Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
22
Favori
59.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesutreis

Antutu testinde 6280 puan aldim.

İşlemci kaç mhz? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes hakkını helâl etsin. Yaklaşık 1 ay kadar önce Galaxy S4 aldım. Dolayısıyla Huawei başlığında bulunan konuları daha az takip eder duruma geldim. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim sdcard bozuldu resim falan çekemiyorum dahili hafızayı nasıl birincil hafıza olarak gösterebilirim cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

Antutu testinde 6280 puan aldim.

İşlemci kaç mhz? :)

1800 mhz

• quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

Arkadaşlar benim sdcard bozuldu resim falan çekemiyorum dahili hafızayı nasıl birincil hafıza olarak gösterebilirim cihaza

Ayarlar - Depolama - Menü Tuşu - Storage configuration - Use internal storage ' i işaretleyin telefonu yeniden başlatın. Sanırım böyle yapınca oluyor tam emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperrkilicc -- 21 Temmuz 2013; 12:00:08 >
  • arkadaşlar dünden beri v6 kullanıyorum. telefon stabilite bakımından en iyi durumda yapılan romlar arasında. fakat şarj sorununu çözmek lazım. wifi 3g 2g açık olduğu anda şarj sömürülüyor. bunun haricinde hiçbir şekilde interneti açık duruma getirmezseniz gayet uzun süre dayanıyor. telefonu fazla kullanmadım ben bu aralar. değerleri aktarıyorum size.
    19 saat 44 dakikadır telefon pilde, %16 şarj var hala.
    2 saat ekran açıkmış,
    internet açıkken 25 dakika candy crush, 5 dakika facebook, 5 dakika top eleven oynamışım,
    10 dakika telefon görüşmesi yapmışım,
    yaklaşık 50, 60 tane de mesaj atmışımdır.
    *bataryamın yeni olması belki bu süreyi artırıyordur fakat batarya orjinal değil.
    *şarj tüketimine çözüm bulamazsak eski rom olan v4 e geçeceğim. v6 kadar stabil olmasada interneti gönlümce kullanıp 14 saat götürebiliyorum.
    * bugün interneti açtığımda candy crush oynarken şarjım %52 de idi 10 dakika sonra %18 e düştü. aradan bi saat geçti internet kapalı halde sadece %16ya düştü(%2 azalış bir saatte)

• önceki mesajın resimleri arkadaşlar.

• serhat190909 S kullanıcısına yanıt
    bende orjinal batarya var bu durumdan daha da kötü.. wi-fi full açık 2 saat 50 dakika falan gidiyor. full şarj varken arada bi sosyal uygulamara giriyorum 10 - 15 dk oyuna bakınca %80 falan kalıyor.. uyku modundayken 2 bucuk saat içinde %80den %18'e falan düşüyor.. uyku modundan da cıkınca %18'lik kalan şarj 3-4 dk içinde bitiyor..
     [ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 [ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oncunur -- 21 Temmuz 2013; 15:03:51 >

• şimdi bluetooth dışında herşey tamammıdır bu romda?
  • telefon uyku modundan geri uyanmıyor. bu sorunu yaşayan var mı? ancak bataryayı çıkarınca oluyor.
    ses tuşları ile uyanmayı kapattım bakalım yine yapacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

telefon uyku modundan geri uyanmıyor. bu sorunu yaşayan var mı? ancak bataryayı çıkarınca oluyor.

Ben birçok kez yaşadım bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgural

quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

telefon uyku modundan geri uyanmıyor. bu sorunu yaşayan var mı? ancak bataryayı çıkarınca oluyor.

Ben birçok kez yaşadım bu sorunu.

bu romda bu sorunu yaşamadım ama ben tekrar v4 e geçtim belki wifi sorunlu ama en azından şarjım bana rahat gidiyor. iki bataryam olduğu için daha da rahatım
  • Foursquare uygulaması açılıyor ama check-in butonuna basınca uygulama maalesef durdu yazıyor.. v4 -v5 te sorun yoktu.. neden böyle oluyor acaba bilen birisi var mı? ya da başkasında da aynı sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oncunur -- 22 Temmuz 2013; 15:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncunur

Foursquare uygulaması açılıyor ama check-in butonuna basınca uygulama maalesef durdu yazıyor.. v4 -v5 te sorun yoktu.. neden böyle oluyor acaba bilen birisi var mı? ya da başkasında da aynı sorun var mı?

Aynı sorun bende de var hocam,aynı zamanda banjo diye bir uygulama kullanıyorum onda da bu sorun var,çözümü yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

quote:

Foursquare uygulaması açılıyor ama check-in butonuna basınca uygulama maalesef durdu yazıyor.. v4 -v5 te sorun yoktu.. neden böyle oluyor acaba bilen birisi var mı? ya da başkasında da aynı sorun var mı?

Aynı sorun bende de var hocam,aynı zamanda banjo diye bir uygulama kullanıyorum onda da bu sorun var,çözümü yok sanırım.

neyse artık coldblue tekrar güncelleme yayınlarsa belki düzelir.. bekleyip görecez :)
  • oncunur O kullanıcısına yanıt
    Foursquaredaki sorunu halletse,birde şarjı düzeltse gelmiş geçmiş en iyi rom olur,bizimde hayır dualarımızı alır :D
  • Ek olarak ben hata veren hiçbir uygulama için hata raporu gönderemiyorum, Bildir'e tıkladığımda Google Play Store durdu hatası alıyorum. Aynısını tekrar eden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgural

Ek olarak ben hata veren hiçbir uygulama için hata raporu gönderemiyorum, Bildir'e tıkladığımda Google Play Store durdu hatası alıyorum. Aynısını tekrar eden?

Ben

• quote:

Maalesef aynı sorun bende de var.

• Valla ben romu çok beğendim. Aurora ile kıyaslayınca çok daha hızlı ve kullanım kolaylaştırılmış. Hayran kaldım diyebilirim. Tek sorun bt olmaması. Keşke oda düzeltilebilse. Coldblue arkadaşımıza teşekkür ediyorum tekrar. Ancak yeni bir sürüm çıkartmayacağını söylemişti. Yani v7 felan olmayacak maalesef. Yani final romu kullanıyoruz şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 22 Temmuz 2013; 23:39:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.