Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon bazen saçmalıyor flash led i açıyor ağırlaşıyor sonra toparlayıp normale dönüyor flashıda kapatıyor
  • Ana mesajını biraz düzenle bence. Yazıları ortalayarak yazman yada smiley ile vurgulamaya çalışman pek güzel değil şahsen yazdıklarını okumadan direk sadece link aradım :D cümleleri sola yaslayıp gerekli yerlerde bold yazarak daha düzenli bi sayfa haline getir bence. Yoksa geliştirip yeni versiyonları oraya eklediğinde çorbaya döner o mesaj :)

İkincisi de verdiğin fixlerden sonra alarm için sd kart için falan olan fixleride dahil ederek yeni bir rom paketle bence başka bir versiyon olarak. Hiç değilse telefonun gelip yeni şeyler yapmadan önce millet fixlerle uğraşmamış olur. Ve kesinlikle geliştir bu romu ne sorun çıkarsa çözmeye bak çünkü okuduğum ve gördüğüm kadarıyla özellik bakımından farklı bir rom. Kendi adıma konuşayım miui de en çok sevdiğim özellik olan status bardaki kısayolların olması bile süper bişey :)

Birde bir sorum olacak search tuşunun power işlevini görmesini sağlayan özellik varmı bu romda da. Eğer yoksa mutlaka eklemelisin. Bende dahil birkaç kişinin power tuşu zor basmaya başladı artık :)
    Tavsiyelerim konunun görselliği ve biraz toparlanmasıyla ilgili oldu bu seferlik yanlış anlaşılmak istemem ancak romu indirdim bu gece yada bir iki gün içinde denicem umarım beklentimin de üzerinde bir rom olmuştur. Çalışmalarını merakla takip edicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiTTiR -- 5 Temmuz 2012; 17:51:35 >

• Sıkıntılarına rağmen ilginçtir bu romu kullanmaya devam ediyorum bağımlılık yaptı bende. En azından çince olan yerleri düzeltseniz mesela arama ekranında ve mesajlardaki ve ghott un dediği gibi fixleri falan düzenleyip tek bir yükleme paketi yapsanız hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

Sıkıntılarına rağmen ilginçtir bu romu kullanmaya devam ediyorum bağımlılık yaptı bende. En azından çince olan yerleri düzeltseniz mesela arama ekranında ve mesajlardaki ve ghott un dediği gibi fixleri falan düzenleyip tek bir yükleme paketi yapsanız hoş olur.

Karşılaştığın her sıkıntıyı yaz hocam eminim arkadaş telefonu geldiğinde bu konularla ilgilenecektir. Geliştirilip sorunlarından arındırıldığında çok iyi bir yere sahip olacak bence bu rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghott

quote:

Sıkıntılarına rağmen ilginçtir bu romu kullanmaya devam ediyorum bağımlılık yaptı bende. En azından çince olan yerleri düzeltseniz mesela arama ekranında ve mesajlardaki ve ghott un dediği gibi fixleri falan düzenleyip tek bir yükleme paketi yapsanız hoş olur.

Karşılaştığın her sıkıntıyı yaz hocam eminim arkadaş telefonu geldiğinde bu konularla ilgilenecektir. Geliştirilip sorunlarından arındırıldığında çok iyi bir yere sahip olacak bence bu rom

ilk sayfa düzenlendi umarım beğenirsiniz :).
    Elbetteki bu romu geliştirmek isterim telefonum geldiği zaman çalışmalarıma hızla devam edicem ve bu romu türkçeleştiricem.
    Search tuşunun power işlemi görmesi olayına gelirsek onu roma entegreli şekilde değilde bir eklenti olarak yayınlamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

quote:

Elbetteki bu romu geliştirmek isterim telefonum geldiği zaman çalışmalarıma hızla devam edicem ve bu romu türkçeleştiricem.
    Search tuşunun power işlemi görmesi olayına gelirsek onu roma entegreli şekilde değilde bir eklenti olarak yayınlamayı düşünüyorum.

Evet daha düzenli olmuş ilk sayfa. O özellik bir şekilde gelsinde ister roma entegre isterde eklenti olarak gelsin hiç sorun değil. Telefonuna ne oldu hayırdır ciddi bir sorun yoktur inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet daha düzenli olmuş ilk sayfa. O özellik bir şekilde gelsinde ister roma entegre isterde eklenti olarak gelsin hiç sorun değil. Telefonuna ne oldu hayırdır ciddi bir sorun yoktur inşallah.

-İmei gitti (yedek var ama)
    -Ekran açıklığı var.
    -Işık sızması var.
    -Telefon internete girerken çok ısınıyordu.En son 50 dereceyi gördü.
    -Ekranın içine de toz girmiş.

Yuhh yani!!!

• Bir tane de ekranın altında siyah bir karaltı var aldığımdan beri 6 etti
  • Bende de ekranda açıklık var ve dediğin gibi tozda girdi bi ara göndericem kısmetse :) kaç güne geleceğini öğrenmiş olurum bu sayede bende :)
  • Hiç uğraşmayın bunlarla. Takmayın kafanıza. Ben yollamıştım başlarda. Ne mücadele ettim kvk ile ama yeni gelen tel de aynı. Hatta daha kötüsü.
  • Sanalpazar ile bir adet HUAWEİ İDEOS X5 alacağım.500-450-400 gibi fiyatlar vermeyin.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

up

yeni mokeeos çıkmış ya sizde guncelleyecek misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

up

yeni mokeeos çıkmış ya sizde guncelleyecek misiniz?

Evet hemde türkçeleştirip yayınlıyacagım.2-3 güne telefonum gelicek.
  • moke bekliyorum :)

• ben bayıldım mokee OS a hem görsellik hem cm7 :)

ne zaman gelir hocam rom?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 27 Temmuz 2012; 1:05:02 >
  • atmel fix konusundaki son çıkanı yukledim de bunda cm7 settings yok ayrıca sizin verdiğiniz temaları yukleyince hatalar oluşuyor status bar ve theme chooser fc veriyor genellikle bende kendi temasına döndüm ancak kendi temasında batarya yüzdeli değil sizin paylaştığınız rom daki tema olursa süper olur. bir şey daha sea tuşları ile uyandırma yok mu bulamadım.

küçük bir ekleme daha. ekran kapanış efekti güzel tamam ama açılışta da efekt var. ve yine kapatamadim daha doğrusu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 27 Temmuz 2012; 1:39:36 >
  • quote:

atmel fix konusundaki son çıkanı yukledim de bunda cm7 settings yok ayrıca sizin verdiğiniz temaları yukleyince hatalar oluşuyor status bar ve theme chooser fc veriyor genellikle bende kendi temasına döndüm ancak kendi temasında batarya yüzdeli değil sizin paylaştığınız rom daki tema olursa süper olur. bir şey daha sea tuşları ile uyandırma yok mu bulamadım.

küçük bir ekleme daha. ekran kapanış efekti güzel tamam ama açılışta da efekt var. ve yine kapatamadim daha doğrusu bulamadım.

Yeni rom için telefonun gelmesini bekliyorum bugün gelir diye tahmin ediyorum.Ayrıca cm settings var ve temalar bende hiç hata vermeden çalışıyordu.Ses tuşları ayarlarda var.O efekti kapatabiliyorduk.Sanırım cm settings-display kısmındaydı.

• quote:

quote:

atmel fix konusundaki son çıkanı yukledim de bunda cm7 settings yok ayrıca sizin verdiğiniz temaları yukleyince hatalar oluşuyor status bar ve theme chooser fc veriyor genellikle bende kendi temasına döndüm ancak kendi temasında batarya yüzdeli değil sizin paylaştığınız rom daki tema olursa süper olur. bir şey daha sea tuşları ile uyandırma yok mu bulamadım.

Yeni rom için telefonun gelmesini bekliyorum bugün gelir diye tahmin ediyorum.Ayrıca cm settings var ve temalar bende hiç hata vermeden çalışıyordu.Ses tuşları ayarlarda var.O efekti kapatabiliyorduk.Sanırım cm settings-display kısmındaydı.

güncel olan mokee OS dan bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

güncel olan mokee OS dan bahsediyorum.

Pardon dostum.Hallederiz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.