Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vader için gideceğim filme ilk fırsatta
  • Pazar günü bende gidim barım buna herkez övüyor (:
  • Hadi bakalım hafta sonunu bekliyoruz.
  • Film çok çok iyiydi.Yer yer klişeler vardı ama çok rahatsız edici değildi.İlla puan vereceksek 10/8.5 veririm.

Sinemada ilk defa Darth Vader görmenin zevkini anlatamam.Özellikle o asi mangasının içinden geçişi efsaneydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nedeni mpx salon olması. diğerinin ucuz olmasının nedeni çarşamba günü sinema günü ama sanırım mpx salonlarda geçerli değil.
  • Haftasonu gideyim bari Star Wars olması yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım gittim bugün ben de, haftasonu bir daha gidicem mecbur artık.Ep 7, benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu, o yüzden açıkçası bu filmden beklentilerim sıfırdı.Lakin yorumları okuyunca, bir anda gaza geldim ve haftasonunu beklemden sinemaya koştum.

Film oldukça güzel olmuş, seneryo akıcı ve güzel, yeni gelen karakterler de oldukça hoş, beklediğimden çok eski karakter gördüm ve bunları güzel kullanılmışlar, hiç zorlama durmuyor.Star Wars'ın farklı yerler gösterme, buradaki ilginç durumları göstermesi özelliği de bunda vardı.Gidin izleyin yani.

İlk olarak Vader'dan girmek istiyorum.Açıkçası buradaki Vader için öyle bir Hype yapmıştım ki, zaten filmi o yüzden bekliyemedim.Açıkçası beklediğimden az gözüktü.Ben Rogue One ekibinin en az yarısını falan gelip patates edicek diyordum ama sondaki sahnesi de, tek başına çok iyiydi.Vader dışında; Tarkin, Leia, C-3PO, R2-D2, Mon Mothma, Bail Organa, General Dodonna hatta ve hatta Ponda Baba ve Evazan vardı.Gözümden kaçanlar ya da şu an aklıma gelmeyenler olabilir ama güzel ayrıntılardı bunlar.Bir de bunları cidden hiç zorlama yapmadan koymuşlar, bu baya güzel olmuş.Tarkin'in cgi'yı baya sırıtıyordu açıkçası ama ben pek sorun etmedim.

Koskoca Death Star, nasıl tek vuruşta patlıyora güzel bir cevap vermişler.Savaşta asi tarafında iyi bir amaç uğruna olsada, yaptığı çirkin işleri de biraz gördük, bence güzel ayrıntılardı.Savaş sahneleri de hoştu.Zorlama espriler yoktu.Şöyle uzun bir inceleme yazmaya üşensem de, uzun lafın kısası güzel filmdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 16 Aralık 2016; 0:9:10 >

• Filmi fena değildi. Ortalama üstü sayılabilecek bir film. Vader dışında beni heyecanlandıran bir şey yoktu açıkcası. Sondaki sürprizler güzeldi.

Fakat beni şu Death Star muhabbeti sıktı. Death Star aşşağı death star yukarı. Daha önce yazdım konuda şöyle çatur çutur jedi vs sith savaşı yapsınlar, madem timeline'da eskiyi yapıyorlar git Old Republic dönemine, koy ne biliyim Darth Bane'i. Işın kılıçları havada uçuşsun.

Filme puanım 7/10
  • Dublaj nasıl? Birazdan dublajlı izleyeceğim umarım karakterlerle dublaj uyum kalitesi güzeldir!

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Hocam SW dublajlı izlenir mi? Yapmayın, etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Filmi fena değildi. Ortalama üstü sayılabilecek bir film. Vader dışında beni heyecanlandıran bir şey yoktu açıkcası. Sondaki sürprizler güzeldi.

Fakat beni şu Death Star muhabbeti sıktı. Death Star aşşağı death star yukarı. Daha önce yazdım konuda şöyle çatur çutur jedi vs sith savaşı yapsınlar, madem timeline'da eskiyi yapıyorlar git Old Republic dönemine, koy ne biliyim Darth Bane'i. Işın kılıçları havada uçuşsun.

Filme puanım 7/10

+sonsuz. Star Wars denince akla gelen ilk şeylerden biri ışın kılıcıdır ama koskoca seride doyurucu bir ışın kılıcı savaşı sayısı yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Filmi fena değildi. Ortalama üstü sayılabilecek bir film. Vader dışında beni heyecanlandıran bir şey yoktu açıkcası. Sondaki sürprizler güzeldi.

Filme puanım 7/10

+sonsuz. Star Wars denince akla gelen ilk şeylerden biri ışın kılıcıdır ama koskoca seride doyurucu bir ışın kılıcı savaşı sayısı yok denecek kadar az.

Adamlar açıklama yaptı kaç kez bu filmin Star Wars filmlerinden farklı olacağını. Fark ettiyseniz girişte de akan yazı yoktu. Bu da Star Wars'un vazgeçilmezidir.

Bu arada neden hiç ışıl kılıcı, jedi yoktu:
    3'ten sonra Jedi'ların çoğu katledildi. Hayatta olanlar da bir şekilde saklandı. Hatta filmde o Jedi mı diye bir soru geldi kör adam için. Birisi de onlardan kaldı mı tarzı bir şey demişti.

• Film mukemmeldi tek kelimeyle.Sirf final bolumu filmi izlemek icin basli basina bir sebep.Hem easter egg ler ,hem onceki filmlerden akilda kalan sorulara cevap niteliginde muazzam bir is cikmis ortaya.Espriler dozunda ve yerindeydi.Darth Vader i sinemada gormek paha bicilmez bi duyguydu.Ben filme İmax te gittim.Eger İmax olanaginiz varsa kesinlikle kacirmayin derim.Gorsel olarak oldukca doyurucu ve hikaye olarak gayet tatmin ediciydi.Keske Force Awakens da bu ayarda olsaydi.Episode 7 den sonra ilac gibi geldi.Eger seriyi izlemdiyseniz filme gitmenizi tavsiye etmiyorum.4 arkadas gittik filme 2 si ilk defa Star Wars izledi ve hicbirsey anlamadiklarini belirttiler.Film daha cok fanlara yapilmis gibi.Seriyi izleyip gitmeniz yarariniza olacaktir.Filme puanim final sahnesi olmasaydi 10/8.7 olacakti.Ancak final sahnesi ile beraber en az 10/9.3 u gonul rahatligiyla verebilirim.
    Darth Vader sen ne guzel seysin oyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Hocam SW dublajlı izlenir mi? Yapmayın, etmeyin

Bileti aldık hocam :) e artk orjinal halini başka zaman izleriz elbet. Sw bu hele hele az da olsa vader reyis az da olsa görülüyormuş ve dev ekranda o reyisi görmek bir kere olmamalı kısmetse şahsen bir kaç kez sinema da izlemeyi düşünüyorum. İlki dublajlı olsn bakalm :)

• Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Sadece bu film için konuşmuyorum/uz. Genel anlamda konuşuyoruz, toplamda 8 Star Wars filmi var ışın kılıçı savaşı olduğu süre 10 dakikadan azdır herhalde. Varsa yoksa Death Star.

Böyle savaşların olduğu film yapmak çok mu zor?

• Ona bakarsak Batman'in animasyonlarında izlediğimiz bir çok muhteşem şeyi de filmlerde görmedik. Yapması çok mu zor? Değil. Ama yapımcı, yönetmenin kendi tercihleri bunlar.

Trailerdaki animasyonu izlemedim ama bunu destekleyecek back story'ye de ihtiyaçları var. Belki yeni üçleme + Han Solo Spin-Off'u çekildikten sonra başka bir hikayeden yürümeyi tercih ederler. Belki Star Wars VIII veya IX'da istediğin sahneleri izleyeceğiz. Bunu bilemiyorum.

Benim asıl anlatmak istediğim şey şu: Rogue One'ın zaten konusu belliydi. Star Wars evrenine hakim biri neyi anlatacağını zaten biliyordu. ''Bu filmde neden ışın kılıcı yok, neden Jedi yok'' diye isyan etmek biraz absürt oluyor.
  • Filmden şimdi çıktım. Çok çok ama çok iyi bir yapıt! Serinin en iyileri arasın da ilk 2 de olur bence. Tamam eskinin film teknikleriyle şu an ki bir değil. Bahsettiğim olay kurgu ve senaryo anlamnda çok iyi. Güç uyanıyor faciasından sonra ilaç gibi geldi.

Bu arada son sahne efsane ötesi yahu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 16 Aralık 2016; 0:06:23 >
  • star wars hayranı olsam da bu filmden beklentim düşüktü ama

film süperdi.hatta belki de SW'nin en iyilerinden denebilir benim için.ep 7'den de her yönden çok daha iyiydi.
  • Herkes oldukça olumlu yorumlar yazmış gitmeyi düşünmüyordum fakat şu yorumlardan sonra gidesim gelmedi değil yani...
    Şu death star olayı olmasaydı şimdiye çoktan gitmiştim filme....
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.