Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4'ün üstüne 1.6 sürümünü kurmaya çalışıyorum ama cwm sd kartı görmüyor. Yani kurulumu sd kart üzerinden yapamıyorum. Telefonu bilgisayara bağladığımda ise internal hafızayı görmüyor. Yani bu seferde dosyayı internal hafızaya atamıyorum. İki türlü de kuramıyorum.. Arada kaldım öyle. Varmı bir çaresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

son sürüm(B526) 2.3.5 yüklemek yerine B518 kodlu olanını kurup direkt olarak pembe ekrandan recovery.img dosyasını değiştirmek daha mantıklı geliyor bana CWM için.

Root olmak için uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

İşin kötüsü içinde dosya yöneticisi gelmiyor. gelse wifi olmadan da kullanabiliriz ama imei sıfırlanınca ve wifi çalışmayınca ne explorer kurabiliyoruz ne de imei getirebiliyoruz.

B518 link atabilir misin? Ayrıca oluyor mu o sürümün üstüne?

Ben onun üstüne kurmuştum.

http://www.mediafire.com/download.php?ntjlxe1o191z0o7

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bilgisayardan attıgınız icin erisemiyorsunuz ama bluetooth ile atarsanız tamamlandı bildirime tıklarsanız direkt kuruluma gececektir.

bilgisayardan su anda kullandıgınız telefona atın, sonra ordan bluetooth ile ideos'a atın.

ama once bilinmeyen kaynaklardan apk yuklenmesini acın. 4 surumunde bu gelistirci kısmında sanırım.

Yalnız sıkıntı üstüne sıkıntı . Ben şuan ideostan giriyorum. Hiçbirşey olmayınca mecbur B163 üstüne Elite 9.7 ye döndüm. Bilgisayarımda da ne yazıkki bluetooth yok. Herşey ters gidiyor

bi abdest alın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FY2005

1.4'ün üstüne 1.6 sürümünü kurmaya çalışıyorum ama cwm sd kartı görmüyor. Yani kurulumu sd kart üzerinden yapamıyorum. Telefonu bilgisayara bağladığımda ise internal hafızayı görmüyor. Yani bu seferde dosyayı internal hafızaya atamıyorum. İki türlü de kuramıyorum.. Arada kaldım öyle. Varmı bir çaresi?

Bilgisayardan SD karta attıktan sonra telefon kendi içinde ikisini de görüyorsa dahili hafızaya kopyalayın diyeceğim ama dosya yöneticisi lazım onun için. Eğer varsa dediğimi yapın. Başka çözümü yok gibi. Bende de SD kartı görmüyordu CWM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Şubat 2012; 1:37:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

son sürüm(B526) 2.3.5 yüklemek yerine B518 kodlu olanını kurup direkt olarak pembe ekrandan recovery.img dosyasını değiştirmek daha mantıklı geliyor bana CWM için.

Root olmak için uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

İşin kötüsü içinde dosya yöneticisi gelmiyor. gelse wifi olmadan da kullanabiliriz ama imei sıfırlanınca ve wifi çalışmayınca ne explorer kurabiliyoruz ne de imei getirebiliyoruz.

iemi silinince wifi niye calısmasın ki?

ICSyi nasıl yükledin bi kısaca anlatır mısın ben bi türlü yapamıyorum

sız nerede takıldınız?

Root explorerdan recovery atma ve sonrasinda

root explorerı acıp cust_backup/image klasorune girin. ustte mount rw ye tıklayıp mount ro oldugundan emin olun.

recovery.img dosyasını buraya kopyalayın. gelen degistirilsinmi uyarısına evet diyin. telefonu yeniden baslatın.

• quote:

Swype'ın güncel sürümünde kelimeleri doğru düzgün bulamıyor nedense. Bende o yüzden 2.26 sürümünü kullanıyorum. Ama bu ICS romda sürekli hata verip duruyor. Kullanan var mı, yalnız bende mi oluyor acaba? Birde bu romda dosya yönetici yok mu yav? Ben sonradan kurmak zorunda kaldım.

Ben kullanıyorum. 3 küsür lü bir versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

Beyler, ben bir miktar bağış yaptım Dzo'ya. İmkanı olan arkadaşlar da ufak bir miktar bağış yaparsa, adamı motive ederiz, ics yi stabil hale getirene kadar bırakmaz inşlaah.
    bu huawei'den bi cacık olmayacak anlaşılan. İcs stabil hale gelirse, huawei de ne b.. yerse yesin.

bağış için paypal hesap bilgilerini yazabilirmisin ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957

bu linkte Dzo nun isminin altında "donate me" butonu var, buradan gidebilirsin.ben bu şekilde yaptım.
    sorun olursa diye bende gözüken mail de yazayım .
    M.J.Johnson@massey.ac.nz

Pazartesi 5$ da ben atayım bari

• quote:

quote:

quote:

bilgisayardan attıgınız icin erisemiyorsunuz ama bluetooth ile atarsanız tamamlandı bildirime tıklarsanız direkt kuruluma gececektir.

bilgisayardan su anda kullandıgınız telefona atın, sonra ordan bluetooth ile ideos'a atın.

ama once bilinmeyen kaynaklardan apk yuklenmesini acın. 4 surumunde bu gelistirci kısmında sanırım.

Yalnız sıkıntı üstüne sıkıntı . Ben şuan ideostan giriyorum. Hiçbirşey olmayınca mecbur B163 üstüne Elite 9.7 ye döndüm. Bilgisayarımda da ne yazıkki bluetooth yok. Herşey ters gidiyor

bi abdest alın hocam

Hahaha Gece gece iyi güldüm hocam

• quote:

quote:

1.4'ün üstüne 1.6 sürümünü kurmaya çalışıyorum ama cwm sd kartı görmüyor. Yani kurulumu sd kart üzerinden yapamıyorum. Telefonu bilgisayara bağladığımda ise internal hafızayı görmüyor. Yani bu seferde dosyayı internal hafızaya atamıyorum. İki türlü de kuramıyorum.. Arada kaldım öyle. Varmı bir çaresi?

Bilgisayardan SD karta attıktan sonra telefon kendi içinde ikisini de görüyorsa dahili hafızaya kopyalayın diyeceğim ama dosya yöneticisi lazım onun için. Eğer varsa dediğimi yapın. Başka çözümü yok gibi. Bende de SD kartı görmüyordu CWM.

Huawei'nin orjinal romundan alınan dosya yöneticisini kurdumda görmüyorki oda internali..

• quote:

Huawei'nin orjinal romundan alınan dosya yöneticisini kurdumda görmüyorki oda internali..

SD kartı görmeme sorunu CWM kaynaklı sanırım. 2.3.5 te çalışan başka bir CWM varsa çözümü o olabilir.

Edit: düşündüm de SD kartı görmeme sorunu %99,9, 2.3.5 kaynaklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Şubat 2012; 1:51:51 >
  • quote:

quote:

SD kartı görmeme sorunu CWM kaynaklı sanırım. 2.3.5 te çalışan başka bir CWM varsa çözümü o olabilir.

Ben 2.3de baska cwm kullaniyordum hafiza kartini goruyordu. Surumunu hatirlayamadim. Bunda reboot recovery demeden gormuyor.
  • quote:

quote:

Internali görememede ICS kaynaklı herhalde. 2.3.5 kurduktan sonra ICS'yi internalden kurmuştum.. Neysede arafta kaldım böyle :)
  • quote:

quote:

quote:

reboot recovery yapınca cwm görüyor sd kartı

• quote:

Ben 2.3de baska cwm kullaniyordum hafiza kartini goruyordu. Surumunu hatirlayamadim. Bunda reboot recovery demeden gormuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

reboot recovery derken? reboot system now var sadece ona basınca da CWM açılmadan ICS'ye egeçiyor.

Edit: Advanced menüsündeymiş, buldum. Saolun deniyorum şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FY2005 -- 19 Şubat 2012; 4:07:02 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

reboot recovery derken? reboot system now var sadece ona basınca da CWM açılmadan ICS'ye egeçiyor.

Edit: Advanced menüsündeymiş, buldum. Saolun deniyorum şimdi...

Hocam advanced bölümünde reboot recovery
  • Kuruluma geçebildim sonunda. Hepinize çok teşekkür ederim...
  • Marketten inen google music te şarkıları listeletebilen var mı?
  • ics dahili hafıza gormuyormu ?
  • takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ics dahili hafıza gormuyormu ?

Görmüyor. Bilgisayara bağladığımda da görmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.