ilk olarak bana bard daha mantıklı geliyor çünkü hızlı koşmanın kralı var ve tabiki bi o kadarda yararlı noise skilli var. ama cleric de de yabana atılmıcak bless spell var. sizce hangisini seçmeliyim. sebebiyle beraber sölermisiniz
Bence cleric nitekim benımde lvl 88 rogue charım var bnde cleric kullanıyorum cokta memnunum.Mesela pvp de filan dagger desperade skilliyle karsında char ne olrsa olsun cok rahat alabılıyosun ama tabi cok kolay yatıyosun desperade acıp arkasndan bless bastıgında defansında oldukca yukselıyo kolay kolay yatmıyosun tabi birde recovery skilli var oda avrupa char ının en buyuk sorunu olan 16 sanıyede hp basma sorununa katkıda bulunuyo belrlı aralklarca char ına hp basıyo . Bence cleric ama secım senın
Şİmdi Buna Kesin Bir Cevap Verilemez, Sana Kalmış Seri Kasmak, Hızlı Koşmak İstiyorsan Bard.Hem Biraz Olsun Daha Az Yatıyım Hem De Patylerde Yer Alıyım Diyorsan Cleric.
Benim Fikrimi Sorucak Olursan Bard; Çünkü STR Karakter Olduğun İçin İki Buff Basıyorsun Manan Bitiyor, Hem Bard=Hız.
Tabi Ki Son Karar Senin...
quote:
Orjinalden alıntı: a.candemir
Bence cleric nitekim benımde lvl 88 rogue charım var bnde cleric kullanıyorum cokta memnunum.Mesela pvp de filan dagger desperade skilliyle karsında char ne olrsa olsun cok rahat alabılıyosun ama tabi cok kolay yatıyosun desperade acıp arkasndan bless bastıgında defansında oldukca yukselıyo kolay kolay yatmıyosun tabi birde recovery skilli var oda avrupa char ının en buyuk sorunu olan 16 sanıyede hp basma sorununa katkıda bulunuyo belrlı aralklarca char ına hp basıyo . Bence cleric ama secım senın
Arkadaş Doğru Söylüyor Ama Ben Crossbowu Düşünerek Yazmıştım...
bard gerçekden cleric kadar lazım olmaz
Bard sadece kasarken ve unique lerde ıse yarıyor pvp de hıcbır ıse yaramıyo.Pvp de ıyı olmayan bı char ıyı bı char deyıldır benım ıcın
beyler ben daha cok shaitan ve lord kasıcam.. yani o zaman bard acıorum?
Ben yinede cleric den yanayım sadece 2 skill için lvl 90 mastery kasmak bana biraz sacma gelıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme