Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
22
Favori
59.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dikerow

Dostum V6 yı çıktığı günden 3 gün öncesine kadar sorunsuz kullandım.ama şu son 3 gündür şarj konusunda büyük sıkıntı çekiyorum yeni bi uygulama filan da kurmadım sebebini anlamadım.telefonu hiç kullanmadığım halde 3 saat gibi kısa bi sürede kendisi bitiyor şarjın daha önce 18 saat civarında ve yoğun kullanımda şarjı gidiyordu.bir başka sorunda 4square da check in yapılmıyor.romu tekrar gözden geçirsen iyi olacak gibi şimdilik v5 geri dönecem.

Aynı sorun bende de var. Başlarda şarj iyiydi, uzun gidiyordu. 3-4 gündür çok çabuk bitmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

quote:

Orijinalden alıntı: serhat190909

hocam ben v6 dan sonra v4 e geçiş yaptım tekrar. v6 da tek sıkıntım şarj konusuydu. diğer arkadaşların söylediği hiçbirşeyi yaşamadım. yalnızca internete girdiğim zaman bataryayı sömürüyordu rom. v5 için de aynı şeyi yorumlarda gördüm. şarj sıkıntısı varmış. sizce de öyle mi v4 ten v5 e geçmekte fayda var mıdır?

Galiba sarj olarak hepsi ayni ufak farklar olabilir,ama sen yedek alip 5 i de deneyebilirsin benim telefonda sarj en uzun forumberin romuydu wajkui isimli olan uzun bir sure kullandim romu aslinda sunu soyleyim hanima g.m discovery aldim su anda tatildeyim onun teli kullandiktan sonra x5 e elim gitmiyor valla aslinda bosuna ugrasiyoruz discovery ucuyor resmen wifi muthis hizli 2 saattir fizy den muzik youtube falan sarj cok az kimildadi benim x5 olsaydi coktan ikinci sarji yerdi neyse idare etsin bizim emektar yinede isimi goruyor hakkini yemeyelim ama g.m discovery kullaninca x 5e elim gitmiyor valla...

haklısın hocam ben arkadasa dıscovery tavsıye ettım benım x5 ı degıstırmeye nıyetım yoktu arkadas aldı g.m. yi bıraz kurcaladım ertesı gun hemen x5 i degiştirdim elim gitmedi bir daha acıkcası x5 e şu anda babama verdim o kullanıyor x5 i

• V6 da size Gönderilen mesajları alamama ve gönderdiğiniz mesajların iletilmemesi gibi bir şey oldu mu? Reset atınca geçici olarak düzeliyor sonra yine aynı. V5 e geri döndüm gün içerisinde gelmeyen mesajlar geldi.
  • iyi geceler, bende bu romun v6 sürümü yüklü telefonu garantiye vereceğim fakat bi türlü offical rom yükleyemedim hepsinde update failed hatası veriyor. Stok partition kurlu bu hatayı neden veriyor nasıl offical romlardan birine geçeceğim
  • Telefonu satalı çok uzun zaman oldu ama arada gizli gizli takip ederim gelişmeleri. Tam ben sattığım sıralar jb çıktı şu telefonda bana jb kullanmak nasip olmadı ya iyi oturdu içime Hele bu forumdan birinin bu romu paylaşması duygulandırdı bile diyebilirim ne telefondu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperrkilicc

iyi geceler, bende bu romun v6 sürümü yüklü telefonu garantiye vereceğim fakat bi türlü offical rom yükleyemedim hepsinde update failed hatası veriyor. Stok partition kurlu bu hatayı neden veriyor nasıl offical romlardan birine geçeceğim

Hocam ben 2 gün önce kritik hatalar (bilmeyerek custom partition üzerine yükleme) yapmama rağmen bir şekilde stock partition yükleyerek geçtim.
    Aslında sorunsuz şekilde yüklenebilmesi için, pembe ekran dosyalarının orijinal halde olması gerekiyor. İleride tekrar pembe ekrana ulaşılabilmesi için de pembe ekran kilidi açık olan B518 official romunun yüklenmesi iyi olur. Büyük ihtimal yanılmıyorsam sadece B518 nolu romda pembe ekran dosya ulaşım kilidi açık.

Yani kısaca hafıza kartına B518 nolu official romu kopyaladıktan sonra, (dload klasörünü harici sd kart üzerine atıp yükledim)
    1) Recoveryde wipelar yapılacak
    2) "Ses açma + Ses kısma + Güç tuşu"na aynı anda basıp pembe ekrana gelinecek.
    3) Pembe ekranda orijinal dosyalar atılacak ve kablo ile batarya çıkarılıp telefon kapanıcak.
    4) "Ses açma + Ses kısma" tuşlarına basılarak usb kablosu telefona takılacak ve pembe ekrana gelmeden kuruluma başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 29 Temmuz 2013; 2:08:34 >

•  [ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0

benim pil tüketimi fena değil. çok iyi değil ama çok da kötü sayılmaz. 2100lük çin işi batarya kullanıyorum

ekran ve kablosuz açık kalma süresi yaklaşık aynı 2s 15 dk
    mobil veri evde 3g çekmediğinden %85-80 2g geri kalan 3g olmak üzere sürekli açık.
  • Romda müzik dinleme olayı pek hoşuma gitmedi ses iyi değil müzik dinlemek için hangi romu önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Romda müzik dinleme olayı pek hoşuma gitmedi ses iyi değil müzik dinlemek için hangi romu önerirsiniz ?

Terramino nun Galnet 9.7 SE. Bence en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

quote:

Romda müzik dinleme olayı pek hoşuma gitmedi ses iyi değil müzik dinlemek için hangi romu önerirsiniz ?

Ben de dönmeyi düşünüyorum fakat önce hangi romu yüklemek gerekiyordu vs. unuttum bunları :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

quote:

Ben de dönmeyi düşünüyorum fakat önce hangi romu yüklemek gerekiyordu vs. unuttum bunları :D

walla bende jb deyim .galnet se ye dönmeyi bir haftadir dsunuyorum.en azindan reset atmaz. wifi saglam olur

• Eğer Coldblue_ devam etmeyecekse kendi projesine.(4.2.2) forumdan birine devretmesi mantıklı bir durum olur. En azindan sarj konusunda gerekli duzenlemeleri yapabilecek yetenekte olan arkadaslarin olduguna eminim forumda.. Herkes için iyisi bu bence..çunku suana kadarki en guzel rom'lardan birisi.. Neyse herkese kolay gelsin umarim yeni guncellemeler gelir..

• Hocam romu ik çıktığı versiyonlarda yüklemiştim android.process.media durduruldu hatası veriyordu kullanamıyordum telefonu romu değiştirmiştim şimdi v6 yı yükledim yine aynı hata hata medya deposuyla alakalı bu hata olup medya deposu durunca
    -telefon çalmıyor doğal olarak alarmlarda dahil zil sesleri uçuyor
    -youtube galeri gibi uygulamalar çalışmıyor
    -google play e girilmiyor surekli force close medya deposu çalışmadan o da çalışmıyor
    ben mi yüklemede yanlışlık yapıyorum yoksa rom da mı sorun var ancak benden başka bu sorunu yaşayan olmamış sanırım yüklemeyi de tertemiz yaptım görüşlerinizi bekliyorum şimdilik ics yada wajkui ye dönmek zorundayım ama rom değiştirmektende bıktım zaten artık bu telefonla oyun oynanmadığı için 4.2.2 çok iyiydi ancak şu hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 30 Temmuz 2013; 12:19:14 >
  • blazer95 kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazsa
    Terramino nun Galnet 9.7 SE. nin direk indirme linkini verir misiniz ?
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/?9e5ek4hitgd63r6

http://forum.donanimhaber.com/m_56437315/tm.htm Buda Konusu

@ernestitoo
  • blazer95 kullanıcısına yanıt
    Eyv. çok sağolun :)
  • arkadaşlar ben ideos x5 imde hala 2.3.5 kullanıyorum telefona root atmadım nasıl root atarım ve bu costüm romları nasıl yüklerim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

arkadaşlar ben ideos x5 imde hala 2.3.5 kullanıyorum telefona root atmadım nasıl root atarım ve bu costüm romları nasıl yüklerim saygılar

PM atıldı
  • genelde kablosuz ağa bağlıyken ekranı kapatırsam telefon bidaha açılmıyor başka durumlarda da oluyo ama kablosuz ağa bağlıyken ekranı kapattığımda çok sık uyanamama sorunu ile karşı karşıyayım benden başka bu sorunu yaşayan var mı aceba
  • CM 10.1 v6.0 ı yükledikden sonra reset atmaya başladı :(
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.