Şimdi Ara

rolanti düşüklüğü sirkeleme problemi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım opel f 1.6 16 walf bugun aracımı dık bır rampada bır sure park ettim önü aşağı gelecek şekilde sonra çalıştırdım bır sure gittim problem yok yolu yaran bir kanal vardı sert değil yavaşca ordan geçtim ondan sonra nedendir bilmiyorum araç gaza basmama rağmen gitmez oldu kadran 3000 devire geliyor araba normal gitmiyor neyse arabayı sağa çektim boşta gaza yüklendim pislik falan kalmıştır dıye yok değişmedi benzine aldım aynı değişmedi bir kaç kere çalıştırdım istop ettim değişmedi garajım yakındı zaten öylece park ettim bıraktım bunun nedenleri ne olabılır acaba daha önceden karşılaştığım problem değil oldu şuan işdeyim eve gidince duzelmesını umud ediyorum...

• Araç hareket halindeyken gaza bastığınızda devir artıp hız artmıyor anladığım kadarıyla.

Eğer böyle ise baskı-balata değişim zamanı gelmiş demektir.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    hadiya :(( tamam hareket halindeyken baskı balata diyelim durduğu yerde 1000 devirde araç yine titriyo bunun nedenı ne olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugenç

hadiya :(( tamam hareket halindeyken baskı balata diyelim durduğu yerde 1000 devirde araç yine titriyo bunun nedenı ne olabılır.

Sorununuz kesinlikle baskı balatadır diyemem ama belirtiler bunu işaret ediyor. Biraz daha kullanın. Eğer araç hareket halindeyken gaza bastığınızda deviri arttırıp hızı arttırmıyorsa büyük ihtimalle baskı balatadır sorun.

Rölanti sorununa bir şey diyemem bir çok şey sebep olabilir. Araç LPG'li ise filtre tıkanmış olabilir, LPG-Hava ayarı tam yapılmamış olabilir. Bunun gibi bir çok seçenek var ancak ilk düşünmede aklıma gelenler bunlar.
  • İlk aklima gelen parca bogaz kelebegi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Sorununuz kesinlikle baskı balatadır diyemem ama belirtiler bunu işaret ediyor. Biraz daha kullanın. Eğer araç hareket halindeyken gaza bastığınızda deviri arttırıp hızı arttırmıyorsa büyük ihtimalle baskı balatadır sorun.

Rölanti sorununa bir şey diyemem bir çok şey sebep olabilir. Araç LPG'li ise filtre tıkanmış olabilir, LPG-Hava ayarı tam yapılmamış olabilir. Bunun gibi bir çok seçenek var ancak ilk düşünmede aklıma gelenler bunlar.

Alıntıları Göster
    Sente diş atlamiş olabilir gaz kelebeği kirli olabilir

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    en kötü ihtimali düşünerek baskı balata dersek maliyeti ne olur acaba ortalama bir fikriniz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Silkeleme-Tekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

en kötü ihtimali düşünerek baskı balata dersek maliyeti ne olur acaba ortalama bir fikriniz varmı

200 tl civarına halledilir sanırım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

200 tl civarına halledilir sanırım hocam

Şakamı bu 200 tl ye ,şahinle karıştırdınız heralde

• quote:

Merhaba arkadaşlar aracım opel f 1.6 16 walf bugun aracımı dık bır rampada bır sure park ettim önü aşağı gelecek şekilde sonra çalıştırdım bır sure gittim problem yok yolu yaran bir kanal vardı sert değil yavaşca ordan geçtim ondan sonra nedendir bilmiyorum araç gaza basmama rağmen gitmez oldu kadran 3000 devire geliyor araba normal gitmiyor neyse arabayı sağa çektim boşta gaza yüklendim pislik falan kalmıştır dıye yok değişmedi benzine aldım aynı değişmedi bir kaç kere çalıştırdım istop ettim değişmedi garajım yakındı zaten öylece park ettim bıraktım bunun nedenleri ne olabılır acaba daha önceden karşılaştığım problem değil oldu şuan işdeyim eve gidince duzelmesını umud ediyorum...

Hocam akünüz eskimiydi bozuk olabilirmi, arıza ışığı yandımı.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    akuyle alakalı bır durum yok sanırım aku lambası falanda yanmadı ama titreme araç dururken var rolantı duşuk değil 1000 devırde lpg ve benzınde her ıkısındede tıtreme yapıyor ve tıtreme başlatıkdan sonra seyır halındeıken gaz ve hız göstergelerının bır bırıyle tuttarsız olduğunu fark ettim ama bugune kdar çekişlerde falan hıç problem yasamadım
  • Vites boşdayken titreme oluyormu

evet oluyor
  • Bence lpg sisteminizde bir sorun var, baskı balata birden bitmez, bir lpg ciye gidin belki bir kablo yada hortum çıkmıştır.

yukarıda yazdığım gibi benzindede yapıyor aynı prblemi
  • quote:

Aracın markasına göre değişiyor ben 98 model corolla aracımın 2 ay önce 500 tl ye değiştirdim
  • Baski balatayla alakali oldugunu sanmiyorum.bogaz kelebegini temizletin duzelir diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Baski balatayla alakali oldugunu sanmiyorum.bogaz kelebegini temizletin duzelir diye umuyorum
    egzantirik devir sensörü,vectrada 3000deviri geçmedi dedi babam bozulduğunda 10sene oldu sanırım bozulalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 6 Aralık 2014; 19:37:45 >
  • tanjugenç T kullanıcısına yanıt
    Lpg deki sorunlar benzinli sistemide etkiliyor.

• Bir ilave daha yapayım, lpg den dolayı sübaplar bozulmuşda olabilir, öyle ise büyük masraf çıkar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.