Şimdi Ara

Rohirrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umut ve halil ikinizi arıyom . umut özellikle seni bulursam kalabalık bi pvp serverında henüz aldığım aden kalesinin BS ye bakan balkonundan baş aşşağı sallandırım cımbızla sakallarını tek tek traş etmeni isteyip daha sonra kalenin tepesinde sana mikronezya adası tarihi ve bunun uzak asya ve pasifik adalarına hukuksal etkileri üzerinde nutuk verip banlatıcam D: D: D:

bu iki arkadaşı arıyorum spam değildir .

ayrıca daha önce farklı serverlarda beraber oynayıp irtibatı kaybettiğim arkadaşlarıma da çok çok selamlar .
    musa aka Beregond ( HaO )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaO -- 7 Temmuz 2008; 13:09:07 >

• hmm ayrıca unutmadan , daha önce farklı serverlarda beraber oynadığım fakat daha sonra irtibatı kaybettiğim arkadaşlarıma da çok çok selamlar . musa aka Beregond ( HaO )

IMID BİTTİN SEN
  • hobby denmısın sende tanıdınmı benı rohirrim bizim clanın ısmıydıde he sunuda bıl 6 sene degıl tahmınen 4 5 sene dedım
  • evet ilk hobby de kurduk clanı.
  • bu arada sağlam türk clanları ile kapışmak istiyoruz arkadaşlar . server adını vermicem as aga sa aga oyunu bilmeyenlerle dolmasın diye (alınmayın lütfen çünkü oyunu bilen arkadaşlarım da bu konuda sıkıntılıdırlar sanırsam yardım isteyip etmeyince küfür eden tiplerden yane ) biz eski bi clanız . türk clanıyız denebilir , olan tüm türk clanları arasındaki en iyisini belirleyecek bi kapışma hehe fena olmazdı hani ^^ clan liderleri (en az 15 aktif üyesi olan) bana pm atsınlar eğer ilgilenirlerse :)
  • Hao sen l2megada oynadınmı hiç oyunadıysan nickim katliam hatirladinmi beraber sub classin son olan bloody guardiyan kesme görevini yapmıştık sende bana demiştin nickin berbat diye hatırladınmı
  • hehe evet =) harbiden berbat nickti x) bide o LOA da yanında getirdiğin arkadaş karın ağrısıydı o ölmesin diye koşturmaktan başım döndü en son =) adena item istemedikten sonra seve seve her yerde yardım ederim . pr0 türk player bizim için çok değerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    orc tren ?
    17 yıl önce açıldı
    Yeni evren Zodiac
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya boyle kendılerını cok ıyı zanedenlere hıc sevmıyorum ustaa caln cok saglam dogrudur zanedersem hıcbır turk clanı rohırımı yıyemez ama eskısı gıbımı acaba zennn th3 bantız kalan beregont gıbı cok saglam eleman varmı :D sanmıyorum
  • Ben beregond zaten . hemen hemen tüm arkadaşlar hala birlikteyiz . sadece ZeNNNNNN l2 bıraktı , TH ve raykoo askerde . onun dışında 1-2 tane yabancı kaybımız var . kadro ayrılmadı. biz kendimizi iyi zannetmiyoruz , biz zaten çok iyiyiz =)
  • fatıh senmısın halıl yanı ıbodamı oynuyor oyunu zen ıbrahım abııı zaten bende bantız hehe bastan soylesene bızde server acmaya calısıyoruzz turk serverı degıl tabıkıde
  • fatih deil adım da neyse bere dio herkes sende öyle de geç xD gördüm server açmaya çalışıyosunuz çok başarılı olursunuz umarım . interlude tavsiye ediyorum . genelde tüm bugları fixlendi çünkü bugünkü interlude dosyalarını nerdeyse tüm buglardan arınmış vaziyette bulabilirsiniz . ayrıca java'ya oldukça uygun olduğundan çok sayıda oyuncuya rağmen az lagla oynanılabilirlik açısından çok başarılı interlude serverları . umarım iyi olur
  • saol :D ama sen benım bır msnden kabul ettsen konussakk eskı clandan bır cok adamın nerde oldugunuda bılıyorum herhalde bası bozuk kaldılar bende orda sandım senı yok dedıler ınterludude oynamıyorlar kameal de oynuyorlar ekle benı ordan konuslaım ısteyımm mal satarken buraya yazmak zor oluyor ısı batırcam amk :D
  • hobby oynadim baya ama nick vermicem hepinizin tanidigi nickler
    lv 70 elf archer
    birazda dark elf dagger lv 74 ile oynadim
    ben sana umut abinin mailini atam giriyor ara sira msne
  • yahu zaten şehir efsanesi olmuşuz alakalı alakasız bi sürü insan bi sürü yorum yapıyo xD hayır kalabalık bi pvp serverinda (interlude) aden kalesi sahibiyiz hemen hemen hobby serverdaki kadro aynı ahmet ve koray (hakkinen ve raykoo) dışında yok kamael oynamayız biz karşıyız kanatlı haşerelere xDD
  • Rohirrim nasil unutulur ya :D Rohirrim unutulcak gibi bi clan değil ki :D ben hobby deyken bikmiştim turklerden yabancilarla takliyodum kimseyede solemiyodum turk um diye sonra rohirrim clan i dikkatimi cekti baktim toi de hergün pvp deler :D tam da benim aradiğim clan :P ben ispanyol clanin daydim invicible(Leader : Ryun) abimle birlikte bi süre takildik(TH) sonra abim rohirrim e girdi :D ilk başlarda atişiyodum evde ne işin var turk clanin da ezik misin felan fistik derken bunlari izlemeye başladim toi de :P Leader : Beregond adam bi yandan kesiyo bi yandan tartışıyo :P siegelerde ben invicible deyken yardima gelmişlerdi giran siege de belki musa abi hatirlar kylia vardi salak bi leader tam onun party si bizi keserken arakadan bi baktim 2 3 party bize doğru geliyo bi de ne göriyim Rohirrim :O o siege ten sonra acayip etkilendim bunlardan sonra bende girdim rohirrim e ama ben saydiklarinin
    arasinda nick i mi göremedim az sabahlamadik korayla rohirrime buffer yetiştiricez diye :D ben w][e da oynuyorum ispanyol bi clan var uluslararasi her ülkeden oyunculari ekliyo gecen lerde konu acildi.. ben hobby den geliyorum diyince adam basladi anlatmaya xD orda bi clan vardi dedi turk clani rohirrim diye :D dedim ryun mu yoksa bu :O değilmiş lilu nun clanindan .. :O herneyse adam acayip etkilenmiş clandan ben orda pek oynamadim dedi ama her siegelerde izliyodum clan i..ören siege e gittiğimde dikkatimi cekti 2 full party liderleri beregond adami görmeliydiniz diyo
    nasil organize ediyor üyeleri cok ta iyi lerdi felan fıstık iste w][e da oynayan varsa tanir belki Ailon gecen ay 3 kale aldi bütün ally
    liderlerine hediye etti :D te quiero mucho daniel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4therin3 -- 7 Temmuz 2008; 19:14:05 >

• hehe =) türk milli takımı gibi son 20 dakikada hunterdan koşup önce bizi kesen ally ları daha sonra dışardaki sonra da kalenin içindekileri grief killing yapıp üst üste kestik xD hobby ortalama 1500 oyuncusu vardi . benim hatırladığım 4 ciddi ally gerisi ortalıktaki diğer insanlar . 4 ally tek crest kullanıyodu .. bizim bi Rohirrim ana clan bide Rohirim tüm servera karşı . o oren kalesini alamadılar biz çıkana kadar serverdan . nitekim biz çıktık kalanların savaşcak kimsesi kalmadığından arenada nüfus patlaması oldu server kapandı . biz 7 kişi gludio kalesini alıp bi alman clana vermiştik . giranı da başka bi clana ve dion kalesini hehe hala aynı zaten clan xD şöyle sağlam bi düşman arıyoz xD valla nickimi görmedim demişsin de biz orda bi siege'e 5 full party gidiyoduk hepsini saymaya kalksam spammer derler hahaha . GMSiryu 2 saatlik siege'i 1.5 saat daha uzattı en son , taht odasında tüm servera karşı vermedik oren'i kafayı sıyırmıştı hollandalı ve ispanyol clanlar . o ryun falan şimdi iyi dostumuz ama adil oynamadılar =) bizi tutan tek GM bubbles'dı gerisi tüm serverla beraber düşmanımız ^^ hala aynı sıkıntı bi servera başlıyoruz 2 ay sonra kale alıyoruz ve GMler tarafından kontrol edilioz falan . telefonlarımı dinlediklerinden şüpheleniyorum hahahahaha xD

• quote:

Orjinalden alıntı: K4therin3
    siegelerde ben invicible deyken yardima gelmişlerdi giran siege de belki musa abi hatirlar kylia vardi salak bi leader

Kylia vietnamlı bi eleman . biz onla lineage open beta oynamıştık beraber . prisoner (alibabo) , jolie , faze , doberwoman , gmbubbles , gmangel , spiderwoman , orphianni , GooN , sayla , nOname , SoLo . bu oyuncularla c1 rofal oynadık ben ban yedikten sonra c2 kain orjinalden .
    ilk hobby başladığında , 2004 başlarında feci bi clanımız vardı . Kylia iyi oyuncudur , oyunu çok iyi bilir . aralarında tek türk bendim baya bi dalga geçtilerde yine de benim kurduğum clandan çıkmadılar ben dağıtana kadar . vallahi özlüyom onlar gibi oyuncuyu düşmanı . şu son halleri çok boktan lineage'in . kedici , kamael falan . berbat yenilikler gerçekten , iyice çocuk oyununa döndü

• quote:

Orjinalden alıntı: HaO

hehe evet =) harbiden berbat nickti x) bide o LOA da yanında getirdiğin arkadaş karın ağrısıydı o ölmesin diye koşturmaktan başım döndü en son =) adena item istemedikten sonra seve seve her yerde yardım ederim . pr0 türk player bizim için çok değerli

ben şimdi l2kings te oynuyorum nick DeviLorK nasil :P nereden nereye goruon demi :D
  • grief killing nedir ?
    Ağlatarak kesmek mi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    Kylia iyi oyuncudur , oyunu çok iyi bilir

Kylia arena da bi ok atip iceri kacip başka birisi seni öldürdügünde de "noob hahaha" demesini biliyodu ne zamanda görsem arenadaydı ben onu bi siege de izledim berbatti lider tipi yok tu bi defa organize 0 ryunla az gülmedik ona kylia hafizama kazinan isimlerden Dono , tonic , rahl bunlarda cabası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.