Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

hocam bazı yerler çince, acaba oraları ingilizceye dahi çevirme şansımız yok mu? bir de klavye uygulamasını nasıl kaldırabilirim?

Turkcelestirmeye baslicam bi on bes gun sonra anca oyle hallolur.klavyeyi root explorerdan systrm app in icindeki baidu inputu silin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom mükemmele yakın, çok çok beğendim. Anasayfa ekran sayısını 3'e düşürmemiz mümkün mü acaba?
  • hocam bu romu da deneyecegim de su yukardan cektigimiz bildirim cubugunda imformation yaziyor onu information seklinde ve ilk harflerini buyuk yapmamiz mumkun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 11 Haziran 2012; 22:13:54 >
  • quote:

Rom mükemmele yakın, çok çok beğendim. Anasayfa ekran sayısını 3'e düşürmemiz mümkün mü acaba?

tabiki mumkun hocam ayarlarini biraz kurcalayin veya ana ekrandayken softkeys den seceneere basin orda ana syfa ayarlari veya tercihler gibi bir yer olmasi lazim tabi ingilizce ama anlarsiniz diye tahmin ediyorum

• quote:

Rom mükemmele yakın, çok çok beğendim. Anasayfa ekran sayısını 3'e düşürmemiz mümkün mü acaba?

Maalesef.launcherpro yu deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

tabiki mumkun hocam ayarlarini biraz kurcalayin veya ana ekrandayken softkeys den seceneere basin orda ana syfa ayarlari veya tercihler gibi bir yer olmasi lazim tabi ingilizce ama anlarsiniz diye tahmin ediyorum

Ne yazık ki ayarlar'da araştırmama rağmen bulamadım. Bu arada SoftKeys dediğiniz nedir? Çözemedm de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

hocam bu romu da deneyecegim de su yukardan cektigimiz bildirim cubugunda imformation yaziyor onu information seklinde ve ilk harflerini buyuk yapmamiz mumkun mu ?

Dostum demesen farketmiycektim :) turkcelestiricem romu da bi on bes gun sonra baslicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

I ıh, ben sevdim bu launher'ı. :) Telefon o kadar şey yüklememe rağmen 180mb-200mb boş ram'de hep, hiç bozmuyum

-Bu arada az önce 1 kere reset attı, normaldir heralde.

• quote:

quote:

quote:

I ıh, ben sevdim bu launher'ı. :) Telefon o kadar şey yüklememe rağmen 180mb-200mb boş ram'de hep, hiç bozmuyum

-Bu arada az önce 1 kere reset attı, normaldir heralde.

Zram gercekten iyi calisiyor.
    Insallah daha fazla reset atmaz. atarsa atmel kernelden olabilir bi kac gun bir dene

• Tamam, deniyeceğim birkaç gün.

Peki sorun Atmel fixli kernel kaynaklı ise Titanium Backup ile yedek aldıktan sonra 0dan sizin rom'u kurup yedekten geri yüklesem herşey aynı kalır değil mi?
  • quote:

Tamam, deniyeceğim birkaç gün.

Peki sorun Atmel fixli kernel kaynaklı ise Titanium Backup ile yedek aldıktan sonra 0dan sizin rom'u kurup yedekten geri yüklesem herşey aynı kalır değil mi?

Dostum titanum programini hic kullanmadim demek istedigin uygulama falan yedeklemeyse olur

• quote:

quote:

Tamam, deniyeceğim birkaç gün.

Dostum titanum programini hic kullanmadim demek istedigin uygulama falan yedeklemeyse olur

Anladım, sorun yok gibi şimdilik herşey süper ellerine, emeğine sağlık. ( 10-15 güne kadar çince karakter sorununu da halledebilirsen tadından yenmez hocam, çünkü arama ekranın birisini ararken veya birisi aradığında çince karakterler çıkıyo..)

• Oncelikle rom için teşekkürler. Birçok rom yükleyebilirsiniz biri olarak şu ana kadar kullandığım en hızlı ve en dinamik rom. Fakat önemli eksikleri olduğunu söylemek isterim?. Ben rom yapmayı bilmiyorum ama bu rom geliştirilmektedir oldukça musait. Bu roman eksiklerini söylemek gerekirse.
    Dil sorunu bu çözülebilir.
    Radyo sorunu spirit FM ile cozuldu
    klavye cince idi degistirdim
    voice search yuklenmiyordu market enabled ile yükledim. Gayet iyi calisiyor

geriye bir dek dil kaldı. Onu yapın lütfen diğer romatizma geliştirmeye gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

Oncelikle rom için teşekkürler. Birçok rom yükleyebilirsiniz biri olarak şu ana kadar kullandığım en hızlı ve en dinamik rom. Fakat önemli eksikleri olduğunu söylemek isterim?. Ben rom yapmayı bilmiyorum ama bu rom geliştirilmektedir oldukça musait. Bu roman eksiklerini söylemek gerekirse.
    Dil sorunu bu çözülebilir.
    Radyo sorunu spirit FM ile cozuldu
    klavye cince idi degistirdim
    voice search yuklenmiyordu market enabled ile yükledim. Gayet iyi calisiyor

geriye bir dek dil kaldı. Onu yapın lütfen diğer romatizma geliştirmeye gerek kalmaz

-Dediğim gibi türkçeleştirmeye bi on beş gün sonra baslıycam.
    -Radyo da ses kısıp açabiliyor muyuz?
    -Klavyede sol altta en'e basdığınızda ing olarak yazabilirsiniz.

Teşekkürler...

• Radyonun sesi kısıp açılmıyor. Düzeyini 80 de sabitledim. Kanal kaydı yapılmıyor. Frekansı her seferinde seçmek gerekiyor. Fakat reset atmıyor. Çalışmasında sorun yok. Ama önemli ayrıntı şu güncel spirit fm 'i indirmeyin boşuna çünkü reset atıyor. Eski sürümü kullanmak gerekiyor. Romdaki ingilizceyi bende gördüm. Fakat üstte kelime oluşturucuda çince yazıların çıkması rahatsız ettiği için swift'i yükledim ve memnunum.
    Türkçeleştirmede başarılar.
  • Vsync Eklentisi tam olarak nedir hocam ne şe yarar bunu on yada off yapmamızdaki sebep nedir
  • Vsync Eklentisi tam olarak nedir hocam ne şe yarar bunu on yada off yapmamızdaki sebep nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Vsync Eklentisi tam olarak nedir hocam ne şe yarar bunu on yada off yapmamızdaki sebep nedir

ondayken tel sabit 30 fps de calisir bu akicilik icin idealdir tek kotu yani 3d performansini dusurur fakat ben vsync ondayken modern combat 3 oynadim hic kasmadi.off da tam tersi oluyor.elite romun ana sayfasindaki performans suruculeriyle ayni mantik :)

• Hayırlı olsun İdeos kullanıcılarına yeni rom maker çıktı galiba.

Benim tel de fena şişti ya. Öyle zor kullanıyorum ki bu aralar. Kpss'den sonra çok fena bir ayar çekeceğim telefona. Bu arada 35 kernel değil mi bu rom. Çünkü benim tel 32 kernel'de sürekli reset atıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Hayırlı olsun İdeos kullanıcılarına yeni rom maker çıktı galiba.

Benim tel de fena şişti ya. Öyle zor kullanıyorum ki bu aralar. Kpss'den sonra çok fena bir ayar çekeceğim telefona. Bu arada 35 kernel değil mi bu rom. Çünkü benim tel 32 kernel'de sürekli reset atıyor...

evet .35 kernel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.