Arkadaslar Rogue cs +7 ss +7 vs. takması mumkunmu, cunku 71 str istitor bunlar ss0 cs0 takar onlarda str problemi yok, bu konu kafama takıldı mümkünmüdür? mümkünse nasıl yapılır
ss cs dol reduceli kullanabilir
bende reduceli takılacagını biliyorum ama bir ss de cs 7 li bir asas gordum kafamda suphe olustu bu kesinlikle boyledir diyen yokmu ?
Adam Str'yi 71'e tamamlamıştır
nasıl yapmıştır str71
quote:
Orjinalden alıntı: usahbaz
nasıl yapmıştır str71
basbaya lvl atlayınca gelen statları str ye vermiş yapmıştır...
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
quote:
nasıl yapmıştır str71
basbaya lvl atlayınca gelen statları str ye vermiş yapmıştır...
stat sıfırlama die bişi war
o kalkana 71 deil 100 str feda olsun
ss cs dol reduceli kullanabilir
arkadas ss yi koymus bahsettiim konu bu nasıl yapıldıgı nı bilmiyorum lvl alınca gelen stat ları vermeye çalıştım 70 den ileri gitmiyor. baska bir yontemimi var acaba
Beyler bende bir soru sormak istiyorum...
Uniq itemlere + basmak için ilk önce elemental scrolla basmıyor muyuz? O zaman + basılan bir uniq. iteme reduce basamayız ki... Reduce basarsak + basamaz mıyız yani?
quote:
arkadas ss yi koymus bahsettiim konu bu nasıl yapıldıgı nı bilmiyorum lvl alınca gelen stat ları vermeye çalıştım 70 den ileri gitmiyor. baska bir yontemimi var acaba
sen lvl atlayınca vermişsindirde 3 puan geldiği için statlar yetmiyo olabilir yoksa her stat'a 255e kadar verebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
Beyler bende bir soru sormak istiyorum...
Uniq itemlere + basmak için ilk önce elemental scrolla basmıyor muyuz? O zaman + basılan bir uniq. iteme reduce basamayız ki... Reduce basarsak + basamaz mıyız yani?
unique'i +1 yapmak için bes basıyosun gerisi bus +2 yapınca reducesi kalkıyor ( böyle heralde )
metalhearth char seninse nasıl 71 str yaptıgını solermisin ?
quote:
çok saçma bi soru sorduğunu biliyormusun ? yada oyunu bilmiyorsun
statları sıfırlar U ya basar orda pointler var ordan str yi 71 olana kdr verir geri kalanını dex + hp ye veriri anlamıcam ne var bunda ?
bunu sen yaptınmı da bu sekilde emin konusuyorsun?
cunku ben lvl aldıgımda stat pointleri str ye vermek istedim silik halde oldugundan verilmiyor 70 den fazla sadece dex ve hp veriliyor. hepsini 0 layarak 71 vermeyi denemedim ama farketmezki nihayetinde str point var ve veremiyorsun.
quote:
benim değil, Danke'nin anlattığı gibi bide bişey sorucam sen daha bunu bilmezken cs +7 nasıl alcan
Hocam birde benim soruma bi bakın lütfen ya...
quote:
bunu sen yaptınmı da bu sekilde emin konusuyorsun?
cunku ben lvl aldıgımda stat pointleri str ye vermek istedim silik halde oldugundan verilmiyor 70 den fazla sadece dex ve hp veriliyor. hepsini 0 layarak 71 vermeyi denemedim ama farketmezki nihayetinde str point var ve veremiyorsun.
arkadaşım sen beceremiyosun yada bi sorun var millet eline str ye verip eline +8 raptor takıyor mageler veriyo çift el silah takıyor
Orjinalden alıntı: MetaIHeart
sen lvl atlayınca vermişsindirde 3 puan geldiği için statlar yetmiyo olabilir yoksa her stat'a 255e kadar verebilirsin