Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

hocam scriptlerde çalışmayan olabilir forumber'e danışabilirsin onun haricinde muhteşem gözüküyor emegine yüreğine sağlık

eyvallah sagolasin dostum dogrudur bazi scriptler calismiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ics nin yeni sürümü çıktığında ona geçmeden önce deniyicem bir kaç gün kullanıp geri bildirim yaparım dostum Belkide ics ye geri dönmem belli mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ics nin yeni sürümü çıktığında ona geçmeden önce deniyicem bir kaç gün kullanıp geri bildirim yaparım dostum Belkide ics ye geri dönmem belli mi olur

cok sagolun

• Resimler oldukça etkileyici, ah birde türkçesini yayınlasanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrummer

Resimler oldukça etkileyici, ah birde türkçesini yayınlasanız..

tr lestirmeye basliycam forumberin dosyalari gondermesini bekliyorum

• Konuyu takibe aliyorum. Eline zihnine sağlık.

• eline, emeğine sağlık.. Görselleri çok beğendim. Mesajım bulunsun. TR olması konusunu pek dert etmedim, tabiki olmalı. İnşallah en kısa zamanda güzel geridönüşler alır ve kendini daha da geliştirirsin.

*şu anda indiriyorum, Ben de ingilizcesi bulunsun da, TR gerekirse öyle indiririm. Arşive alındı. Tekrardan emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

eline, emeğine sağlık.. Görselleri çok beğendim. Mesajım bulunsun. TR olması konusunu pek dert etmedim, tabiki olmalı. İnşallah en kısa zamanda güzel geridönüşler alır ve kendini daha da geliştirirsin.

*şu anda indiriyorum, Ben de ingilizcesi bulunsun da, TR gerekirse öyle indiririm. Arşive alındı. Tekrardan emeğine sağlık.

tesekkurler dostum

• BENDE ARŞIVE ALDIM TR OLSAYDI İYİ OLURDU İNŞ ÇIKARIRSIN OYUN PERFORMANSI NASIL?GTA 3 KASIYORMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

BENDE ARŞIVE ALDIM TR OLSAYDI İYİ OLURDU İNŞ ÇIKARIRSIN OYUN PERFORMANSI NASIL?GTA 3 KASIYORMU

gta 3 elimde olmadigi icin deneyemedim.real racing 2 1 gb lik sd dosyasina sahip oyunu kasmadan oynayabildim yalniz oyun sensor kullanmadan oynadim.gt racing oyununu da hic bir takilma sensor sorunu olmadan oynadim

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

BENDE ARŞIVE ALDIM TR OLSAYDI İYİ OLURDU İNŞ ÇIKARIRSIN OYUN PERFORMANSI NASIL?GTA 3 KASIYORMU

gta 3 elimde olmadigi icin deneyemedim.real racing 2 1 gb lik sd dosyasina sahip oyunu kasmadan oynayabildim yalniz oyun sensor kullanmadan oynadim.gt racing oyununu da hic bir takilma sensor sorunu olmadan oynadim

DENESEYDİNİZ KEŞKE :) NEYSE TÜRKÇEYE NE ZAMAN ÇEVİRİRSİNİZ ONA GÖRE GEÇERİM BU ROMA
  • quote:

quote:

quote:

DENESEYDİNİZ KEŞKE :) NEYSE TÜRKÇEYE NE ZAMAN ÇEVİRİRSİNİZ ONA GÖRE GEÇERİM BU ROMA

bu aralar finaller yaklasiyo forumber erkenden dosyalari gonderirse trlestirmeye baslarim yaklasik olarak finallere 10 gun var bu arada yapabilirsem yaparim yoksa 10 gunden sonra cok yogun gececek 2 haftalik bir final donemine giricem eh otomotiv muh. boru deil :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 4 Haziran 2012; 0:47:30 >

• Takip. Finallerden sonra deneyeyim :)

• guzel olmus ellerine saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

guzel olmus ellerine saglık

sagolun

• su romun uzerınde dursanız en iyi rom bence suan miuiden sonra
  • hocam kusura bakma da .35 üzerine mi .32 üzerine mi kuruyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insecure*

hocam kusura bakma da .35 üzerine mi .32 üzerine mi kuruyoruz :D

.35 hocam

• quote:

su romun uzerınde dursanız en iyi rom bence suan miuiden sonra

denediniz mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 4 Haziran 2012; 21:57:49 >
  • quote:

quote:

su romun uzerınde dursanız en iyi rom bence suan miuiden sonra

denediniz mi hocam?

uzun zamandır aradıgım rom diyebilirim lutfen bırkamayıp gelistirin deniyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.