Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 13 Haziran 2012; 0:09:01 >
  • Evet arkadaşlar ekstra 5 tane tema ekliyorum umarım beğenirsiniz
    Paket içeriği:
    #MokeeFroyo
    #MokeeSense
    #MokeeSenseBattery(%1 lik batarya gösterimi)
    #MokeeSonyEricsson
    #MokeeWarmAutumn

Güzel temalar denemenizi tavsiye ederim

http://www.mediafire.com/?7cl09pz2476nre2
  • Emeğine sağlık gayet güzel bir rom olmuş.Birkaç eksiği var ama olsun.Görsellik müthiş başka romlarla kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama ben çok beğendim.Performans olarak iyi ama benim başıma gelen tüm cm7 tabanlı romlarda olduğu gibi bunda da temple run da sorun var.nova3 1 ghz de sorunsuz oynanabiliyor.Kamerayı beğenmedim diyebilirim çekince önizlemeden güzel gözüküyor yaklaştırınca yazılar falan bulanıklaşıyor nedenini anlamadım.Ses kalitesini çok beğendim hele hoparlör kalitesi çok güzel.Kulaklıklarla nova3 oynadım kendimden geçtim diyebilirim. Sayfa geçişlerinde sorun yok ama uygulama menüsünde yukarı aşağı giderken bariz bir takılma söz konusu nedenini anlamadım.(Spare parts da transition ve window animations fast de.)Boşta kalan ram seviyesi de iyi.Başka ne diyeyim ellerine sağlık.Çalışmalarında başarılar.

• bugün anlamadığım sebeplerden en az 5 kere reset attı telefon.. Dün ics'de 10dan fazla reset atmıştı. Çözüm telefonu satmak sanırım. Uğraşamıcam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Emeğine sağlık gayet güzel bir rom olmuş.Birkaç eksiği var ama olsun.Görsellik müthiş başka romlarla kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama ben çok beğendim.Performans olarak iyi ama benim başıma gelen tüm cm7 tabanlı romlarda olduğu gibi bunda da temple run da sorun var.nova3 1 ghz de sorunsuz oynanabiliyor.Kamerayı beğenmedim diyebilirim çekince önizlemeden güzel gözüküyor yaklaştırınca yazılar falan bulanıklaşıyor nedenini anlamadım.Ses kalitesini çok beğendim hele hoparlör kalitesi çok güzel.Kulaklıklarla nova3 oynadım kendimden geçtim diyebilirim. Sayfa geçişlerinde sorun yok ama uygulama menüsünde yukarı aşağı giderken bariz bir takılma söz konusu nedenini anlamadım.(Spare parts da transition ve window animations fast de.)Boşta kalan ram seviyesi de iyi.Başka ne diyeyim ellerine sağlık.Çalışmalarında başarılar.

#Dostum temple run için ayarlar-switches kısmından google hizmetlerini kapatıp oyunu dener misin?
    #uygulama menüsünde aslında bir kasma yok launcherdan kaynaklanıyor.(Vsync on iken de aynı durum var.)
    #Farklı bir launcher öneririm.(Şu an touchwiz launcherı kullanıyorum gayet akıcı)
    #Eger iyi bir akıcılık istiyorsanız vsync on eklentisini kurmanızı tavsiye ederim çünkü off dayken bazen uygulama menüsünde taklımalar olabiliyor.
    #kamera icin lg camera programini kullanmanizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 13 Haziran 2012; 0:04:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

bugün anlamadığım sebeplerden en az 5 kere reset attı telefon.. Dün ics'de 10dan fazla reset atmıştı. Çözüm telefonu satmak sanırım. Uğraşamıcam artık.

dostum bir de orjinal kernel ile dener misin?
  • romun görünümü baya iyi..bahsettiginiz şeylerden anlamadıgım için romu telefonda denemedim.daha önce miumi vs yüklemiştim ama imei numarası kayboluyor diye böyle şeyleri bir daha denemedim.ama görselleri baya iyi geliştirmeye devam edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Emeğine sağlık gayet güzel bir rom olmuş.Birkaç eksiği var ama olsun.Görsellik müthiş başka romlarla kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama ben çok beğendim.Performans olarak iyi ama benim başıma gelen tüm cm7 tabanlı romlarda olduğu gibi bunda da temple run da sorun var.nova3 1 ghz de sorunsuz oynanabiliyor.Kamerayı beğenmedim diyebilirim çekince önizlemeden güzel gözüküyor yaklaştırınca yazılar falan bulanıklaşıyor nedenini anlamadım.Ses kalitesini çok beğendim hele hoparlör kalitesi çok güzel.Kulaklıklarla nova3 oynadım kendimden geçtim diyebilirim. Sayfa geçişlerinde sorun yok ama uygulama menüsünde yukarı aşağı giderken bariz bir takılma söz konusu nedenini anlamadım.(Spare parts da transition ve window animations fast de.)Boşta kalan ram seviyesi de iyi.Başka ne diyeyim ellerine sağlık.Çalışmalarında başarılar.

#Dostum temple run için ayarlar-switches kısmından google hizmetlerini kapatıp oyunu dener misin?
    #uygulama menüsünde aslında bir kasma yok launcherdan kaynaklanıyor.(Vsync on iken de aynı durum var.)
    #Farklı bir launcher öneririm.(Şu an touchwiz launcherı kullanıyorum gayet akıcı)
    #Eger iyi bir akıcılık istiyorsanız vsync on eklentisini kurmanızı tavsiye ederim çünkü off dayken bazen uygulama menüsünde taklımalar olabiliyor.
    #kamera icin lg camera programini kullanmanizi tavsiye ederim.

temple run da sorunum sensörle değil yan tarafta skor artışı düzenli değil takıla takıla artıyor ve mesafe tabelaları da takıla takıla geliyor ama oyunda bir kasma yok.Miui ve ics de bu sorun yok.

• quote:

temple run da sorunum sensörle değil yan tarafta skor artışı düzenli değil takıla takıla artıyor ve mesafe tabelaları da takıla takıla geliyor ama oyunda bir kasma yok.Miui ve ics de bu sorun yok.

anladım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

bugün anlamadığım sebeplerden en az 5 kere reset attı telefon.. Dün ics'de 10dan fazla reset atmıştı. Çözüm telefonu satmak sanırım. Uğraşamıcam artık.

dostum bir de orjinal kernel ile dener misin?

Dostum emeğine sağlık ama ben tövbe ettim, daha da uğraşmam. :) çok sıkıntıya soktu beni bu telefon. En kısa zamanda satmayı düşünüyorum.
  • buyrun antutu puanı abarttım mı ne

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012|
  • quote:

buyrun antutu puanı abarttım mı ne

kardesim bisi sorucam bu simdi sizin romunuzun puanı mı yoksa kendinize ozel stabil olmayan sadece antutu puanı icin yaptıgınız rom mu ? stabilse ve menu gecisleri felan iyiyse duruma gore gecebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

kardesim bisi sorucam bu simdi sizin romunuzun puanı mı yoksa kendinize ozel stabil olmayan sadece antutu puanı icin yaptıgınız rom mu ? stabilse ve menu gecisleri felan iyiyse duruma gore gecebilirim

Kendi romum 2d ve 3d fps sınırlamaları kapalıyken yapılan bir test fakat 2d fps sınırlaması kapalı iken telefonda takılmalar olabiliyor.Zaten deneme amaçlı yapmıştım şu an geri eski haline döndürdüm.Fakat şunu söylemeliyim orjinal romum bütün oyunları kaldıracak kapasitededir.modern combat 3 nova 3 dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 14 Haziran 2012; 21:17:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

Kendi romum 2d ve 3d fps sınırlamaları kapalıyken yapılan bir test fakat 2d fps sınırlaması kapalı iken telefonda takılmalar olabiliyor.Zaten deneme amaçlı yapmıştım şu an geri eski haline döndürdüm.Fakat şunu söylemeliyim orjinal romum bütün oyunları kaldıracak kapasitededir.modern combat 3 nova 3 dahil

peki hocam

• quote:

buyrun antutu puanı abarttım mı ne

Biraz

• Up

• Atmel fix UPP!!
  • quote:

Atmel fix UPP!!

Hocam telefonu tamamen kapattıktan sonra tekrar açıldığındaki sd kart görememe sorunu şu anlık bütün 35 kerneldeki custom ROM larda mevcut ve bundada mevcut olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Atmel fix UPP!!

Hocam telefonu tamamen kapattıktan sonra tekrar açıldığındaki sd kart görememe sorunu şu anlık bütün 35 kerneldeki custom ROM larda mevcut ve bundada mevcut olacaktır

yoo biraz önce denedim oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Atmel fix UPP!!

yoo biraz önce denedim oldu.

Sizin telefonunuzda birşeylik vardır hocam,bataryayı çıkarıp taktıktan sonra direkt açınca sd kartı göremedim ben?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.