Şimdi Ara

Rogue Target

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.benım sinir oldugum olay ozellikle duellerde karsıdakıde roq ve specı subsa hep ben yakalanıyorum.yakalanmamın sebepide onu gordugum anda vuramamam 1-2 sanıyelık bır olay buda.yanı targetı secemıyorum hemen mouseyle cok gec oluyo tab tusunu kullanmaylada olmuyo 2 tusa basmak gerekıyo bunun tek skılle hemen taget secıp dırek sap atabılecegımız macrosu varmı yada bır yontemı? umarım anlatabılmısımdır derdımı

• o target olayı ile alakalı değil. sen onu görüyosun ama o seni zaten 4-5 sn önceden görmüş oluyo. MoD olmadan veya item bonusları olmadan ilk olarak görünmen doğal. tabi çok aşırı rekleks kayıplarını göz ardı ediyorum.
  • yok ben ilk gorsemde targetı secene kadar gerı kayboluyo ben dırek sap a basıyorum ama targette olmadıgım ıcın vuramıyorum mouseylede secmek zaman kaybı oluyo
  • o zaman tab + sap yaparak gezeceksin sürekli.
  • bence sadece skille basmayı bir dene :).oto olarak targetı alır ve vurur ama unutmaki TTnet sağolsun eyer duel yaptığın kişi türk deyilse hep 0.3 -0.4 saniye kaybın var demektir.
  • yok sadece skılle olmuyo ıll mouseyle tıklıcaksın yada tab.skılle su seklde oluyo anca normal sap atamıyosun ssap ıcın target lazım ama cheap shot atarsın oda bayagı yanında olması lazım.
  • Bence arkadas cok yeteneklı sorun TELEKOM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben cheapshot a abanıorum target gelince sap.sub speec im.bide night watchman war rahat görürum pvp de.sub rog ile savaşıosan zaten zor olur.yakalandıktan sonra hemen bilnd atıp combattan çıkabilrsin.öle öne geçebilirsin sonuçta yine 1-0 yenik başlıosun.

edit:yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeZih_HoCa -- 1 Aralık 2007; 16:39:47 >
  • tab duşu herzaman hedefe yönlendiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.