Şimdi Ara

Rogue specler hakkında bilgisi olanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağırlıklı pve nadir pvp oynuyan biriyim rogue specleri hakkında neler söylersiniz?

• Assas - Pve de en iyi spec şuan. Yüksek single target dps, güzel oynamana bağlı olarak ve rng bazlı olarak medicore aoe dps. Şuan pve olarak tercih edilen en yüksek spec. PvP de ise de durum aynı aslında, en yüksek hasarı çıkaran yine asas.

Outlaw - Tamamiyle dps i RNG ye bağlı spec, bu yüzden bıraktı çoğu. Zarlar güzel tutarsa aşırı dps yapıyor, zarlar tutmazsa yerde sürünüyor. Arasında rahat 200k dps oynuyor. Blade furry ile güzel aoe yapabiliyor. Pvp de uzun süredir görmedim

Sub - Pve de dps i çok efsane olmadığı için pek oynayanı yok. Bana kalırsa en zevkli spec fakat şuan için assas'ın gerisinde kalıyor ama berbat değil. Oynaması diğer 2 spece göre daha zor, single da güzel fakat aoe çöp. Gelecek patch ile çok güzel olacağını söyleyenler var fakat %100 lük bir düşünce değil. Pvp de ise tercih edilebilir, güzel iş yapabiliyor

Ayrıca dün hotfix ile assas ve outlaw specine sadece PVP içinde %5 lik agility buff sağlandı, kenarda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sub rok u biraz oynadım invisden çıkış baya sağlam dps atıyor sonra shadowdance larda bitince dps seyreliyor , assas devam o vakit alan hasarı tatmin ediyor her ne kadar enerjiyi dengeleyemesemde :)
    Teşekkürler yorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.