valla mistik felan olmaz diyorsun ama the witcher'ı denemeni kesinlikle tavsiye ederim.12 yıldır pc'de oyun oynarım,hayatımın oyunu oldu desem yeridir.
kesinlikle katılıyorum!
kardeş Mount & Blade oyna :D :D 3 sene sonra böyle bir yorum beklemiyordunuz demi? :D
quote:
Orijinalden alıntı: scalkar
kardeş Mount & Blade oyna :D :D 3 sene sonra böyle bir yorum beklemiyordunuz demi? :D
yaş kaç
quote:
Orijinalden alıntı: scalkar
voolkan yapma kırmızı kart yapma volkan ya.Banlanma hakkımızda DOLDO.
ne yazdın bişi anlamadımki :D
Rpg deyince akla ilk gelen oyun benim için Dragon age origins senaryosu olsun oynayışı olsun herşeyi harikaa dragon age 2 the elder scrolls 4 oblivion Borderlands [bu fps rpg karışımı bir oyun]
Dragon age serisi oyna.
Bazıları mistik değil ama denemeni tavsiye ederim.
Fallout: New Vegas The Witcher 2 Vampire: The Masquerade – Bloodlines Two Worlds II Divinity II: The Dragon Knight Saga Vindictus Titan Quest Jade Empire Neverwinter Nights 2 Final Fantasy Treasures of Aht Urhgan Star Wars KOTOR 2 Wizardry 8 Baldur's Gate II Icewind Dale Planescape: Torment Fallout 2
Alpha Protocol...
Samp RolePlay serverlarında oyna
GTa san anderas samp rpg swleri.
Witcher kesinlikle tavsiyemdir
Ben de mistik olmayan RPG'leri seviyorum. Ama malesef fazla yapmıyorlar... Bilmeyenler için: "mistik olmayan" demek, oyunda büyü, ruh, undead, öbür dünya gibi "doğaüstü" şeylerin olmaması, oyunun tamamen gerçekçi veya bilimkurgu olması demek.
Önerebileceğim oyunlar: Deus Ex, Mass Effect, Fallout, SW KOTOR (Bunların serileri)
Avrasya Roleplay mtasa://31.210.115.53:22003 Beklerizz. Bakın Arkadaşlar Serverımıza Saldırı Yapıldı Her Türlü Desteklerinize Açığız Bu Gün Bize Yarın Size Lütfenn Yardımlarınızı Beklemek Dileğiylee..... Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme