Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
22
Favori
59.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    prosu ile ücretsizi arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

prosu ile ücretsizi arasındaki fark nedir?

sadece reklam yok galiba tüm özellikler mevcut free sürümünde.
  • blazer95 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat190909

arkadaşlar backup alıp romu yükleyeceğim ama, yedekleme alıp rom yüklüyorum sonradan her programı kurmak için tek tek uğraşıyorum. bunu kolay yolu var mı yoksa yaptığım iş doğru mu? CWM den backup and restore yapıp yedeklemesini aldıktan sonra romu yükledikten sonra restore dersem bunu aşmış olur muyum yanlış mı yapmış olurum?

Bu şekilde aldığın backup ı restore yaptıgında, backup ını aldıgın roma tümüyle geri dönmüş olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madalar

quote:

Orijinalden alıntı: serhat190909

arkadaşlar backup alıp romu yükleyeceğim ama, yedekleme alıp rom yüklüyorum sonradan her programı kurmak için tek tek uğraşıyorum. bunu kolay yolu var mı yoksa yaptığım iş doğru mu? CWM den backup and restore yapıp yedeklemesini aldıktan sonra romu yükledikten sonra restore dersem bunu aşmış olur muyum yanlış mı yapmış olurum?

Bu şekilde aldığın backup ı restore yaptıgında, backup ını aldıgın roma tümüyle geri dönmüş olursun.

çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Şu an hangi romdasınız?

Şu an AuroraSP_1.6-FINAL var hocam.

Tamam o zaman,ilk sayfadaki v6 kurulumu için anlatılanları yapın.Dün dosya indirirken telefonun sd kartı görmediğini farkettim,eğer sd karta ihtiyacınız varsa kurmayn.
  • kurulumu gerçekleştirdim telefonun açılmasını bekliyorum heyecanla. umarım dediğiniz gibi benim telefonumda da akıcılık devam eder. v4 te ram sorunu vardı reset atıp ram 30 lara kadar düştüğünde kasılmalar yaşanıyordu. haydi v6 mız hayırlı olsun
  • Bu rom da radio düzgün çalışıyor mu. Sırf radyo için şuan ics deyim. Düzgün çalışıyorsa bu roma geçeceğim.
  • Arkadaşlar rom harikulade ancak şarj konusu sıkıntılı yarım saat wi fi ile facebooka baktım yüzde 100 den yüzde 80 sene düştü şarj.Genel olarakta 12 - 13 saat ancak dayandı. "Huawei IDEOS X5 | AuroraSP 1.6 FINAL [4.0 ICS] by Oneio " bu romda 24-26 saat arası şarj gidiyor.Ama bu romda coldbluenun ki kadar detaylı ve iyi değil,ama şarjı iyi :) Keşke şarjıda iyi olsa bu romun tadından yenmez. :D
  • Beyler bu romda ses tuşları ile uyandırma var mı bide romda fm radyo özelliği bulunuyor mu cvp larsanız sevineceğim
  • hocam v6 güzel rom olmus antutu testinden 4778 - 4890 civarı puan alıyor
    Büyüteç tuşu power tuşu özelligini nasıl ekleyebilirim
    eline saglık
  • Ayarlar > Ekran > Ses tuşuyla uyanma. bu kadar :) Radyoyu bilmiyorum hocam.
  • rtmixmanager işe yarar bisey mi acaba? ben az once kurdum ama oyunlar daho cok zorlanmaya basladi.belki roma entegre olursa daha iyi olabilir mi

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076101

• Şarj konusunda maalesef iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Çok hızlı tükeniyor. Sürekli çalışan bir şeyler olmalı ama 5. sürümünde de aynı yazılımları kullanıyordum.
    -Antutu ile test yaparken %10 azaldı şarj. Ayrıca 3 boyutlu testleri gösteremedi ve 3100 civarı bir puan aldı.
    -Mesajlar uygulaması ara sıra durduruluyor.
    -Birkaç kez android.process.media hatası gördüm fakat 1 gündür tekrar görmedim.
    -Bir de hızlı ayar panelinin sürekli kalması gibi bir sorun var. Mesaj geliyor, durum çubuğunda görüyorum ve aşağı doğru açıyorum, mesaj bildirimini göreceğime yine hızlı ayar paneli orada. Bunu Jelly Bean'da ilk defa bu sürümde yaşadım.

Şarj konusundaki anlık hızlı tükenme sorunu hariç, günlük kullanım için uygun bir ROM olmuş @coldblue_, eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 20 Temmuz 2013; 17:04:33 >
  • v6 az önce test ettim antutu
  • Antutu testinde 6280 puan aldim.

• 30 dakikalık kullanım ekran ışığı otomatik, aktif kullanmadan sadece wifi açık ve pil % 85 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniacmatek -- 20 Temmuz 2013; 19:28:11 >
  • Yukarıda ekleyemedim ama durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniacmatek -- 20 Temmuz 2013; 20:10:13 >
  • geri bildirimler için teşekkürler

bu arada

cgural: hocam bu yeni bir özellik bildirim çubuğunun solunda çekerseniz bildirimler, sağından çekerseniz ayarlar menüsü aktif oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

yedek almak için iyi program önerirmisiniz. mümkünse apk sı ile beraber.

Titanium Backup tartışmasız en iyi yedekleme programıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: xwayter

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-
    Beta değilde Alpha yı zorlarsa çıkarabilir. Çıkarsa bile kullanılamayacak kadar "Alpha" olur.

En azından Alpha yayınlasa OTG kullansak ya da siz OTG çalışan bi rom çıkaramazmısınız?

Huawei, kernel de öyle birşey yapmışki, Neredeyse bütün USB işlemleri OTG modülü üzerinden yapılıyor. Fakat OTG modülünün ana görevi olan OTG den eser yok.

quote:

Orijinalden alıntı: coldblue_

geri bildirimler için teşekkürler

bu arada

cgural: hocam bu yeni bir özellik bildirim çubuğunun solunda çekerseniz bildirimler, sağından çekerseniz ayarlar menüsü aktif oluyor

O özellik yeni değilki. Yani başından beri 2 parmak hareketi yapmak zorunlu değildi.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.