Şimdi Ara

Roketi imha bölümüden bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunda rusların roketini imha etmek için içeri girdiğimiz bir bölüm var hatta bir arkadaşımızı kurtarıyoruz ondan sonra bi yere duvarı patladıp içeri giriyoruz kurtardığımız adam geçiyor pc başına 'hayır yapamadım' gibi şeyler söylüyor sonra dışarda bulunan bir yere dürbünle bakmamızı istiyor. bakıyorum ama sonra bir şey istiyor benden ben onu anlamadım. 'use Mouse Look to guide the missile in flight' diyor. bu kısımda ne yapacağımı anladım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

• Valkrie roketini ateşle, mouse kullanarak yön ver, uzaya gönderilen roketi patlat.
  • Onu halletim benim aldığım şeyin roket olduğunu sonra anladım. :)

Bir sorum daha olacak deli etti bu kısım. :) Bir sonraki bölümde bi yerde adam yukarıdan üstüme atlıyor ekranda L tşuna basın diyor ama bastığım halde olmuyor. uzun bastım olmadı, bas çek bas çek yaptım olmadı. bi yerde geri tuşuna basarak (s tuşu sanırım) L ye basın demiş onu da denedim olmadı sinirim bozdu yahu yardım ederseniz çok sevnirim :)

Edit: O kısmı da halletim teşekkür ederim ilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKnight_13 -- 5 Aralık 2010; 13:18:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.