Şimdi Ara

[ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
7.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, S4 kullanıcı kulübündeki ÖzcanRom muhabbetini buraya taşıyalım ve romla alakalı detayları dosyaları vb. burada paylaşmak istedim Rom hakkında her türlü sorunu burda cevaplayabiliriz.

Roma ciddi emek verek Özcan Göral kardeşimize teşekkürler :)

Öncelikle Rom S4'ün Exynos (i9500) modeli içindir kesinlikle başka hiçbir modele yüklenmemeli, ikincisi ise knox sayacının artacak olması ve cihazın teknik olarak garannti dışı kalacak olmasıdır. Başlayalım...

Knox konusunda bilmeyenler için tekrar uyaralım: Android 4.2 sürümünden sonra çıkan sürümlerde (4.3 ve 4.4) knox bootloader gelmiştir.Dolayısıyla bu sürümlere stok romla geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelmiştir. Custom rom, recovery, root vs işlemlerde knox sayacınız 1 olacaktır.Yani cihazınız garanti dışı kalacaktır.Ama 4.2 sürümünden custom romlarla (bootloader yüklemeden) 4.3 veya 4.4 sürümüne geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelmeyecektir. Lütfen bunu dikkate alarak işlem yapınız.
    Sorumluluk tamamen size aittir.

Rom Özellikleri
    * En son çıkan Samsung Rom üzerine inşa edildi.
    * Stok Rom özelliklerindedir. Gereksiz modifiye bulunmamaktadır. Gayet akıcı ve hızlıdır.
    * Root / Deodex / Zipalign / Busybox
    * Yükleme sırasında Sistem klasörü otomatik formatlanır. (yüklemeden önce wipe Data ve Wipe Cache tavsiye olunur.
    * Stok kernel, init.d, Ramdiskini yeniden düzenledim.

Yüklenen S5 Özellikleri
    * S5 Ultra Güç Tasarrufu Modu
    * S5 Toolbox (Araç Kutusu)
    * S5 Acil Durum Modu
    * S5 My Magazine
    * S5 Hava Durumu
    * S5 Touchwiz Tema Seçenekli
    * S5 Duvar Kağıtları
    * S5 Kilit ekranı ve Efektleri
    * S5 Rehber ve Telefon Uygulaması (Gelen Arama Bildirim Popup ve Kartvizit Tarayıcı)
    * S5 İnternet Tarayıcı
    * S5 Görev Yöneticisi (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 Hızlı Bağlan ve SFinder
    * S5 Klavye
    * S5 Durum Çubuğu (SystemUI)
    * S5 Görünümlü Framework
    * S5 SNS Uygulaması
    * S5 Email (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 Group Play (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 SHealth (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 Studio (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 Optik Okuyucu (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 SView
    * S5 Müzik Çalar
    * S5 Video ve Video Oynatıcısı
    * S5 Ayarlar
    * S5 SMS (Popup Mesaj)
    * S5 Galeri
    * S5 Takvim
    * S5 Araç Modu
    * S5 Bebek Ağlama Algılayıcısı
    * S5 Erişilebilirlik Modu
    * S5 Temassız Uyandırma
    * S5 Kolay Ayarlar
    * S5 Resim Düzenleme Programı
    * S5 Not Uygulaması
    * S5 Ses Kaydedici
    * S5 Dosya Yöneticisi
    * S5 Açılış ve Kapanış Animasyonları
    * S5 Mobil Yazdırma (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 SÇevirmen (Aromadan Seçilebilir)
    * S5 SVoice
    * S5 Geolookout
    * S5 Hesap Makinası
    * S5 Sistem Yazı Tipleri
    * S5 Samsung Metin konuşma motorunu (Türkçe konuşma mevcut) (S-Voice değil)
    * S5 SNote, Story Albüm vs.

S5'den çekmek istediğiniz veya romda eksik s5 uygulaması varsa buradan temin edebilirsiniz :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676928

* Note 3 Tek Elle Kullanım Modu
    * Google Play Store, Youtube, Google Arama vs uygulamaların güncel versiyonları yüklü
    * Gereksiz Samsung uygulamaları ve kütüphane dosyaları (lib) ve Knox silindi
    * Kaydırma önbelleği (Scrolling Cache) kapatıldı.
    * SD kart yazma hatası düzeltildi.
    * Android Log kapatıldı.
    * Busybox v 1.22.1 Bionic sürümüne güncellendi.
    * Arama sonlandırma gecikmesi kapatıldı.

CSC Modları
    * Görüşme kaydetme özelliği
    * SMS ve MMS otomatik dönüştürme kapatıldı.
    * Kamera deklanşör sesi menüsü
    * Web tarayıcı çıkış butonu

* Seçmeli Uygulamalar: (İster Yükleyin - İster Yüklemeyin. Zevkinize Göre)
    WatchOn (Kumanda Programı)
    Group Play
    Samsung Stüdyo
    SHealth
    Optik Okuyucu
    Dropbox
    Google Play Müzik
    Samsung Apps
    Mobil Yazdırma
    S Translator

* Modlar: (S5 Mod veya Stok Mod) (Mutlaka Biri Seçilmeli)
    Battery (Batarya) S5 Rakamlı veya Rakamsız
    Call Button (Arama Kaydına Telefon Butonu Ekleme - Çıkarma)
    Menu Key (S5 Menü Tuşu Stili veya Stok)
    Task Manager (Görev Yöneticisi) S5 veya Stok.
    SMemo (Samsung S Not) Stok veya iptal
    Email (S5 mail veya Stok mail)

v6.0 Değişiklik Listesi:

* En son çıkan Rusya Romu kullanıldı.Modem: XXUGNF6 Changelist: 3037422 (18 Ekim 2014)
    * Kernel, yeniden paketlediğim stok kernel
    * Bağlantı sorunu çözüldü (SoundCloud vs)
    * csc/feature.xml adını ozcanrom.xml olarak değiştirdim.Böylelikle xposed vs. uygulamalar orjinal ayarları değiştiremeyecek.
    * Aromadan Menukey seçeneğini kaldırdım.
    * Aromadan SMS Log seçeneğini kaldırdım. Çünkü csc seçeneklerinden her zaman Tüm aramaları göster seçili.
    * Aromadan Email seçeneğini kaldırdım. Wanam xposedi güncellediği için S5 Mailde güvenlik seçeneğini bypass edebilirsiniz.
    * Yeni zil sesi ekledim ve açılışta onu seçtim. Umarım beğenirsiniz.
    * Kilit ekranına widget ekleme seçeneği ekledim.
    * Supersu güncellendi.
    * Google Play Music güncellendi.
    * YouTube, Google Play Services, Google Search vs. en son sürüme güncelledim.
    ve şuan hatırlamadığım birkaç düzeltme...

İNDİR v6.0 Aroma (1.14 GB):https://mega.co.nz/#!2xAVwKCY!4bCZgLsdsWwW3hOWjF2S5B0JposGW_sB71C5fstWotM

ALTERNATİF LİNKLER:

http://rapidgator.net/file/3a9e5ae21..._v6.0.zip.html
    http://uptobox.com/g7oloy1630sv/GT-I...Aroma_v6.0.zip
    http://turbobit.net/wvidud577maf.html
    http://k2s.cc/file/60a55dfea9e47
    http://www.filepup.net/files/9fu2E01414405376.html
    http://hugefiles.net/1b77a529h8ww
    http://www.filesbomb.in/c8oxbhoknq6t
    http://fcore.eu/y9w35d5nrrbi
    http://loudupload.com/ws0gidjkp1t2.html
    http://depositfiles.com/files/oqxduc2hv

MD5: 7B435C15D8D406769E54EBB0334F3121 (md5 değerini de kontrol edinki romda sorun çıkmasın )

TWRP Recovery -http://techerrata.com/browse/twrp2/i9500 (romu yüklemek için sadece twrp recovery son sürüm kullanın)

TEMİZ KURULUM :

Romu hafıza kartına atın.

TWRP recovery her zaman hatasız kurulum yapıyor. O yüzden TWRP kurulu değilse son sürümü kurun.
    Telefonu recovery modda açın.
    Advanced - File Manager - external_sd - .android_secure tıklayıp select - delete yapın
    Advanced - File Manager - external_sd - Android tıklayıp select - delete yapın
    Advanced - File Manager - external_sd - LOST.DIR tıklayıp select - delete yapın

Wipe - Swipe to Factory Reset
    Wipe - Format Data - Yes yazıp Go'ya basın
    Wipe - Advanced Wipe - Dalvik Cache, Cache, System, Data, Internal Storage, Preload işaretleyip Swipe to Wipe yapın. (Dikkat hafıza kartı olmayanlar internal storage'yi işaretlemesin. Romda silinir)

Reboot - Recovery - Swipe to Reboot - Don't install SuperSu seçin

Telefon recoveryde yeniden başlayınca install seçip rom neredeyse onu seçip yükleyin

Aromada fu ll wipe seçin.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :

[ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features

Güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Senyor- -- 28 Ekim 2014; 11:55:25 >

• ROM süper gözüküyor da uğraşacak zamanım yok.
  • merhabalar akadaslar..öncelikle şöle sölim ben bu romu kurdum rom gercekten güzel..ama sorunları yok değil..en önemli sorunlarından biri wifi sorunu..wifide kopmalar oluyor araştırdım gördümki i9500 modellerin hepsinde ole bi sorun varmış..ama benim orjinal romdaiken öle bi sorunla karsılaşmadım.mobil veri alış verişide çok agır telefonun ısınması normal.rehber kısmında bi değişiklik yok whatsap ve kişiler ayrı ayrı gözüküyor birleştirme olmuyor..bataryası ideal durumda..ama şarja takdıgımda şarj çok geç oluyor suan türkiye resmi romunu kullanıyorum öle bi sorun yokşarjda iken de şarj oluyor.kamerasına gelince bu romu yükledikten bir müddet sonra ön kamerası hatası verdi halen onla ugrasıyorum çalışmıyor..kaç tene rom denediysemde olmadı.romun sesi biraz kısık.gps geç buluyor.ses kaydı normal şekilde kaliteside normal..suan ismail romu kuracam bakalım o nasılmış özcan romla aynı oldugunu söliyenler var.denemeden bilinmez..ama şunuda unutmayalım costume romlar herzaman akıcı ama bi okadarda sorunları mevcut..emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden..iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: asede123

merhabalar akadaslar..öncelikle şöle sölim ben bu romu kurdum rom gercekten güzel..ama sorunları yok değil..en önemli sorunlarından biri wifi sorunu..wifide kopmalar oluyor araştırdım gördümki i9500 modellerin hepsinde ole bi sorun varmış..ama benim orjinal romdaiken öle bi sorunla karsılaşmadım.mobil veri alış verişide çok agır telefonun ısınması normal.rehber kısmında bi değişiklik yok whatsap ve kişiler ayrı ayrı gözüküyor birleştirme olmuyor..bataryası ideal durumda..ama şarja takdıgımda şarj çok geç oluyor suan türkiye resmi romunu kullanıyorum öle bi sorun yokşarjda iken de şarj oluyor.kamerasına gelince bu romu yükledikten bir müddet sonra ön kamerası hatası verdi halen onla ugrasıyorum çalışmıyor..kaç tene rom denediysemde olmadı.romun sesi biraz kısık.gps geç buluyor.ses kaydı normal şekilde kaliteside normal..suan ismail romu kuracam bakalım o nasılmış özcan romla aynı oldugunu söliyenler var.denemeden bilinmez..ama şunuda unutmayalım costume romlar herzaman akıcı ama bi okadarda sorunları mevcut..emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden..iyi çalışmalar

Geri bildirimleriniz için teşekkürler, Özcan hoca belli başlı sorunlar için fix dosyaları paylaşmıştı dileyene bulup paylaşabilirim, ismail romu ise yükledim telefon açılmadı.

Prism barebone serisi stabil ve temiz oluyor deneyebilirsiniz. Bu arada Türkiye kitkat sanki daha kararlı çalışıyor gibi geldi bana

• evet şuan türkiye kitkat kullanıyorum iyi sayılır..ancak s5 özellikli bir rom kullanınca insan offical romu biraz basit görüyor en azından benim açımdan öle.özcan romun fix dosyası varsa tabikide iyi olur denemek lazım..teşkkürler.
  • özcanrom v6.0 (XXUNGJ1) pazartesi günü yayınlanacak, xda da kendi açıkladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

özcanrom v6.0 (XXUNGJ1) pazartesi günü yayınlanacak, xda da kendi açıkladı.

Yep, gördüm. Buglari fixler inş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhabalar akadaslar..öncelikle şöle sölim ben bu romu kurdum rom gercekten güzel..ama sorunları yok değil..en önemli sorunlarından biri wifi sorunu..wifide kopmalar oluyor araştırdım gördümki i9500 modellerin hepsinde ole bi sorun varmış..ama benim orjinal romdaiken öle bi sorunla karsılaşmadım.mobil veri alış verişide çok agır telefonun ısınması normal.rehber kısmında bi değişiklik yok whatsap ve kişiler ayrı ayrı gözüküyor birleştirme olmuyor..bataryası ideal durumda..ama şarja takdıgımda şarj çok geç oluyor suan türkiye resmi romunu kullanıyorum öle bi sorun yokşarjda iken de şarj oluyor.kamerasına gelince bu romu yükledikten bir müddet sonra ön kamerası hatası verdi halen onla ugrasıyorum çalışmıyor..kaç tene rom denediysemde olmadı.romun sesi biraz kısık.gps geç buluyor.ses kaydı normal şekilde kaliteside normal..suan ismail romu kuracam bakalım o nasılmış özcan romla aynı oldugunu söliyenler var.denemeden bilinmez..ama şunuda unutmayalım costume romlar herzaman akıcı ama bi okadarda sorunları mevcut..emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden..iyi çalışmalar

İsmail romu dikkate almamanızı öneririm. Herşeyden önce rom açıklamalarına kadar çalıntı olduğu belli. Özcan romu almış kullanmış. Yeşilcin siyesimde konusu kapatıldı çalıntı olduğu için. Bu tip emek hırsızlarına itibar etmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

quote:

İsmail romu dikkate almamanızı öneririm. Herşeyden önce rom açıklamalarına kadar çalıntı olduğu belli. Özcan romu almış kullanmış. Yeşilcin siyesimde konusu kapatıldı çalıntı olduğu için. Bu tip emek hırsızlarına itibar etmemek lazım.

Aynen ekran görüntüleri bile aynıydı konusunda. Yarın v6 gelecek bakalım buglar kompile fixlenmiştir umarım...

• Yeni rusya sürümünü kullanacakmış. Bakalım bende merak ediyorum. Çıkınca hemen yüklerim. Eskiden bir sürüm çıkınca eskisinden daha sorunlu olabiliyordu şimdi sistemi oturttu Özcan hoca.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoŞizofren

Merhabalar, S4 kullanıcı kulübündeki ÖzcanRom muhabbetini buraya taşıyalım ve romla alakalı detayları dosyaları vb. burada paylaşmak istedim Rom hakkında her türlü sorunu burda cevaplayabiliriz.

Öncelikle Rom S4'ün Exynos (i9500) modeli içindir kesinlikle başka hiçbir modele yüklenmemeli, ikincisi ise knox sayacının artacak olması ve cihazın teknik olarak garannti dışı kalacak olmasıdır. Başlayalım...

Knox konusunda bilmeyenler için tekrar uyaralım: Android 4.2 sürümünden sonra çıkan sürümlerde (4.3 ve 4.4) knox bootloader gelmiştir.Dolayısıyla bu sürümlere stok romla geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelmiştir. Custom rom, recovery, root vs işlemlerde knox sayacınız 1 olacaktır.Yani cihazınız garanti dışı kalacaktır.Ama 4.2 sürümünden custom romlarla (bootloader yüklemeden) 4.3 veya 4.4 sürümüne geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelmeyecektir. Lütfen bunu dikkate alarak işlem yapınız.

Rom Özellikleri
    * Stok Rom özelliklerindedir. Gereksiz modifiye bulunmamaktadır. Gayet akıcı ve hızlıdır.
    * Yükleme sırasında Sistem klasörü otomatik formatlanır. (yüklemeden önce wipe Data ve Wipe Cache tavsiye olunur.

Yüklenen S5 Özellikleri
    * S5 Acil Durum Modu
    * S5 My Magazine
    * S5 Hava Durumu
    * S5 Duvar Kağıtları
    * S5 Rehber ve Telefon Uygulaması (Gelen Arama Bildirim Popup ve Kartvizit Tarayıcı)
    * S5 İnternet Tarayıcı
    * S5 Klavye
    * S5 Görünümlü Framework
    * S5 SNS Uygulaması
    * S5 SView
    * S5 Müzik Çalar
    * S5 Ayarlar
    * S5 SMS (Popup Mesaj)
    * S5 Galeri
    * S5 Takvim
    * S5 Araç Modu
    * S5 Temassız Uyandırma
    * S5 Kolay Ayarlar
    * S5 Not Uygulaması
    * S5 Ses Kaydedici
    * S5 Dosya Yöneticisi
    * S5 SVoice
    * S5 Geolookout
    * S5 Hesap Makinası
    * S5 Sistem Yazı Tipleri

S5'den çekmek istediğiniz veya romda eksik s5 uygulaması varsa buradan temin edebilirsiniz :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676928

* Google Play Store, Youtube, Google Arama vs uygulamaların güncel versiyonları yüklü
    * Android Log kapatıldı.

CSC Modları

Group Play
    Samsung Stüdyo
    SHealth
    Optik Okuyucu
    Dropbox
    Google Play Müzik
    Samsung Apps
    Mobil Yazdırma
    S Translator

v5.4 Değişiklik Listesi:

* En son çıkan Rusya Romu kullanıldı.Modem: XXUGNF6 Changelist: 2548731 (19 Ağustos 2014)
    * Aromadan kernel seçeneğini çıkardım. Sadece stok kernel kullandım.
    * Sd kart yazma sorununu çözdüm. Foldermount vs yüklemeye gerek yok.
    * Cihazı fabrika ayarlarına alırken artık Samsung kullanıcı adı sormayacak.
    * Cihazımı bul seçeneğini düzelttim.
    * Rehbere kartvizit tarayıcı ekledim.
    * Supersu güncellendi.
    * Google Play Store güncellendi.
    * SHealth, Group Play, Flipboard vs. en son sürüme güncelledim.

İNDİR v5.4 Aroma (1.16 GB):https://mega.co.nz/#!b1JDRTpC!KgOQ635thaLYZdCBV75P9J7oPrTbsnDY2_mwiPYsEFk

MD5: 5FAA2F01110F40419CBFD3AE4E6DF131 (md5 değerini de kontrol edinki romda sorun çıkmasın )

TWRP Recovery -http://techerrata.com/browse/twrp2/i9500 (romu yüklemek için sadece twrp recovery son sürüm kullanın)

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :

[ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features [ROM][Galaxy S4 i9500] OzcanRom v6.0 XXUGNJ1 Touchwiz S5 Features

Güle güle kullanın...

kardeş ben bunu nasıl yükleyecem eskiden xperiam vardı ona biliyorumda hiç daha s4 üme root falan atmadım nasıl yapcam yardımcı olurmusun kernel dosyası yok mu

• Bu Knox denen şey kafamı çok karıştırıyor. Eskiden rom attıktan sonra orjinal roma döndüğümüzde sıkıntı olmuyordu genede servise sokabiliyorduk. şimdi bu romu yüklersek direk garanti dışımı kalacak bilgilendirirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEARDON

quote:

Merhabalar, S4 kullanıcı kulübündeki ÖzcanRom muhabbetini buraya taşıyalım ve romla alakalı detayları dosyaları vb. burada paylaşmak istedim Rom hakkında her türlü sorunu burda cevaplayabiliriz.

Rom Özellikleri

Yüklenen S5 Özellikleri
    * S5 Acil Durum Modu
    * S5 My Magazine
    * S5 Hava Durumu
    * S5 Duvar Kağıtları
    * S5 İnternet Tarayıcı
    * S5 Klavye
    * S5 Görünümlü Framework
    * S5 SNS Uygulaması
    * S5 SView
    * S5 Müzik Çalar
    * S5 Ayarlar
    * S5 SMS (Popup Mesaj)
    * S5 Galeri
    * S5 Takvim
    * S5 Araç Modu
    * S5 Temassız Uyandırma
    * S5 Kolay Ayarlar
    * S5 Not Uygulaması
    * S5 Ses Kaydedici
    * S5 Dosya Yöneticisi
    * S5 SVoice
    * S5 Geolookout
    * S5 Hesap Makinası
    * S5 Sistem Yazı Tipleri

* Android Log kapatıldı.

CSC Modları

Group Play
    Samsung Stüdyo
    SHealth
    Optik Okuyucu
    Dropbox
    Google Play Müzik
    Samsung Apps
    Mobil Yazdırma
    S Translator

v5.4 Değişiklik Listesi:

* En son çıkan Rusya Romu kullanıldı.Modem: XXUGNF6 Changelist: 2548731 (19 Ağustos 2014)
    * Aromadan kernel seçeneğini çıkardım. Sadece stok kernel kullandım.
    * Sd kart yazma sorununu çözdüm. Foldermount vs yüklemeye gerek yok.
    * Cihazı fabrika ayarlarına alırken artık Samsung kullanıcı adı sormayacak.
    * Cihazımı bul seçeneğini düzelttim.
    * Rehbere kartvizit tarayıcı ekledim.
    * Supersu güncellendi.
    * Google Play Store güncellendi.
    * SHealth, Group Play, Flipboard vs. en son sürüme güncelledim.

İNDİR v5.4 Aroma (1.16 GB):https://mega.co.nz/#!b1JDRTpC!KgOQ635thaLYZdCBV75P9J7oPrTbsnDY2_mwiPYsEFk

MD5: 5FAA2F01110F40419CBFD3AE4E6DF131 (md5 değerini de kontrol edinki romda sorun çıkmasın )

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :

Güle güle kullanın...

kardeş ben bunu nasıl yükleyecem eskiden xperiam vardı ona biliyorumda hiç daha s4 üme root falan atmadım nasıl yapcam yardımcı olurmusun kernel dosyası yok mu

TEMİZ KURULUM :

Romu hafıza kartına atın.

TWRP recovery her zaman hatasız kurulum yapıyor. O yüzden TWRP kurulu değilse son sürümü kurun.
    Telefonu recovery modda açın.
    Advanced - File Manager - external_sd - .android_secure tıklayıp select - delete yapın
    Advanced - File Manager - external_sd - Android tıklayıp select - delete yapın
    Advanced - File Manager - external_sd - LOST.DIR tıklayıp select - delete yapın

Wipe - Swipe to Factory Reset
    Wipe - Format Data - Yes yazıp Go'ya basın
    Wipe - Advanced Wipe - Dalvik Cache, Cache, System, Data, Internal Storage, Preload işaretleyip Swipe to Wipe yapın. (Dikkat hafıza kartı olmayanlar internal storage'yi işaretlemesin. Romda silinir)

Reboot - Recovery - Swipe to Reboot - Don't install SuperSu seçin

Telefon recoveryde yeniden başlayınca install seçip rom neredeyse onu seçip yükleyin

Aromada fu ll wipe seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

Bu Knox denen şey kafamı çok karıştırıyor. Eskiden rom attıktan sonra orjinal roma döndüğümüzde sıkıntı olmuyordu genede servise sokabiliyorduk. şimdi bu romu yüklersek direk garanti dışımı kalacak bilgilendirirmisiniz.

Teknik olarak öyle, ancak teknik servis bir sorun için cihazı verdiğinizde knox sayacına bakarak muamele etmiyor, bizzat kendim götürdüm sorun olmadı :)

v6 yayınlandı linkleri şimdi eklerim
  • quote:

quote:

Bu Knox denen şey kafamı çok karıştırıyor. Eskiden rom attıktan sonra orjinal roma döndüğümüzde sıkıntı olmuyordu genede servise sokabiliyorduk. şimdi bu romu yüklersek direk garanti dışımı kalacak bilgilendirirmisiniz.

Teknik olarak öyle, ancak teknik servis bir sorun için cihazı verdiğinizde knox sayacına bakarak muamele etmiyor, bizzat kendim götürdüm sorun olmadı :)

bu romu yüklediğim an knox sayacı direk çalışacakmıdır. herhangi bir sorun olur mmu ? ayrıca yükleme işlemini biraz daha detaylandırabilirmisiniz.

• quote:

quote:

quote:

bu romu yüklediğim an knox sayacı direk çalışacakmıdır. herhangi bir sorun olur mmu ? ayrıca yükleme işlemini biraz daha detaylandırabilirmisiniz.

Knox sayacı direk çalışacaktır tabiri yanlış olur knox sayacı zaten aktif herzaman

Bu romu veya başka bir rom/kernel/recovery/mod yüklediğiniz zaman 0 durumuda olan sayaç 1 olur. Knox programı çalışmaz. Teknik servis sorun çıkarmaz ayrıca rahat olabilirsiniz

Yükleme işlemini biraz daha detaylandırabilirmisiniz derken herşey açık ve net. TWRP recovery'i edindikten sonra temiz yükleme işlemlerini uygulayarak romu yükleyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Knox sayacı direk çalışacaktır tabiri yanlış olur knox sayacı zaten aktif herzaman

Bu romu veya başka bir rom/kernel/recovery/mod yüklediğiniz zaman 0 durumuda olan sayaç 1 olur. Knox programı çalışmaz. Teknik servis sorun çıkarmaz ayrıca rahat olabilirsiniz

Yükleme işlemini biraz daha detaylandırabilirmisiniz derken herşey açık ve net. TWRP recovery'i edindikten sonra temiz yükleme işlemlerini uygulayarak romu yükleyin

yakalamışken sorayım TWRP recoveryi yükledim en güncelini romuda yüklüyorum hr ikisini hafıza kartına attıktan sonra başlangıç işlemini söylerseniz en azından sıkıntı yasamayayım baya olmuş çünkü yapmayalı unutmusum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yakalamışken sorayım TWRP recoveryi yükledim en güncelini romuda yüklüyorum hr ikisini hafıza kartına attıktan sonra başlangıç işlemini söylerseniz en azından sıkıntı yasamayayım baya olmuş çünkü yapmayalı unutmusum

İlk mesajda yazıyor

• TWEP yi nasıl kurucaz :S
  • quote:

TWEP yi nasıl kurucaz :S

Odin ile veya Recovery flashlama programları ile kurabilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.