Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star Wars sevenleri ağlatacaklar. Çünkü muhteşem bir film yapmışlar.

Kısaca bahsetmek gerekirse; (aslında uzun uzun yazmayı hak ediyor bu hikaye)

Filmin ilk yarısı güzeldi fena değildi. Karakterleri yavaş yavaş tanıttı bize. Ama efsaneleştiği kısım kesinlikle 2. yarısıydı. Asi filosunun hep beraber warptan çıkarak savaşa dahil olduğu kısımdan, filmin sonuna kadar, gözlerimi sonuna kadar açmış ve gördüğüm sahneler karşısında mutluluktan gülümsemeye başladım. Eski filmlere birebir bağlı kalmalarının bunda etkisi çok büyüktü tabi. Müzikler tek kelimeyle harikaydı. Bu fedakarlığı, bu kadar insanın bir amaç uğrana yaptığı bu mücadeleyi Leia'nın ellerine doğru öyle güzel taşıdı ki, sinemada olmasaydım muhtemelen ağlardım o en son sahnede Leia'yı görünce.

10/10

Bu sene sinemada izlediğim en iyi film oldu.

• Güç Uyanıyor saçmalığından sonra ilaç oldu Rogue One. İlk kısımı orta buldum ama sıkılmadım sonra ikinci kısım geldi dedim ne oluyor film kendini aştı. Dengeyi çok iyi sağlamışlar sağ sola sıkan stormtrooperlar yok aksiyon sahneleri süper olmuş. Oyuncularda iyi oturmuşlar rollerine. Bir kaç eski karakterinde gösterilmesi güzel detay olmuş. Ayrıca Vader sahneleri iyiydi fakat çok kısaydı. Spoiler vermeden bu kadar anlatabildim 8/10
  • çaktırmadan spoilerlara girmeden yorumalra bakınca beklenti yükseldi . hemen uzaklaşıyorum izlemeden uğramayayım ben buraya .
  • IMAX salonlarda izleyecek olanlar Tavandaki Hoperlörün fotografa cekebilir mi? Lutfen benim icin onemli resmini cekin hoperlörün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş film olmuş ya. Çok beğendim.

Darth Vader'lı son sahnede tüylerim diken diken oldu. Muazzam bir sahneydi.
  • Ben film hakkında başka bir şeyden bahsedeceğim.

Force Awakening i 3D izleme şansım olmamıştı.Bu filmi 3D izledim.Genelde 3 boyutlu filmleri hiç sevmem,sonradan 2 boyutlu izlediğim de anlıyorumki renklerde çok değişme oluyor gerçek rengi göremiyorsun.Ama bu filmde bunlar aklıma gelmedi çünkü benim gibi uzay delisi birisi gezegenleri gördüğünde o uzayda kaybolup gitti.Bir ara filmden koptum aklıma Interstellar geldi.Adamlar öyle bir star destroyer yapmış ki sanki gerçek dünyada böyle bir araç var ve biz dünyadan baksak ancak böyle görülebilir.O boyutlar öyle güzel ayarlanmışki devasa ve teknoloji dolu olduğunu fışkırıyor resmen.Bir diğer hayran olduğum yer ise uzaydan gezegenlere baktığımız anlar.Gezegenler bana acayip gerçekçi geldi.Gezegenlerdeki detayları sanki uzaydao gezegeni bulmuşlarda direk kopyalamışlar gibi.Birde bahsetmeden edemeyeceğim xwinglere konulan kamerayı 3 boyutlu olarak izlediğimizde içimden keşke bizde uzayda gezebildiğimiz zamanları görebilsek diye geçirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagan- -- 15 Aralık 2016; 0:8:7 >

• Filmin zaten topu topu sadece 2 dakikası bile yetti.Vader'ı görebilmek bile başlı başına ayrı bir şey zaten.Çok ihtişamlıydı cidden.Hele o son sahnede kendimden geçtim.
  • kararsızdım ama yorumlar çok olumlu, haftasonu giderim
  • Film çıldırtıyor beyler. Ciddi anlamda yerinizde oturtmuyor sonlara doğru. Müthiş olmuş. Şuana kadar yapılmış olan en iyi Star Wars filmi.
  • 4dx izleyen oldu mu beyler tavsiye ediyor musunuz ?
  • Star Wars Aşıkları kaçırmasın sakın

Tabi Reis vader ayrı heycanlandırdı beni, girdi tam gaz milleti temizlerken bende uzat işte kapının arasından dosyayı işte demekten alıkoyamadım kendimi,yani o kadar gaza geldimki hatta reis şimdi benide temizleyecek dedim (yaş:34) hemen sonra leia'ya dosya ulaştıya nasıl sevindim çok iyiydi... o leia'yı CGI kullanarak yapmışlar nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 15 Aralık 2016; 0:51:59 >
  • vader sahnesi aslında olması gereken star wars evreni. bu arada sahne ortama düşmüş kaldırılmadan merak edenler izleyebilir.
  • Arkadaşlar hiçbir filmi izlemedim şimdiye kadar. Gitmemin anlamı olur mu?
  • Sırf son sahne için sinemaya gidilir.
  • hiç star wars izlemedim ama bu filmi merak ettim öncekilerle bağlantı var mı ?
  • Oha tüm yorumlar olumlum forumda. Peki Imdb puanı neden düşük

• Vay arkadaş ben cua girer zannettim vizyona hiç bakmadım tarihe şimdide kol gibi spoiler yedim face de

Yarın gideyim bende izlemeye bari.

• waynei kullanıcısına yanıt
    Daha 5 bin kişi oylamış. 8.4 veya 8.5 arası birşey olabilir. Film çıkmadan 1 gün önce puan 7,6 idi zaten. 1,5 günde 8.0'a yükseldi.

• Sacma olmustur diye dusunuyordum da merak ettirdiniz Istanbula gittigimde firsat olursa Istinye Parkta falan izleyeyim bari

• Star Wars izlememiş birisi sakın gitmesin. Filmden tam anlamıyla keyif almak için ilk üçlemenin kesinlikle izlenmesi gerekiyor. 4-5-6 yani.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.