Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: pes1907

arkadaşlar telefonda her iki hafıza görüyor ama telefonu pc ye baglıyorum dahili hafıza görünmüyor cmw den açıyorum bu seferde hafıza kartını görmüyor yani ikisiylede bişey yapamıyorum nasıl dönecegim geri

Cwm ye girip advanced/reboot recovery diyin hafiza kartini gorecektir.

kaç kere denedim ama görmüyor ama telefonu açınca müzikleri bile dinleyebiliyorum
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonda her iki hafıza görüyor ama telefonu pc ye baglıyorum dahili hafıza görünmüyor cmw den açıyorum bu seferde hafıza kartını görmüyor yani ikisiylede bişey yapamıyorum nasıl dönecegim geri

Cwm ye girip advanced/reboot recovery diyin hafiza kartini gorecektir.

kaç kere denedim ama görmüyor ama telefonu açınca müzikleri bile dinleyebiliyorum

Reboot recovery yerine reboot system now demiyorsunuzdur umarim?

• dikkat ediyorum merak etmeyin ama olmuyor allahtan hafızada b163 vardı kuruyorum tekrar
  • beyler bu telefonun orjinal driverları huawei tarafından düzeltimediği müddetçe hangi rom u kurarsanız kurun sorunlarınız bitmez. Ben bu rom da dahil olmak üzere burada ve xda yayınlanan sayısız rom denedim hepsi fos. Rom ile uğraşan arkadaşların iyi niyetlerini takdir ediyorum. Ama asıl sorun 100 mb lık custom romlarla aşılamıyor malesef.
  • ben de kurdum bu romu. açıkcası görüntü ve performansı çok hoşuma gitti. çok fazla karıştırmadım sizler gibi. ama müzik atlamama sorunu olmadı bende. wi fi yi de bir kaç kez kapatıp açtım ama otomatik olarak bağlandı hemen. ama arada bağlanmama yapıyorsa bilemem. bir kaç kez tel görüşmesi yaptım. gelen ve giden ses gayet iyiydi. fakat sanırım temel romda olan bir sıkıntı olduğu için, ekranın dokunmatiği çok hassas sıkıntı oluşturuyor. miui ye alıştığım için kullanması zor geldi ama miui ics li birşeyler yaparsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: frarslan

ben de kurdum bu romu. açıkcası görüntü ve performansı çok hoşuma gitti. çok fazla karıştırmadım sizler gibi. ama müzik atlamama sorunu olmadı bende. wi fi yi de bir kaç kez kapatıp açtım ama otomatik olarak bağlandı hemen. ama arada bağlanmama yapıyorsa bilemem. bir kaç kez tel görüşmesi yaptım. gelen ve giden ses gayet iyiydi. fakat sanırım temel romda olan bir sıkıntı olduğu için, ekranın dokunmatiği çok hassas sıkıntı oluşturuyor. miui ye alıştığım için kullanması zor geldi ama miui ics li birşeyler yaparsa süper olur

müziği siz atlatınca problem yokta, şarkı bittiğinde kendisi bir sonrakine geçmiyor.

antutu testinden orjinalinden 400 puan daha fazla aldı sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frarslan

ben de kurdum bu romu. açıkcası görüntü ve performansı çok hoşuma gitti. çok fazla karıştırmadım sizler gibi. ama müzik atlamama sorunu olmadı bende. wi fi yi de bir kaç kez kapatıp açtım ama otomatik olarak bağlandı hemen. ama arada bağlanmama yapıyorsa bilemem. bir kaç kez tel görüşmesi yaptım. gelen ve giden ses gayet iyiydi. fakat sanırım temel romda olan bir sıkıntı olduğu için, ekranın dokunmatiği çok hassas sıkıntı oluşturuyor. miui ye alıştığım için kullanması zor geldi ama miui ics li birşeyler yaparsa süper olur

müziği siz atlatınca problem yokta, şarkı bittiğinde kendisi bir sonrakine geçmiyor.

antutu testinden orjinalinden 400 puan daha fazla aldı sadece.

yok ben atltmadım kendi geçti. dedim bekleyeyim 10 şarkı dinledim yine atladı yalnız şimdi 2.2 ye geçip miui kurayım diyorum ama dahili hafızaya dload dosyasını atmak istiyorum ama dahiliyi görmüyor. neden olabilir?

• biraz şanslıyız galiba dzo gibi biri x5 e ics portluyor tamamen sıfırdan ve bu desteği her an kesebilir stockwell gibi
  • aynı şekilde bende de ICS dahili hafızayı göstermedi PC de. CWM de hafıza kartını görmedi. Ben tedbir olarak iki hafızaya da atmıştım DLOAD klasörünü. B163 kurum Backupımı geri yükledim.
  • rom budur ben bu romu gördükten sonra başka roma geçmem heralde.
    terranın elite romunda kullandığım bütün programlarım çalıştı. sadece spirit fm çalışmıyor. gerçi daha önceki romlardada çalışmıyordu zaten. bazı arkadaşlar çalıştırmayı başarmış ama yukarıda birkaç arkadaş sormuş cevap alamamışlar, radyoda çalışırsa tadından yenmez. screencast programıyda ekran videosunu kaydedip paylaşacaktım ama demo sürümünün süresi çok kısa iş görmüyor.
  • benim müzik çalar düzeldi. MIUInin music yükledim. ilk başta olmak düzgündü. şimdi o bozuldu kendi çaları düzeldi.
  • quote:

hat okumuyor bildigin kaç tane hat taktım olmadı ayarları nasıl olacak mobil aglarda ayarlar filan var ya onları ne yapmam gerekiyor ? pın kodum yokki istesin ayrıca ?

*#06# yap. Büyük ihtimal IMEI uçmuştur.
  • Ben B163 yükledim bu romun stabil halini beklemeye başladım
  • B138 Romunun son versiyonu b163 ten sonra yayınlanmış. Dolayısıyla bana kalırsa 2.2 için en güncel official rom B138 dir diye düşünüyorum.
  • Root Explorer son sürüm apk atabilecek var mı acil?
  • Şu anda 1.6 çıktı beyler dzo uçuyor resmen

http://sourceforge.net/projects/icsaurora/files/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Şu anda 1.6 çıktı beyler dzo uçuyor resmen

degisiklikler nedir?
  • Version 1.6

Fix a bug that caused the gpu to sometimes crash when the display was switched off.
    Enable autobrightness (don't think it actually works yet though)
    Flash led for notifications - fast flash means phone is awake, slow flash means phone is power collapsed (in deep sleep)

-----------------

Sürüm 1.6

Gösterge kapanır zaman gpu bazen çökmesine neden olan bir hata düzeltildi.
    (Aslında henüz rağmen çalışır sanmıyorum) autobrightness etkinleştirin
    Flaş bildirimleri için açtı - hızlı flaş telefon uyanık olduğu anlamına gelir, yavaş flaş telefon (derin uyku) gücü çökmüş demektir
    (Google Translate)
  • DriftRacer kurulumu ilk mesaja ekler misin?

Kurulum
     [ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20

1. Resmi 2.3 sürümünü buradan indirin:

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDQxODE=

2. dload klasörünü telefonunuza atın ve telefonunuzu kapatın.

3. Ses +, Ses - ve Telefonu açma tuşlarına aynı anda basarak açın.

4. Yaklaşık 10 dakika yüklendikten sonra telefon kapanır. Siz açın.

5. Google hesaplarını ve diğer ayarları geçin, direk açın telefonu.

6. Root olmanız gerekiyor, bunun için UnlockRoot'u indirin. Buradan:

http://www.unlockroot.com/

7. USB hata ayıklama modunu açın. Ayarlar > Uygulamalar> Geliştirme.

8. USB kabloyla bilgisayara bağlayın, UnlockRoot.exe dosyasını çalıştırın ve "Root" tuşuna basın biraz bekledikten sonra çıkan pencereden "[1] Huawei U8800 2.3.5"i seçin bekleyin. İşlem tamamlanınca yeniden başlatın. Root olup olmadığınızı Menü'ye gelen Superuser ile anlayabilirsiniz. Superuser programı gelmediyse Root işlemi başarısızdır.

9. Root Explorer programını yükleyin. [Link gelecektir]

10. ClockWorkMod 5.0.2.7 yükleyin. Buradan:

http://www.mediafire.com/?qd3pkjgq181alma

Sonra inen recovery.img'yi telefonunuza atın.

11. Root Explorer'ı açın Sağ üst köşedeki Mount R/W tıklayın. Telefona attığınız recovery.img'yi root explorer/.cust_backup/image dizinine yapıştırın.

12. Aurora ICS'yi indirin ve telefona atın. Buradan:

13. Telefonu kapatın ve Ses + ve Power tuşuyla recovery ekranını açın.

14. Wipe data, Wipe Cache Partition ve Dalvik cache işlemlerini yaptıktan sonra menüye dönün.

15. Install zip from SD Card seçeneğini seçip "aurora ..." yı seçin. ("..." aurora versiyonunuzdur)

16. Yüklenmesini bekleyin. Sonra Reboot system now seçeneğini seçin.

17. Telefonun açılmasını bekleyin ardından Ice Cream Sandwich ile keyfinize bakın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heikki -- 18 Şubat 2012; 23:52:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bayturk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle root olmaN gerekir. 2.3 için en basit yolu ;

UnlockRoot İNDİR

=====1======
    Unlockroot uygulamasını indirin
    USB hata ayıklama modunu açın. Ayarlar > Uygulamalar> Gelişim.
    USB kabloyla bilgisayara bağlayın
    UnlockRoot.exe dosyasını çalıştırın ve telefonu tanımasını bekleyin
    Otomatik tanıdıktan sonra cihazınızı seçin
    Root butonuna tıklayın ve bekleyin
    İşlemin tamamlanmasını bekleyin.
    İşlem tamamlandıktan sonra yeniden başlatın.

=====2======
    Root Explorer programını yükle.
    Sonra gerekli olan CWM 5.0.2.7 BURDAN İNDİREBİLİRSİN

İndirdiğin recovery dosyasını sd karta at.
    Daha sonra Root explorer aç. Sağ üst köşedeki Mount R/W tıkla.
    Sd karta attığın recovery dosyasını root explorer/.cust_backup/image dizinine yapıştır.

Orjinalinin yediğini alabilirsin. Ne olur ne olmaz

Failed to get shell root felan dedi

Kafayı yiyecem ya yardım edecek yok mu

Bilgisayarında usb kullanan başka bi program varsa sollandır. Veya antivirüs devre dışı bırak. Telefonunda güvenlik yazılımı yüklü mü?

Guvenlik yazılımı yok, antivirus kapalı usbyi kullanan program yok ama hala hata veriyor

http://www.istikamet.net/cep-telefonu/huawei-ideos-x5-2-3-5-root-olma.html

Önceden bu konu yardımıyla yapmıştım. Bıraz uğraştırıcı sonuç olumlu

Yaklaşık 30. sorunla da karşılaşınca demek ki hayırlı değilmiş dedim ve ICSyi maalesef erteledim. Simdi 2.2 yükleyeceğim

Dostum senin root olamama sebebin su dosyasının binary sürümünün eski olması. Bu sorunun sebebi ise imei uçmuş olması yani sen önce 2.2 kuracaksın ve ardından miui kurup üstüne orjinal 2.3.5 kuracaksın ve root olup ondan sonra ics yükleyeceksin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.