Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Episode IV'u izlerken, Death Star'ın patlamasında "bunun niye zayıf yönü var" gibisinden hayıflanmıştım. Ama burada çok güzel açıklamışlar. Hikaye de bana göre iyiydi. Onun dışında eski filmlere göre üstteki arkadaşın dediği gibi, çok fazla benzerlikler var ve bu da filmi çok daha iyi yapmış. New Hope'a göndermeler yine iyiydi. Son 10 dakikaya birşey demiyorum. Darth Vader'ın karanlıktan çıkışı, o nefes alış-verişi bile yeter. Muazzamdı. Son olarak da Leia'yı görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 17 Aralık 2016; 1:50:37 >

• grand moff tarkin'i diyorsun heralde, cgi evet
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynen. Benim hafıza çok kötü ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Bu film bir öncekinin devamı değil mi?? Neden değil??

Bu filmde bir Jedi savaşçısı göremeyecek miyiz??

Yoksa tüm Jedi potansiyeli olan kişiler toplanacak da son filmde ortalığı mı dağıtacaklar nedir??

Neden bahsetmeye çalıştığını pek anlayamasam da, bu film ep3 ile ep4 arasında geçiyor ve jedi yok, neden yok olduğunu da ep3'ü izlersen ya da zaten izlediysen anlarsın.

Öncekinin devamı derken ep7'yi kastediyorsan, ep8 seneye gelicek.Onda da Luke dışında adam gibi Jedi göremiyeceğiz sanırım.

Anladım hocam. Sağolasın. Ben ep8 sandım bunu. Ep3 dart hocamız kırt kırt yaptıydı herkesi. O sahne unutulur mu: "show no mercy".

Dediğiniz iyi oldu. Ep3 ve ep4 ü izleyeyip gideyim bare.. hatırlatma olur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Disney cocuk filmi tarzinda cekilen sw ep 7 faciasindan sonra bu film iyi geldi. Hakkini vermek lazim guzel olmus. Gidin pisman olmazsiniz. Havasi ilk cekilen ucleme gibi, o ucleme ciktigi zaman cocuktum, o gunlere dondum segrederken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 17 Aralık 2016; 9:1:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın 7 TL lik Imax 3D 09:00 seansına gideceğim.
  • İlk gittiğimizde cinemaximum sağolsun görüntü pusluydu ve hiç bir şey belli olmadan izledik. Bunu söylediğimizde de lensi yenilettik daha geçen gün falan dediler. Bilmiyorum belki filmde sorun vardı ama salondaki herkes şikayetçiydi. Bilmem bu sorunu başka yaşayan oldu mu? Öyle ki film 3d olmasına rağmen bazı şeyleri görebilmek için gözlüğü çıkardım çoğu zaman ona rağmen grimsi bir solukluk vardı ve ifadeler bile gözükmüyordu. Bu yüzden bugün başka bir sinemada tekrar gideceğiz filme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

İlk gittiğimizde cinemaximum sağolsun görüntü pusluydu ve hiç bir şey belli olmadan izledik. Bunu söylediğimizde de lensi yenilettik daha geçen gün falan dediler. Bilmiyorum belki filmde sorun vardı ama salondaki herkes şikayetçiydi. Bilmem bu sorunu başka yaşayan oldu mu? Öyle ki film 3d olmasına rağmen bazı şeyleri görebilmek için gözlüğü çıkardım çoğu zaman ona rağmen grimsi bir solukluk vardı ve ifadeler bile gözükmüyordu. Bu yüzden bugün başka bir sinemada tekrar gideceğiz filme.

Aynısını yaşadım ve bu teknik yere göre sığdırlamıyor
    Karanlık bir atmosfer katmış filme sözde

Bence 2 kere gidilecek birşey yok ortada
    Defalarca gözlüğü çıkardım ve baya sıkıldım
    Yarıda çıkan çok oldu salonda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

İlk gittiğimizde cinemaximum sağolsun görüntü pusluydu ve hiç bir şey belli olmadan izledik. Bunu söylediğimizde de lensi yenilettik daha geçen gün falan dediler. Bilmiyorum belki filmde sorun vardı ama salondaki herkes şikayetçiydi. Bilmem bu sorunu başka yaşayan oldu mu? Öyle ki film 3d olmasına rağmen bazı şeyleri görebilmek için gözlüğü çıkardım çoğu zaman ona rağmen grimsi bir solukluk vardı ve ifadeler bile gözükmüyordu. Bu yüzden bugün başka bir sinemada tekrar gideceğiz filme.

Bu 3d'den kaynaklı bir sorun değildi sanki, çünkü diğer 3d filmlerde böyle bir sorun yaşamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Darth Vader'a güzel bir eş olurmuş

Yeni sith bu olsun

• Film Star wars evreninde tek başına bir hikayeyi anlatıyor. Diğer filmlerin aksine daha karanlık ve dramatik öğeler içeriyor. Bence 4/5 bir film. izlemenizi tavsiye ederim. Film ile ilgili bir inceleme yazısı için
    https://bilimkulturteknoloji.blogspot.com.tr/2016/12/rogue-one-bir-star-wars-hikayesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starke -- 17 Aralık 2016; 19:3:19 >

• Geçen seneki filmi beğenmemiştim ama bu filmi sevdim. Darth vaderı da baya havalı göstermişler az sahnesi vardı ama iyidi .Bu tek film olayı iyimiş aslında herşeye deyinebilirler böylelikle.Mesela 6. film ile 7. film arasında neler oldu ya da Old republic iyi olurdu .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Bu 3d'den kaynaklı bir sorun değildi sanki, çünkü diğer 3d filmlerde böyle bir sorun yaşamamıştım.

Aynı olay bende de vardı pusluydu bazı yerler gözlerimi baya ağrıttı film .

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler AC için IMAX düşünüyordum star wars da çok iyi falan dediler IMAX gidilmelimi sizce ?

AC ne ? Asssasins Creed ise film IMAX degil.
  • Film beklediğimden iyiydi, özellikle son 10 dksı süperdi. Genel kanı da 5 den sonraki en iyi star wars filmi olduğu yönünde.
  • Tartışmasız yılın en iyi filmidir. Bu kadar doyurucu bir Star Wars izlemedim herhalde daha önce. Salondan çıkarken hiç bu kadar mutlu olmamıştım.

Leia, R2-D2, C-3PO ve efsanelerin efsanesi Darth Vader'ı görmek muazzamdı. Hele ki o Darth Vader'ın Asiler'i darmadağın ettiği an var ya aman Allah'ım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filme bugün daha önceki filmleri izlemedim. Evren hakkında pek bilgim yok. Daha çok üstünkörü hep.
    Filmin ilk yarısı oldukça sıkıcıydı açıkçası. Filmin son 20 dakikasını izlesek de pek bir şey kaybetmiş olmazdık.
    Chirrut un oynadığı karakter çok iyiydi. Filmde kalabilirdi aslında.
    Darth Vader ın gemiye biniş sahnesi çok iyiydi. Billur geçe geçe geldi resmen.
    Genel olarak güzeldi film beğendim. Ben Ölüm yıldızı nın patlayacağını düşündüm ama daha devam filmi varmış :D
    Captain Cassian ı gördükçe aklıma sürekli Pedro Pascal geldi, yerine o olsa daha iyi olurdu sank :)
    Birde Konsey başkanı kadının yerine Cate Blanchett olsaydı çok defa vurucu olurdu.

Cassian ve Jyn Erso öldü sanırım. Toz oldular resmen. Bir sonraki filmin başrolünde kimler olacak acaba? Belli mi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 18 Aralık 2016; 0:32:55 >

• Bugün 2. kez izledim filmi, normalde üst üste bu kadar yakın aralıklarla pek izliyemem ama söz verdiğimden tekrardan gittim filme.Ve ne yalan söyleyim, 2. izleyişimde de aynı zevki, hatta biraz daha fazlasını aldım.

Zaten fikirlerimi yazmıştım ama;

Savaş sahnelerini çok güzel çekmişler cidden, sadece efekt olarak değil, genel olarak taktikler, yaşanan sekanslar ile gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmışlar.Onun dışında Vader sahnesi tek kelimeyle çok harika, tam aradağım sahneler Star Wars'ta, çok iyi yav.

O yorumda gözümden kaçmış bir şeyler olabilir demiştim, Gold ve Red birimlerinin başlarıda filmde aynı, ayrıca Red Five ölüyor filmde, hatırlarsanız Luke, Red Five oluyordu, baya güzel ayrıntılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 18 Aralık 2016; 1:34:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Tek film olarak planlanmış, devamı gelmeyecek.

e hocam her şey ortada kaldı şimdi. boşuna mı öldü o kadar insan. son kısmı resmen devam filmi var niteliğindeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Filme bugün daha önceki filmleri izlemedim. Evren hakkında pek bilgim yok. Daha çok üstünkörü hep.
    Filmin ilk yarısı oldukça sıkıcıydı açıkçası. Filmin son 20 dakikasını izlesek de pek bir şey kaybetmiş olmazdık.
    Chirrut un oynadığı karakter çok iyiydi. Filmde kalabilirdi aslında.
    Darth Vader ın gemiye biniş sahnesi çok iyiydi. Billur geçe geçe geldi resmen.
    Genel olarak güzeldi film beğendim. Ben Ölüm yıldızı nın patlayacağını düşündüm ama daha devam filmi varmış :D
    Captain Cassian ı gördükçe aklıma sürekli Pedro Pascal geldi, yerine o olsa daha iyi olurdu sank :)
    Birde Konsey başkanı kadının yerine Cate Blanchett olsaydı çok defa vurucu olurdu.

Cassian ve Jyn Erso öldü sanırım. Toz oldular resmen. Bir sonraki filmin başrolünde kimler olacak acaba? Belli mi bu.

Bu filmin devamı zaten hali hazırda var; "Episode IV - A New Hope"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 18 Aralık 2016; 1:44:37 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.