Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

quote:

Atmel fix UPP!!

Hocam telefonu tamamen kapattıktan sonra tekrar açıldığındaki sd kart görememe sorunu şu anlık bütün 35 kerneldeki custom ROM larda mevcut ve bundada mevcut olacaktır

yoo biraz önce denedim oldu.

Sizin telefonunuzda birşeylik vardır hocam,bataryayı çıkarıp taktıktan sonra direkt açınca sd kartı göremedim ben?

Biraz önce bataryayı çıkartmadan üç kez teli kapatıp açtım sd cartı gördü.şimdi de bataryayı çıkarıp açtım gene gördü.
    not:orjinalde tamamen kapatıp açınca tel sd cartı görmüyordu bende

• quote:

quote:

quote:

Atmel fix UPP!!

Hocam telefonu tamamen kapattıktan sonra tekrar açıldığındaki sd kart görememe sorunu şu anlık bütün 35 kerneldeki custom ROM larda mevcut ve bundada mevcut olacaktır

yoo biraz önce denedim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• rom u kurdum deniyorum. Sormak istediğim volume tuşları ile uyandırmayı nereden ayarlıyoruz? Bide scroll daha smooth hale getirilebilirmi takılmalar oluyor. Ben şimdilik beğendim giden gelen ses çok iyi sorunsuz. Keza müzik seside gayet başarılı
  • volume wakeup ı hallettim ayarlarda varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

rom u kurdum deniyorum. Sormak istediğim volume tuşları ile uyandırmayı nereden ayarlıyoruz? Bide scroll daha smooth hale getirilebilirmi takılmalar oluyor. Ben şimdilik beğendim giden gelen ses çok iyi sorunsuz. Keza müzik seside gayet başarılı

O dediginiz takilmalar bende sadece rehberde oluyor baskada hicbir menude falan olmuyor.atmel fix kerneli denediniz mi?yuklediyseniz teli tamamen kapatip actiginizda sd carti goruyor mu?

• quote:

quote:

rom u kurdum deniyorum. Sormak istediğim volume tuşları ile uyandırmayı nereden ayarlıyoruz? Bide scroll daha smooth hale getirilebilirmi takılmalar oluyor. Ben şimdilik beğendim giden gelen ses çok iyi sorunsuz. Keza müzik seside gayet başarılı

O dediginiz takilmalar bende sadece rehberde oluyor baskada hicbir menude falan olmuyor.atmel fix kerneli denediniz mi?yuklediyseniz teli tamamen kapatip actiginizda sd carti goruyor mu?

alarm ve atmel fix i kurdum. SD kart ile ilgili sıkıntım yok görüyor her defasında görmemezlik yapmadı hiç. Sadece akıcılık sıkıntı sanki fps oranı düşürülmüş bir görüntü gibi yağ gibi kaymıyor menüler yada scroll işlemleri.

• birazdan romu deneyecegim scrolling de sıkıntı yasayan aarkadaslar fps kilidini acsınlar sorun duzelir bakalım aksama dogru feedback yapacagım romla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

birazdan romu deneyecegim scrolling de sıkıntı yasayan aarkadaslar fps kilidini acsınlar sorun duzelir bakalım aksama dogru feedback yapacagım romla ilgili

Pek değişen bir şey olmadı scrolling akıcı değil özellikle whatsapp da örneğin ics deki akıcılık yok yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mormic

birazdan romu deneyecegim scrolling de sıkıntı yasayan aarkadaslar fps kilidini acsınlar sorun duzelir bakalım aksama dogru feedback yapacagım romla ilgili

Pek değişen bir şey olmadı scrolling akıcı değil özellikle whatsapp da örneğin ics deki akıcılık yok yani

hocam yanlıs yazmısım kusura bakmayım vsync off yazan eklentiyi cwm den kurup deneyin fps kilidi acık geliyor cihaz o eklentiyle fps kilitlenecek

• öncelikle rom vsync off olucak şekilde geliyor.eğer akıcılıkla ilgli bir sorun olursa vsync on eklentisini kurun.kurduktan sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yapın.
    Bir de atmel fix kurduktan sonra governoru ondemand seçin bende en performanslı bu çalışıyordu.

Bugün telefonu garantiye gönderdim...
  • HTC sense 4 deki saat widgeti için ne kurmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

HTC sense 4 deki saat widgeti için ne kurmamız lazım

Google Play de dolusuyla olması lazım hocam
  • bu romda kullanılan kernel lewaos olarak görünüyor bunda bir hata yok değil mi? mokeeos nedir peki kafam karıştı
  • Ekran sapıtması var mı yok bu romda beyler? Kafayı yedirdi tel bana acil rom değiştirmem lazım. Mesaj atamıyorum ya.
  • ben beğendim bu romu ekranda bir sıkıntı yok. kulaklık ve mikrofon sesinin en iyi rom olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Hocam sizin kernel mi var bu romun fix'inde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Hocam sizin kernel mi var bu romun fix'inde

evet atmel fix dediği kernel forumber hocamın verdiği kernel lewa os ' dan alınmadır sıkıntı yok yani
  • quote:

bu romda kullanılan kernel lewaos olarak görünüyor bunda bir hata yok değil mi? mokeeos nedir peki kafam karıştı

mokeeos bu romun gerçek sistemidir ben bu romu geliştirerek yayınladım eger orjinali merak ediyorsanız ilk sayfadan indirme linkine tıklayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Ekran sapıtması var mı yok bu romda beyler? Kafayı yedirdi tel bana acil rom değiştirmem lazım. Mesaj atamıyorum ya.

atmel fixle herhangi bir ekran sapıtması olmaz merak etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.