Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

ya arkadaşlar ics yükledim ama başka rom yükleyemiyorum artık. Official 2.3.5 yeni çıkan romu yüklemeye çalıştım unpacking de en başta update failed hatası veriyor. b163 e dönmek istedim o romda da update failed hatası verdi. cwm üzerinden miui rom yüklemeye çalıştım yüklediğim rom da açılmadı. ics i bir daha yükledim ics açıldı. Yardımcı olabilir misiniz şu geri döndürme konusunda?

Hocam bende de olmuştu CWM yi 5.0.2.7 ile değiştirin

Cwm 5.0.2.7 linkini verebilirmisin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcebi061

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

ya arkadaşlar ics yükledim ama başka rom yükleyemiyorum artık. Official 2.3.5 yeni çıkan romu yüklemeye çalıştım unpacking de en başta update failed hatası veriyor. b163 e dönmek istedim o romda da update failed hatası verdi. cwm üzerinden miui rom yüklemeye çalıştım yüklediğim rom da açılmadı. ics i bir daha yükledim ics açıldı. Yardımcı olabilir misiniz şu geri döndürme konusunda?

Hocam bende de olmuştu CWM yi 5.0.2.7 ile değiştirin

Cwm 5.0.2.7 linkini verebilirmisin..

bi önceki sayfada var

• ben hafıza kartına zip dosyasını attım ama şuan cwm hafıza kartını değil dahili hafızayı görüyor. ne yapmalıyım şimdi??? ortada kaldım ics i yükleyemiyorum. yedeği almıştım. nasıl yüklerim???

edit:
    restore yapıp dahili hafızaya zip dosyasını attım ve şuan yüklüyorum. umarım çıldıran dokunmatik sorunu yoktur ics de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 19 Şubat 2012; 15:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ben hafıza kartına zip dosyasını attım ama şuan cwm hafıza kartını değil dahili hafızayı görüyor. ne yapmalıyım şimdi??? ortada kaldım ics i yükleyemiyorum. yedeği almıştım. nasıl yüklerim???

edit:
    restore yapıp dahili hafızaya zip dosyasını attım ve şuan yüklüyorum. umarım çıldıran dokunmatik sorunu yoktur ics de...

Bunun cozumunu kackere yazdik ama hic arastirmiyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

ben hafıza kartına zip dosyasını attım ama şuan cwm hafıza kartını değil dahili hafızayı görüyor. ne yapmalıyım şimdi??? ortada kaldım ics i yükleyemiyorum. yedeği almıştım. nasıl yüklerim???

edit:

hangisinin çözümü???
    ...
  • quote:

quote:

quote:

edit:

hangisinin çözümü???
    ...

Cwm nin hafiza kartini gormemesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit:

hangisinin çözümü???
    ...

Cwm nin hafiza kartini gormemesi

daha önce hiç yaşamamıştım ve yükleme sırasında karşılaştığım için telaşlandım çünkü şarjım %100 değildi. yoksa araştırırdım tabiki...

• şarkı dinlerken dış ses hoparlör çok kötü çızırtılı boğuk bir ses var konuşma sesi çok güzel berrak. ekranı aşağı yukarı alırken dalgalanma oluyor. Takılıp kalıyor bazen reset atıyor. Uygulamada sorun çıkartıyor özellikle kamera ve galeri resmen işkence ya çalışmıyor yada donuyor.Şarj su gibi akıp gidiyor. Kamera performansı güzel ama bende resimleri yatık gösteriyor düzeltemedim. Şu hali ile kullanılmaz geliştirilmesini beklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

şarkı dinlerken dış ses hoparlör çok kötü çızırtılı boğuk bir ses var konuşma sesi çok güzel berrak. ekranı aşağı yukarı alırken dalgalanma oluyor. Takılıp kalıyor bazen reset atıyor. Uygulamada sorun çıkartıyor özellikle kamera ve galeri resmen işkence ya çalışmıyor yada donuyor.Şarj su gibi akıp gidiyor. Kamera performansı güzel ama bende resimleri yatık gösteriyor düzeltemedim. Şu hali ile kullanılmaz geliştirilmesini beklemek gerek.

1.6 denedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

şarkı dinlerken dış ses hoparlör çok kötü çızırtılı boğuk bir ses var konuşma sesi çok güzel berrak. ekranı aşağı yukarı alırken dalgalanma oluyor. Takılıp kalıyor bazen reset atıyor. Uygulamada sorun çıkartıyor özellikle kamera ve galeri resmen işkence ya çalışmıyor yada donuyor.Şarj su gibi akıp gidiyor. Kamera performansı güzel ama bende resimleri yatık gösteriyor düzeltemedim. Şu hali ile kullanılmaz geliştirilmesini beklemek gerek.

1.6 denedinmi ?

ben daha yeni 1.6 kurdum. arkadaş haklı...
  • quote:

quote:

1.6 denedinmi ?

dün geceden beridir 1.6 yüklü bazı arkadaşlarda sorun çıkarmıyor olabilir ama benimki resmen enkaz.

• 1,6 yeni kurdum diğer sürümlerde 1.1 den 1.3 e kadar resatrt sorunum vardı, diğerlerini uzun süre test edemedim..
    1.6 1 saat oldu kuralalı bakalım restart olacakmı, ayrıca akıcılık o kadar iyi değil ama şimdilik kullanmaya değer..
  • quote:

1,6 yeni kurdum diğer sürümlerde 1.1 den 1.3 e kadar resatrt sorunum vardı, diğerlerini uzun süre test edemedim..
    1.6 1 saat oldu kuralalı bakalım restart olacakmı, ayrıca akıcılık o kadar iyi değil ama şimdilik kullanmaya değer..

restart sorunu pek önemli değil bende fazlada olmuyor ama ses ve aşagı yukarı ekran hareketlerindeki takılmalar benim canımı sıkıyor.Dzo çok uğraşıyor bunun için sağlam birşey ortaya çıkarıcaktır eminim
  • quote:

restart sorunu pek önemli değil bende fazlada olmuyor ama ses ve aşagı yukarı ekran hareketlerindeki takılmalar benim canımı sıkıyor.Dzo çok uğraşıyor bunun için sağlam birşey ortaya çıkarıcaktır eminim

her sorunu versede restartı vermese, çok öenmli restart önemsiz olurmu hiç yazılım kaynaklı cihaza zarar gelsin istemem..
  • bende dün geceden beri reset atmadı. 1.5 de sık oluyordu.
  • cwm nin hafıza kartını görmemesi sorunu nasıl çözülüyor???
    elite roma geçmek istiyorum ama bu sorundan dolayı geçemiyorum...
  • quote:

cwm nin hafıza kartını görmemesi sorunu nasıl çözülüyor???
    elite roma geçmek istiyorum ama bu sorundan dolayı geçemiyorum...

advanched/reboot recovery
  • arkadaşlar tekrar orj. roma geçmek için ne yapmalıyım telefon dahili hafızayı görmediği için dosyayı oraya atamıyorum ?
  • Bluetooth kulaklık sesi çok çok düşük.

Kilit ekranında menü tuşuna basında kilit açılıyor.
  • Hakikaten yeniden Elite roma nasıl döneceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.