Şimdi Ara

[ROM][4.2.2] Huawei Ideos X5 - CM 10.1 v6.0 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
22
Favori
59.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

blefish bluetoothda çalıştırmış niye yayınlamıyorki

Yayınlanacak bir şeyi yok şu anlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uops

rom gayet stabil çalısıyor emeginize saglık.fakat alt tuşların titreşimini nasıl iptal edebilirim bir de sık kullanılanları nasıl iptal edebiliriz hiç kayıt tutmasını istemiyorum.tel hafızasına erişim yok sanırım bir de o konu hakkında herhangi bir işlem yapılabilirmi ? rehberde sim den içeri aktar dedikten sonra tümünü aktar yapınca 100 de 100 e kadar gelip hiç bir işlem yapmıyor sizde de öylemi tşkler..

Google play hesabıyla senkronize benimki
  • benim elime 2.3.5 bir ideos x5 geçti. yanlız sıkıntısı şu usb'den hiçbir türlü bağlayamadım bilgisayara. kbalo da denedim bilgisayarda denedim farklı. pink screen de denedim bootta da işletim sisteminde de denedim bir türlü bağlanmıyor. acaba sokette mi sıkıntısı var. daha önce karşılaşmış olan veya fikir yürütebilecek var mı
  • Arkadaşlar telefonum sd kartı tanımlarken hata veriyor.
    Mesela telefonu kapalıyken ilk açtığımda SD kartı telefon görmüyor, bir kere yeniden başlattıktan sonra SD kartı görüyor. Bu her defa aynı. Bunu düzeltmek için bir eklenti v.s varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

benim elime 2.3.5 bir ideos x5 geçti. yanlız sıkıntısı şu usb'den hiçbir türlü bağlayamadım bilgisayara. kbalo da denedim bilgisayarda denedim farklı. pink screen de denedim bootta da işletim sisteminde de denedim bir türlü bağlanmıyor. acaba sokette mi sıkıntısı var. daha önce karşılaşmış olan veya fikir yürütebilecek var mı

Bender de öyleydi,ayarlardan telefonu sıfırlayınca düzeliyor ama yine bozuluyor.Sonunda servise verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

benim elime 2.3.5 bir ideos x5 geçti. yanlız sıkıntısı şu usb'den hiçbir türlü bağlayamadım bilgisayara. kbalo da denedim bilgisayarda denedim farklı. pink screen de denedim bootta da işletim sisteminde de denedim bir türlü bağlanmıyor. acaba sokette mi sıkıntısı var. daha önce karşılaşmış olan veya fikir yürütebilecek var mı

Bender de öyleydi,ayarlardan telefonu sıfırlayınca düzeliyor ama yine bozuluyor.Sonunda servise verdim.

servis sonucu geldiği zaman bizimle paylaşır mısınız?
  • Bugün aldım,yapılması 17 gün sürdü (31temmuz-16ağustos),garanti kapsamında,anakartını değiştirmişler,şu an sorunsuz çalışıyor.

• crashday kullanıcısına yanıt
    belki değişim yaparlar diye umutlanmıştım ama sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok birde hangi rom kuruluyken gönderdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat190909

belki değişim yaparlar diye umutlanmıştım ama sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok birde hangi rom kuruluyken gönderdiniz?

B526

• Son zamanlarda hangi romu yüklersem yükleyeyim tel bir türlü kendine gelemiyor.bir tane yakınımın 2 seneye yakındır kullandığı ve en ufak rom atıp temizleme vs yapmadığı galaxy mini bile çok daha hızlı daha stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

Son zamanlarda hangi romu yüklersem yükleyeyim tel bir türlü kendine gelemiyor.bir tane yakınımın 2 seneye yakındır kullandığı ve en ufak rom atıp temizleme vs yapmadığı galaxy mini bile çok daha hızlı daha stabil.

B138 i 3 kere üst üste yükleyin. Ardından Oxygen 2.3.2 yi yükleyin. Stabilite sorununuz kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: guero

Son zamanlarda hangi romu yüklersem yükleyeyim tel bir türlü kendine gelemiyor.bir tane yakınımın 2 seneye yakındır kullandığı ve en ufak rom atıp temizleme vs yapmadığı galaxy mini bile çok daha hızlı daha stabil.

B138 i 3 kere üst üste yükleyin. Ardından Oxygen 2.3.2 yi yükleyin. Stabilite sorununuz kalmaz

Saolsun hocam aklımda bulunsun deneyebilirim en son sizin TMC romu yükledim üzerinede bu romu yükleyince fazla bir problem yaşatmıyor şimdilik

• Beyler telefona herşeyi yapıp romu attım ama ideos yazısında hiçbirşey yapmadan bekliyor ne yapabilirim acil yardım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhan95

Beyler telefona herşeyi yapıp romu attım ama ideos yazısında hiçbirşey yapmadan bekliyor ne yapabilirim acil yardım!!

Wipe işlemlerini tekrarlayın ve yüklemeyi de baştan yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

arkadaşlar ben ideos x5 imde hala 2.3.5 kullanıyorum telefona root atmadım nasıl root atarım ve bu costüm romları nasıl yüklerim saygılar

PM atıldı

forumber banada nasil yuklenecegini pm ile atarsan sevinirim. Su an 2.3 b526 yüklü.

• dokunsal geri bildirim menü tu?larynyn titre?imini iptal nasyl edebiliriz.xda ki [ROM] [4.3 Jelly Bean] [Version 13] CyanogenMod 10.2 add link... ba?lygyndaki romun bluetooth çalysyp wifi çalysmamaktadyr apksini root explorer yardymyyla v6 ya tasyyyp denedi?imde cihaz bulamady acaba farkly bir yöntemle çözümlenebilir mi bu bluetooth sorunu ?
  • blefish ne yaptı twitter'da bişeler yazdı bu hafta paylaşacak mı

• quote:

blefish ne yaptı twitter'da bişeler yazdı bu hafta paylaşacak mı

ewt muhtemelen xdada paylaşacak. kamera çalışmıyor herhalde öyle bişey okudum

• umarım dzonun icssi gibi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

blefish ne yaptı twitter'da bişeler yazdı bu hafta paylaşacak mı

ewt muhtemelen xdada paylaşacak. kamera çalışmıyor herhalde öyle bişey okudum

yanlış anlamadı isem bu akşam test edip yayınlıcak

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.