Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elite x2 yi deneyeceğim tekrar belki çalışır diye bakalım çalışmazsa reset felan atarsa bunu deneyeceğim çakiden bi ses çıkmazsa
  • x2 gene başladı reste deniyeceğim şimdi
  • Rom gayet hızlı bu biraz yavaslatilabilir bildirim cubugundaki flas calismiyor simdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Rom gayet hızlı bu biraz yavaslatilabilir bildirim cubugundaki flas calismiyor simdilik bu kadar

ilk defa hızdan şikayet eden birini gördüm

geribildirimlere devam ederseniz çok seviniriz.
  • görselleri baya güzel
    fakat, atmel fix sorunu korkutuyor.
    ayrıca şuanda lewaOS kullanıyorum, bu romu tercih etmek için bir kaç üstünlük daha söylense geçebilirim.

ayrıca, güncelleme geliyor mu roma? croatan, güncellemeler yapacak mısın?
  • sd kart tarama sorunu var tamamen kapatip acinca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

su romun uzerınde dursanız en iyi rom bence suan miuiden sonra

denediniz mi hocam?

uzun zamandır aradıgım rom diyebilirim lutfen bırkamayıp gelistirin deniyorum

evet denedim suan kullanıyorum telefonumda herhangi bir sorunla karsılasmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

görselleri baya güzel
    fakat, atmel fix sorunu korkutuyor.
    ayrıca şuanda lewaOS kullanıyorum, bu romu tercih etmek için bir kaç üstünlük daha söylense geçebilirim.

ayrıca, güncelleme geliyor mu roma? croatan, güncellemeler yapacak mısın?

dostum bir kac tane kucuk hatalar var heralde onu cozmeye calisirim.yapabilirsemde turkcelestirmeye calisicam

• quote:

sd kart tarama sorunu var tamamen kapatip acinca

dostum sd karti gormuyor mu ya da gec mi algiliyor dosyalari falan?

• İşte bu yaa. Biri sonunda benim istediğim gibi bir rom yapmış :)
    Cynogenmod üzerine MIUI görselli (Özellikle ayarlar bölümü ve, statusteki MIUI menüleri)
    Ellerine sağlık kardeşim. Fakat daha kurmadım ama kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Gallagher big tell bende mi oldu bilmiyorum tamamen kapatıp actıktan sonra sd gormedi bir daha cıkarıp takmam gerekti isterseniz wipe islemi yapıp tekrar deniyim

• quote:

quote:

quote:

Gallagher big tell bende mi oldu bilmiyorum tamamen kapatıp actıktan sonra sd gormedi bir daha cıkarıp takmam gerekti isterseniz wipe islemi yapıp tekrar deniyim

yok gerek yok simdi baktimda bende de oldu 1haftadir kullaniyodum ama farketmemisim

• Bugun bir sorun farkettim alarm çaldıktan sonra tel donuyordu onun için bir fix yaptım burdan indirip cwmden direk yukleyin.
    http://www.mediafire.com/?hoo1uq2oogpat2q
  • şarj durumu nedir hocam ne kadar kullanımda ne kadar gidiyor birde çekmeme gibi bir sorun varmıdır

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

İşte bu yaa. Biri sonunda benim istediğim gibi bir rom yapmış :)
    Cynogenmod üzerine MIUI görselli (Özellikle ayarlar bölümü ve, statusteki MIUI menüleri)
    Ellerine sağlık kardeşim. Fakat daha kurmadım ama kurmayı düşünüyorum.

Hocam görsellik,MooKeOS a aittir .Bu arada Croatan,apk decompile programımı veremeyeceğim,bu cumartesi sınavım var. Alternatif olarak APK Multi Tool u kullanabilirsin. Hadi kolay gelsin
  • forumber hocam siz kurdunuz mu kullanıyomusunuz romu

bildirimde bulunabilirmisiniz akıcılık stabillik ve batarya kunularında

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

forumber hocam siz kurdunuz mu kullanıyomusunuz romu

bildirimde bulunabilirmisiniz akıcılık stabillik ve batarya kunularında

teşekkürler...

dostum forumber telefonu kaldırdı kullanmıyor su an sınavı var arkadaşın ona çalışıyor
  • quote:

şarj durumu nedir hocam ne kadar kullanımda ne kadar gidiyor birde çekmeme gibi bir sorun varmıdır

teşekkürler...

ben telefonu ekranı full ışıkta, 3g ve internet sürekli açık kullanıyorum bir günü rahatlıkla geçiyor şarj süresi.çekmeme problemi dediğin herhalde avea ile ilgili ben vodafone kullanıcısıyım bilemiycem ama zaten avea benim olduğum yerde çekmiyor bir tek turkcell ile vodafone çekiyor.Bu romdan önce vodafone sürekli edge çekiyordu suan sürekli 3g çekiyor yani bu romun sinyal kalitesi bence çok iyi

• hmm tmm hocam çok teşekkürler kurarım muhtemelen ben msj çok gönderiyorum şarj olayını ondan sordum kamera ve ses durumu nedir hocam kısaca birşeyler söylemek gerekirse

yukarıda bahsettiğin birgünden kastın 24 saat tir dimi hocam birde bu süre zarfında tel görüşmesi msj falan varmıdır msj şarjı çok yiyor hocam ondan sordum

teşekkürler deneyeceğim şu an elit rom .32 karnel x1 kullanıyorum

hocam birde Xperia Launcher yüklesek b_gündem daha önce link vermişti güncel Launcher diye Xperia Launcher mış onu yüklesek cwm den olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 8 Haziran 2012; 8:23:39 >
  • quote:

hmm tmm hocam çok teşekkürler kurarım muhtemelen ben msj çok gönderiyorum şarj olayını ondan sordum kamera ve ses durumu nedir hocam kısaca birşeyler söylemek gerekirse

yukarıda bahsettiğin birgünden kastın 24 saat tir dimi hocam birde bu süre zarfında tel görüşmesi msj falan varmıdır msj şarjı çok yiyor hocam ondan sordum

teşekkürler deneyeceğim şu an elit rom .32 karnel x1 kullanıyorum

hocam birde Xperia Launcher yüklesek b_gündem daha önce link vermişti güncel Launcher diye Xperia Launcher mış onu yüklesek cwm den olurmu

Evet 24 saat demek istedim.ses kalitesi bence cok iyi kamera da oyle 3 mb'a yakin fotolar cekiyor.istediginiz launcheri verdigim degistirme zipine ismi ziptekini ayni olucak sekilde zipe koyarsaniz olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.