Şimdi Ara

rollback ta griptons kafalıklardan bahsetmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • miletin bankalar dolusu duplediği kafalıklar için resmi sitede hiç bir yazı göremedim zaten bu duplerden hep düp bitince haberimiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x7sevenx7 -- 17 Şubat 2011; 0:22:53 >

• ayrım yapmaz.. yani sen pc yi geri yukledğınde şu kalsın bu kalsın diyebiliyomusun? roll back her turlu ıtem ıcın 1 bow bıle aldıysan gerı gdcek. sonucta o depolanan grypon lar da gdicek.
  • iyi de helmet bugu dun vardı oyun bugun öğleden önce saat 10 a geri alınıor.. bankayı dolduranlar yasadı desenıze biz acıkta kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: x7sevenx7

iyi de helmet bugu dun vardı oyun bugun öğleden önce saat 10 a geri alınıor.. bankayı dolduranlar yasadı desenıze biz acıkta kaldık

Hiç deme.Millet yine vurdu turnayı gözünden
  • Gripton ne kardeş.GM sana özel mi dikti onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniX~

Gripton ne kardeş.GM sana özel mi dikti onu?

Gryphon demek istemiş arkadaş.Anlaşılmayacak bir şey dostum bunda.Yazamamış olabilir.
  • quote:

sebebini bilmediğim bir şekilde kahkaha attım.
  • Daha yazılışını bile bilmedigin item hakkında bug dupe war diosun onun olayı farklı bug deil event wardı her 1600cash çekene gryphon helmet hediye geliyordu millette bundan dolayı abandı 1600casha gbye çevirdi (gbye 4.5-5lira vericegine 1600casha 1 set + 1 kafalık gelmiş oluyor ronarka göre buda yaklaşık 5gb yapıyor) olay bundan ibaret yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Daha yazılışını bile bilmedigin item hakkında bug dupe war diosun onun olayı farklı bug deil event wardı her 1600cash çekene gryphon helmet hediye geliyordu millette bundan dolayı abandı 1600casha gbye çevirdi (gbye 4.5-5lira vericegine 1600casha 1 set + 1 kafalık gelmiş oluyor ronarka göre buda yaklaşık 5gb yapıyor) olay bundan ibaret yani

ben bari ingilizce yazmayı beceremiyorum sen türkçe yazmaktanda acizssin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Daha yazılışını bile bilmedigin item hakkında bug dupe war diosun onun olayı farklı bug deil event wardı her 1600cash çekene gryphon helmet hediye geliyordu millette bundan dolayı abandı 1600casha gbye çevirdi (gbye 4.5-5lira vericegine 1600casha 1 set + 1 kafalık gelmiş oluyor ronarka göre buda yaklaşık 5gb yapıyor) olay bundan ibaret yani

ben bari ingilizce yazmayı beceremiyorum sen türkçe yazmaktanda acizssin

Tipik liseli işte

dinime küfreden müslüman olsa;
    İyi de helmet bugu dun vardı oyun bugun öğleden önce saat 10 a geri alınıor.. bankayı dolduranlar yasadı desenıze biz acıkta kaldık

Çookkk ekmekk yemeniz lazım çoook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 17 Şubat 2011; 10:12:37 >

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Şubat 2011; 10:04:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.