Şimdi Ara

Roketnet kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara da ankanet dışında alternatif varda yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 metre direk diktirdim alıcı için
     Roketnet kullanan var mı?

sonuç; 953KB

modem konusunda aslında modem fiyata dahilmiş ben istemediğim için vermemiş. lazım olursa istediğin zaman veririm modem sıkıntı olmaz dedi. ben şu an memnunum sistemden ve işleyişten. küçük yerlerde bürokrasi olmayınca çok güzel oluyor hakikaten, arayıp istediğim gibi ekşiyebileceğim :) biraz samimi olduk pazar günü tepe noktadaki dağıtıcı sistemine bakmaya gideceğiz sizin için de bir kaç resim filan çekeceğim vericileri merak ediyorum şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 9 Mayıs 2015; 7:16:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• therkut kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 mbit hız sürekli sağlanabiliyor mu acaba??ayrıca 256 kbit upload cidden düşük bari 1 mbit falan yapsalardı. Ayrıca nasıl akk sız olmuş hayret. Bunlar interneti nereden çekiyor bi isp falan yok mu arada? @therkut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bağlantım çok stabil değil 6-8 arası değişken ama benden 400metre kadar ve 150metre uzaktaki 2 arkadaşım 8mbit sabit kullanıyor. Direk çok yüksek olduğu için ince ayar yapma şansım yok, değilse uğraşarak 8mbiti görebilirdim lakin uğraşmaya gerek duymadım.

Servisi verenler telekomdan 150mbitlik fiber hat kiralıyorlar daha sonra iss sertifikası alıp bizlere 8mbit olarak paylaştırıyorlar. 150mbiti 500 kişiye bölüştürüyorlar. 500 kişi aynı anda kullanmayacağı için hız sorun olmuyor. Bana 400metre uzaktaki arkadaşımın pc sinden 7gb oyun indirdim internet download manager programı ile indirildikten sonra ortalama hız 940kb olarak raporladı program. 8mbit net alıyor yani.

Upload 512kbps şu anda. Sistemi oturtayım ona da bi hal çare bakarız dedi.

An itibari ile yaptığım hız testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 12 Mayıs 2015; 0:58:26 >

• Bu tür İSS'larında ping çok yüksek ve çok dalgalanma oluyor.

• İnternet hizmeti veren şirket amatör gibi geldi bana. Birgün bir sebepten hizmet vermeyi kesse herkes mağdur olur. Çünkü sağlam bir firma imajı vermedi bana. Çok tatmin edici değil bu açıdan. @therkut

• @Çırak Web Master Online oyun oynamadığım için ping konusunda sıkıntım olmadı ama dediğin doğru. 40 50 civarında benimki. Ttnette de çok farklı yoktu işin aslı ama tartışmaya açık bir konu

@Darkpower benim de ilk sorum bu olmuştu. "90bin tl yatırdım cihazlara sen olsan bırakıp gider misin?" diye sordu. Kurumsal yapısı olmadığı doğru ama kurumsal firmalardan çektik ne çektiysek illallah ettim kurumsaldan. Ayrıca aynı sistemle hizmet veren başka firma var en kötü ondan paket alırım kurulum ihtiyacım da olmaz sistemi yedim yuttum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 12 Mayıs 2015; 15:31:30 >
    hocam hala kullanıyor musun roketneti. bi kaç sorum olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

hocam hala kullanıyor musun roketneti. bi kaç sorum olacaktı

Evet kullanıyorum. Sorunu seve seve cevaplamak isterim.

• ben de Ortaca'da yım. ama bulunduğum yerde şimdilik hizmet veremiyorlarmış arayıp sordum da.

sormak istediğim,

1-ttnet türknet vs. yerine tercih edilir mi. değer mi yani

2-çekmediği zamanlar oluyor mu. sizi bıktırdığı zamanlar mesela:)

3-ben sorduğumda cihazı 300 liraya kuruyoruz dedi. ve sanırım cihaz onların. satın almış olmuyormuşuz yani.hadi ben memnun kalmadım, yada taşındım. 300 lirayı geri ödüyorlar mı.

4-son olarak, fatura nasıl sabit kaç lira ödüyorsunuz. değiştiği oluyor mu.

teşekkürler hocam şimdiden

• 1) Kesinikle tercih edilir. Tabi tek sorun upload. 0.25kbps veriyorlar ki eğer cloud kullanıyorsan çıldırırsın çünkü upload yaptığın esnada internet tamamen kilitleniyor. Whatsapp yedekleme dahil herşeyi kapalı tutuyorum.

2) Yağmur, fırtına vs hiç sorun olmuyor. Çok nadiren bağlantı kopuyor bir kaç dk en fazla.

3) Alıcı cihaz ve modem bizim oluyor. Aynı sistemi kullanan başka sağlayıcıya geçip aynı cihaz ücreti vermeden değiştirebiliyorsun. En azından köyceğizde bulunan iki sağlayıcı buna imkan sağlıyor.

4) Fiyat yıl başına kadar 30TL idi sonra 35TL oldu. Değişiklik olabiliyor tabi.

Ortacada Kaptan Net var. Numarasın özelden gönderdim arayıp bilgi alabilirsin. Fiyat olarak 40TL idi en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 9 Temmuz 2017; 17:56:47 >
    teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. en kısa zamanda değerlendircem sağ olun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.