Şimdi Ara

ROHAN ONLİNE HATA VERİO YARDIMCI OLURMUSNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUNU İNDİRDİM KURDUM AMA VEREN HATA BU NE YAPMAYALIYIM
     ROHAN ONLİNE HATA VERİO YARDIMCI OLURMUSNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balıkesir UltraslaN -- 23 Nisan 2008; 12:59:45 >

• bu oyun açılmadı daha açılmasına 1 aydan daha az bi süre var yani kuramazsın oyunu galiba
  • Oyun kapalı oldugundan dolayı launcherdan patch cekmıyor ve ftp hatası verıyor. CB tamamlandı. oyunun OB side buyuk ihtimal mayıs ın ilk haftası acılcak tabii verılen bılgılerde yanlıslık yoksa veya erteleme gibi bi durum cıkmazsa...
  • teşekür edrim bilgiler için beklmek den başka çaremiz yok demek saolun
  • Abi o yazdığın topic var ya Rohan cb açıldı diye mi ne onda zaten 2 sayfa konuşuldu bu olay...Keşke okusaymışsın cevap almak için beklemezdin...neyse wakit bulduğun zaman o sayfaları oku oyun hakkında sağlam bilgi edinirsin yararlı paylaşımlar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 23 Nisan 2008; 21:10:29 >
  • kardeş senin pc baya sağlam galiba hem crysis hem assasins creed ne iş ikisii de mükemmel oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

kardeş senin pc baya sağlam galiba hem crysis hem assasins creed ne iş ikisii de mükemmel oyunlar

saol kardeşim baya zorladı beni pc ama değdi ekran kartı yeni aldım GeForce 9600 GT 4 gb ram koydum canavar gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balıkesir UltraslaN -- 24 Nisan 2008; 15:57:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.