warrior yok anlamadım gitti şimdi 2 sinide güzel oynuyorum 2 side 70 üstü oldu ama pek oynamak nasip olmadı bu hack olaylarından. size zahmet en çok hangisi iyi ise onu yazın buraya bende ona göre biyerde açıcam sonuna kadar onu kasıcam... mage priest istemiyorum bile ... saygılarla
ardeam kalacaksan rogue
+60 ise warrior ama şunuda söyleyim
60 da pek iş yapmazda 70 skillini açarım diyorsan kesinlikle warrior tavsiye ederim
ama pek itemim yok diyorsanda asas ol
quote:
Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
ardeam kalacaksan rogue
+60 ise warrior ama şunuda söyleyim
60 da pek iş yapmazda 70 skillini açarım diyorsan kesinlikle warrior tavsiye ederim
ama pek itemim yok diyorsanda asas ol
benim içimdende o geçiyo ama bilmem bakıcaz daha çok yazan yokki :S
up yukarı hadi yukarı :D
ARdream %500 rogue
itemin cok salamsa tabiki WArior
65+ kascaksan Warior Fazla item olmasada boslardan yaparsın
Ama POT param yok diosan rogue
57ye warior kastım en az 100mlik pot gitmiştir belki daha fazla Warior oynıcama Prest oynarım ardreamda akarrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: W!P_BuFF3R
ARdream %500 rogue
itemin cok salamsa tabiki WArior
65+ kascaksan Warior Fazla item olmasada boslardan yaparsın
Ama POT param yok diosan rogue
57ye warior kastım en az 100mlik pot gitmiştir belki daha fazla Warior oynıcama Prest oynarım ardreamda akarrrrr
e warriorda ne kadar çok pot gitsede roguede ondan daha fazla pot parası yani mana gidiyo minörcüyümde ardream bende biliyorum warrior olmaz ama ben 60 ve 70 üstüne diyorum
vs de cz de orada burada itemelr eşit olsa 2 tarafta iyi bilse kim alır yani onu anlamadım
video ları izliyorum warrior çekmişse onu kesen rogue yok rogue çekmişse onu kesen warrior yok :D
benim gibi başka anlayandamı yok
girakonda 66 rogue yim 69 wariorları ağlatıorum minor ilen ama 72 geldimi press ok :D anladınız siz onu 0-69 4 ewer rogue +70 4 ewer warior!
kardeş 80 lvl warriorların hepsi oyuna full time devam ediyor 80 lvl asasların hepsine sorsan charları satılık çünkü onlarda anlıyorlar 80 warior 80 asasdan hem daha [düşünün sağlam wariorlarda 15k can olyor asaslarda 6k en fazla 7k defansda cabası]... Asası salla sen warior kas bence 70 olmadanda adam keserim hayallerıne kapılma wariordan sogursun
iyi minör combocu assas warrior'u vs de keser, çünkü kendine wolf ve 800ac basıyor ayrıca sadece mana potunun dönmesini bekliyor.
ama çoğu warrior çoğu assas'ı keser(eğer kaçmazlarsa) çünkü çok az assas iyi minör combo yapabiliyor. assas'ın deafsnı ve hp'si de zaten az olduğu için 2-3 vuruşta kızarır biriki kez daha vurunca da yatar
mage
ya warrıor vs rogue dedımı dur orda, warrıor saglam olsa dahı rogueyı kesemıor lf basıp kacıorlar ayak kırma skılı 62 falan yalan warrior olmak ıstıorsan bol bol cash alıcaksın scrol basıcaksın arkana debuff alıp. warrior pot makinesidir + cash makınesıdır. wolf bıter wolf lazım sw bıter sw lazım ap dusuk kalır pathos glove lazım bunlar cash ısı, dersin ekip oyunu yapıcam 8 kısı partye gırer 3 kısı kesersın 16x3 np alırsın 1 yatarsın hepsı gıder, warrior olucaksan charına sarılacaksın okul iş sevgili vs dusunmeyeceksın yoksa yalan olur o char ne np kasarsın ne exp...
asas olursan savaslara gırer np kasarsın turlu turlu adam oluyor rahat alırsın ben 70 warriorum savas bası 2k np kasabılıorum 71 asas arkadasım 4.5 5k kasıor vs ye gelınce hıcbır adamı alamıyorum hepsı kacıor asasların ınan o bowlun sol sag cıkısları varya oralara kosmaktan bıktım warriorla vs olmaz ya arena ya da hıc...
bol cash ve ıyı bır debuff ark ıle dagıtırsın ama onuda solıyım. ama ben her turlu rogue dıyorum hele bu pedallar cıktıktan sonra warrior devrı iyice kapandı malesef soylıyım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme