Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5Ten 1.6 ya gecmek icin elle tutulur bir neden var mi? changeloga baktim cok da iyi bir degisiklik yok gibi?
  • Kendimce Terramino Elite'de İcs'ye geçmek isteyeceklere fikir olsun diye yazıyorum.

1-İcs hoparlör sesleri Elite roma göre kötü.(şarkıdan şarkıya değişiyor. Bazı şarkılar güzel)
    2-İcs nin konuşma sesi berrak ve iyi. Elite de aynı.
    3-Akıcılık Elite de daha iyi ama çok da fark yok.
    4-Görsellik ikisi de iyi ancak İcs ayrı bir hava katıyor telefona. Alışılmışlıktan uzak.
    5-Wifi'yi ilk kez keyifle kullanıyorum İcs'de. Şifreyi girmemle bağlanma suresi 1-2 saniye. Elite de fena değil ama İcs daha iyi.
    6-İcsye alışması zaman alabilir ama alışınca hoşunuza gider :)
  • Suan ics den yaziyorum bence bu haliyle bile guzel ama ses i ve sarj ı daha iyi duruma getirilirse dahada iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Marketten inen google music te şarkıları listeletebilen var mı?

Sadece 1.3de iken gördün son 3 sürümde listelenmiyor ne hikmetse
  • ya arkadaşlar ics yükledim ama başka rom yükleyemiyorum artık. Official 2.3.5 yeni çıkan romu yüklemeye çalıştım unpacking de en başta update failed hatası veriyor. b163 e dönmek istedim o romda da update failed hatası verdi. cwm üzerinden miui rom yüklemeye çalıştım yüklediğim rom da açılmadı. ics i bir daha yükledim ics açıldı. Yardımcı olabilir misiniz şu geri döndürme konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

ya arkadaşlar ics yükledim ama başka rom yükleyemiyorum artık. Official 2.3.5 yeni çıkan romu yüklemeye çalıştım unpacking de en başta update failed hatası veriyor. b163 e dönmek istedim o romda da update failed hatası verdi. cwm üzerinden miui rom yüklemeye çalıştım yüklediğim rom da açılmadı. ics i bir daha yükledim ics açıldı. Yardımcı olabilir misiniz şu geri döndürme konusunda?

Hocam bende de olmuştu CWM yi 5.0.2.7 ile değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya arkadaşlar ics yükledim ama başka rom yükleyemiyorum artık. Official 2.3.5 yeni çıkan romu yüklemeye çalıştım unpacking de en başta update failed hatası veriyor. b163 e dönmek istedim o romda da update failed hatası verdi. cwm üzerinden miui rom yüklemeye çalıştım yüklediğim rom da açılmadı. ics i bir daha yükledim ics açıldı. Yardımcı olabilir misiniz şu geri döndürme konusunda?

gelişmeler hakkında bilgi verebilir misiniz? ben de şu anda ics kullanıyorum. olur da bu hafta çıkacak 2.3.5'e dönmek istersem neler olacağını önceden bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

Beyler, ben bir miktar bağış yaptım Dzo'ya. İmkanı olan arkadaşlar da ufak bir miktar bağış yaparsa, adamı motive ederiz, ics yi stabil hale getirene kadar bırakmaz inşlaah.
    bu huawei'den bi cacık olmayacak anlaşılan. İcs stabil hale gelirse, huawei de ne b.. yerse yesin.

bağış için paypal hesap bilgilerini yazabilirmisin ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957

bu linkte Dzo nun isminin altında "donate me" butonu var, buradan gidebilirsin.ben bu şekilde yaptım.
    sorun olursa diye bende gözüken mail de yazayım .
    M.J.Johnson@massey.ac.nz

Pazartesi 5$ da ben atayım bari

ufakta olsa destek olalım arkdaşlar.

• beyler 1.5 den 1.6 ya geçerken wipe işlemlerini yapmadan üzerine kurabilirmiyiz ? Program vs.. silinmesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Hocam bende de olmuştu CWM yi 5.0.2.7 ile değiştirin

bende zaten 5.0.2.7 yüklü.
  • Bu cwmde problem var ya. Yedek falan yuklerken systemi goremiyor ve geri yuklerken oyunlari silmis. Oyunlarin ozelligi ne anlamadim.
  • quote:

beyler 1.5 den 1.6 ya geçerken wipe işlemlerini yapmadan üzerine kurabilirmiyiz ? Program vs.. silinmesin diye.

ben denemedim ama cwm den backup alıp deneyebilirsiniz olmazsa geri dönme imkanınız olur.
  • quote:

quote:

beyler 1.5 den 1.6 ya geçerken wipe işlemlerini yapmadan üzerine kurabilirmiyiz ? Program vs.. silinmesin diye.

ben denemedim ama cwm den backup alıp deneyebilirsiniz olmazsa geri dönme imkanınız olur.

onun yerine 1.6 için çıkan yeni dosyaları root explorer la yerine atıp yeniden başlatın öyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limitless` -- 19 Şubat 2012; 12:59:45 >
  • birşey soracağım arkadaşlar. Ben yüklediğimde dikkat etmedim. Resimlerde gördüm de, ICS nin içinde app installer kendi mi geliyor yoksa sonradan mı kurulmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_dlk

Kendimce Terramino Elite'de İcs'ye geçmek isteyeceklere fikir olsun diye yazıyorum.

1-İcs hoparlör sesleri Elite roma göre kötü.(şarkıdan şarkıya değişiyor. Bazı şarkılar güzel)
    2-İcs nin konuşma sesi berrak ve iyi. Elite de aynı.
    3-Akıcılık Elite de daha iyi ama çok da fark yok.
    4-Görsellik ikisi de iyi ancak İcs ayrı bir hava katıyor telefona. Alışılmışlıktan uzak.
    5-Wifi'yi ilk kez keyifle kullanıyorum İcs'de. Şifreyi girmemle bağlanma suresi 1-2 saniye. Elite de fena değil ama İcs daha iyi.
    6-İcsye alışması zaman alabilir ama alışınca hoşunuza gider :)

Güzel paylaşım

• arkadaşlar telefonumda şuan huaweinin dandik 2.3.5 sürümü yükle. ıcs yi kurmam için;
    1. root olmam
    2. cwm kurmam(hangi sürümünü?)
    3. imei yedeklemem
    4. ıcs yüklemem

gerekiyor değil mi???
    ...
  • Arkadaşlar son çıkan betada cwm yükleme ve root olma engellenmiş mi aurora ics ye geçişi son betadan yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

birşey soracağım arkadaşlar. Ben yüklediğimde dikkat etmedim. Resimlerde gördüm de, ICS nin içinde app installer kendi mi geliyor yoksa sonradan mı kurulmuş?

sonradan kurulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar telefonumda şuan huaweinin dandik 2.3.5 sürümü yükle. ıcs yi kurmam için;
    1. root olmam
    3. imei yedeklemem
    4. ıcs yüklemem

gerekiyor değil mi???
    ...

cwm 5.0.2.7 sürümü gerekiyorhttp://www.mediafire.com/?u7sujdn7x4h8oxq
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar telefonumda şuan huaweinin dandik 2.3.5 sürümü yükle. ıcs yi kurmam için;
    1. root olmam
    3. imei yedeklemem
    4. ıcs yüklemem

gerekiyor değil mi???
    ...

ilk sayfada hangi sürüm oldugu yazıyor hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.