Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler linc edilmeyeceksem dark vaderin ne isi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Beyler linc edilmeyeceksem dark vaderin ne isi var

Fim Episode 3 ile 4 arasında geçiyor.

Darth Vader Ep.4'de Death Star planlarını arıyor ya, işte bu film o planları çalanları konu alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Beyler linc edilmeyeceksem dark vaderin ne isi var

Fim Episode 3 ile 4 arasında geçiyor.

Darth Vader Ep.4'de Death Star planlarını arıyor ya, işte bu film o planları çalanları konu alıyor.

Cok güzel bizede izlemek düser vader varsa bende varim gecen seneki cöpe göre nasildi hocam

• Filmin ilk yarısı biraz durgun, olumsuz yorum yapanlar, eminim ilk yarısı için yapıyordur. Ama ikinci yarısı müthiş bir tempoya dönüşüyor. Filmi de ikinci yarı kurtarıyor. 4DX olarak izledim. 4DX olarak harika olmuş. Son sahne zaten harika olmuş. Darth Vader'ın ana karakter olduğu bir film daha mutlaka çıkmalı. Star Wars'ı, Star Wars yapan zaten Darth Vader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 15 Aralık 2016; 9:41:55 >
  • Sadece Darth Vader için izleyenler hem oyunculara hem de filme büyük haksızlık ediyor.

Vader olmasa bile film harikaydı zaten, Vader da kreması oldu.

Herkes oldu diye spoilerin dibine vurup neden öldüler diye soranlar da eski seride bu planları alabilmek için bir sürü cesur insan canını verdi lafını unutmuşlar sanırım. Malesef olması gereken buydu.

• Star wars filmlerini sadece adı için bile izlerim ama 7 konu olarak gözümde 4 ün tekrarı olmaktan ileri gidememişti.

Bu film yani episode 3.5 tamda olması gerektiği gibiydi. Serinin hem önceki filmlerine hem sonraki filmlerine vurgular vardı. R2 ve 3PO yu bir anlık olsa bile görmek, heleki son sahnede Leia yı aynen 4 deki haliyle görmek güzeldi.

Kör samurayın kafasına çuval geçirilince verdiği tepki de iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz76 -- 15 Aralık 2016; 11:13:24 >
  • Muhteşemdi. Tartışmasız en iyi 2 Star Wars filminden biri. Star Wars 5 ile yarışır işte. 9/10 veriyorum. Stroomtropper'lari bu kadar ezik yapmasalar daha guzel olur ama Bu arada son 10 dk ömre bedel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutfen12345 -- 15 Aralık 2016; 11:19:23 >
  • Filmi çok beğendim ben, izlemekte tereddüdü olan kesinlikle gitsin izlesin. Kötü olacak diye çok korkmuştum ancak uzaktan yakından alakası yok. 10/10
  • Sondaki Vader sahnesini merak ettim link falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sondaki Vader sahnesini merak ettim link falan var mı

• Evren modellemeleri,yeni ırk gösterimleri falan çok güzeldi. SW evreninin çeşitliliğini iyi yansıtmışlar. Senaryo olarakta rebellerin saf iyi olmadıklarını,kurtuluş için katil de olabileceklerini ve ayrıca sırf jedi'sızda başarılı olabileceklerini göstermişler. Bu detaylar hoşuma gitti.

Gidin izleyin abi,son derece keyif alacaksınız. Son 10 dk'daki girişte sizi büyüleyecek :)

JJ bir daha sw evrenine dokunmazsa sevinirim :)
  • 5 dakika sonra başlayacak film. Çok heyecanlıyım, Allahım sen koru.
  • Arkadaşlar en ucuz bilet nereden buluruz veya cinemaximum da nekadar biletler. 16 45 de gideceğim de ondan soruyorum.
  • Arkadaşlar çıldırıyorum yazmayın şöyle Normalde 1 haftadan önce bilet alan ben bu filmi özellikle heyecan, haz artsın diye bekletiyorum. Dedim ki yorumlara bir bakayım spoiler yemeden ve şuanda çıldırıyorum. Akşam derse gitmeyip filme gidesim geliyor. Fakat sabredeceğim.
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Carsamba gunleri cinemaximumda ogrenci bileti 10 lira oluyormus.En azindan Trabzonda oyle.

• Revenge of The Sith'in devamı, A New Hope'u oluşturan film bu. Ana seriden olmadığı halde en önemli hikaye var. Hiç Star Wars izlemeyen giderse karakterinden, neredeyse her filme göndermesinden, atmosferinden vs bir şey anlamaz. Yazık eder. Ya bir haftada bütün episodeları izleyin önce öyle gidin ya da BluRay bekleyin kronolojik sırayla izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Aralık 2016; 14:15:54 >
  • Transformens'in fragmanini veriyorlar mi film'den once?
  • Bende dün gittim filme , diğer arkadaşların dediği gibi : Son 4-5 dk için bile tekrar gidilir !

IMAX de en ön kalmıştı malesef geçen hafta ön satışta o yüzden normal sinemada (cinemaximum) da 3D olarak gittim , film yapısı gereği biraz solgun/duru renk tonlamasına sahip işin içine 3D de girince cinemaximum mun projeksiyon sistemi filmi iyice kararttı arada aksiyon sahnelerinide biraz kaçırdık.Diyeceğim o ki : İmkanı olan IMAX de izlesin , ben oğlumla yarın IMAX de bir kere daha izliyeceğim zira filmin keyfi doğal olarak iyi görsel ile çıkıyor.

Evet bazı diyaloglar kopuk&klişe ayrıca fragmanlarda yer alan bazı sahne ve diyalogları da göremedim ama film genel olarak çok güzel diye düşünüyorum.Özellik ile ikinci yarı bambaşka bir kimliğe dönüşüyor.Bir başka detayda : Grand Muff Tarquin ...Yani nasıl bu kadar gerçekçi yapmışlar ağzım açık kaldı desem yeridir.Final bölümü ise tek kelime ile harika....Sırf o bölüm için bile filme gidilir...hep beklediğimiz özlediğimiz şeyler oluyor İşin drama kısmı ise diğer hikayelerden biraz daha farklı işlenmiş ve filmin gidişatı ile tamamen uyumlu.Benim notum :8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 15 Aralık 2016; 14:54:35 >

• Merhaba,

O ve onun gibi bir kaç fragmanda olan sahne malesef filmde yoktu..benimde gözümden kaçmadı.
  • Telif hakkindan oturu muzikleri degismis kaliteli fan yapimi bir film izlenimi yaratiyor. Hayal kirikligi oldu benim icin, son birkac dk yi ayri tutuyorum tabii.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.