Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu gidin allah aşkına o sorunları hiç biri bende yok ne ses ne çağrı sorunu ne wifi ne resetleme gta 3 de süper kasmadan oynatıyor. Tüm oyunlar çalışıyor. Gps de 10 saniyede buldu. Bence bana göre çok stabil bu sorunların hiç biri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

arkadaşlar günaydın ben bu ics yi yüklemek istiyorum ama bende recovery v5.5.0.4 vardı şimdi v5.0.2.7 yi yükledim ardından da ics zip dosyasını sd karta attım fakak install zip sd card from dediğimde sadece telefon hafızasını görüyor sd kartı okumuyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

advanched den reboot recovery yuap sonra görüyor sd cardı

Cwm 5.0.2.7 nin linkini verirmisin.daha yuklemedim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilhasan

Yahu gidin allah aşkına o sorunları hiç biri bende yok ne ses ne çağrı sorunu ne wifi ne resetleme gta 3 de süper kasmadan oynatıyor. Tüm oyunlar çalışıyor. Gps de 10 saniyede buldu. Bence bana göre çok stabil bu sorunların hiç biri yok.

Sizde yoksa yoktur bu ne asabiyet? Bu telefonun herkese farkli tepkiler vedigini bilmiyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Yahu gidin allah aşkına o sorunları hiç biri bende yok ne ses ne çağrı sorunu ne wifi ne resetleme gta 3 de süper kasmadan oynatıyor. Tüm oyunlar çalışıyor. Gps de 10 saniyede buldu. Bence bana göre çok stabil bu sorunların hiç biri yok.

Sizde yoksa yoktur bu ne asabiyet? Bu telefonun herkese farkli tepkiler vedigini bilmiyor musunuz?

Kendinize gelin hocam. Asabiyet felan yok. Ben sadece kendi görüşlerimi söyledim.
  • quote:

quote:

quote:

Kendinize gelin hocam. Asabiyet felan yok. Ben sadece kendi görüşlerimi söyledim.

Yahu gidin allah askina ile baslayan cumle asabiyet belirtir.

• viberi deneyen oldumu acaba? Kurulum oluyor ancak programın arabirimi açılmadan ana ekrana dönüyor telefon.
  • quote:

quote:

quote:

Farklı bir tarzınız var o zaman. :D

• şarj 100 den 55 e 2 satte düştü. kondansatörlerin karakteristik özelliği olarak baştan çabuk azalır sonra yavaşlar diye düşünüyorum ama emin değilim eğer bir gün gidicek gibi değilse kullanılmaz heralde bu rom. onun dışında gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

şarj 100 den 55 e 2 satte düştü. kondansatörlerin karakteristik özelliği olarak baştan çabuk azalır sonra yavaşlar diye düşünüyorum ama emin değilim eğer bir gün gidicek gibi değilse kullanılmaz heralde bu rom. onun dışında gayet başarılı.

benimde öyleydi hocam ama %100 şarj edip sarjda biraz daha beklettim düzeldi gibi. olmadı sizde batarya kalibrasyonu yapın oda işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limitless` -- 18 Şubat 2012; 17:03:43 >
  • Telefonun geri home tuşlarının titreşimini nasıl devreye sokabiliriz acaba.Birde bu Dev tools diye bir uygulama var karma karşık bunda neler yapabiliriz
  • arkadaşlar bu dzo nun romunda hat okumuyor kilit filan mı var nasıl açabiliriz;?
  • romu genel olarak değerlendirip bulduğum sorunları bir toparlayım. ilk sayfaya da eklenebilir. hatta dzo ya biri ing. olarak bildirirse iyi olur.

yanında yıldız olanlar huaweinin kernelinden kaynaklanıyor. orjinal 2.3.5 dede var. ay sonunda bu sorunları düzeltmeyi becerebilirse bu roma da yansır.

kilitlenme ve reset sorunu *
    ses tuşuyla ekran uyandırma yok *
    tuş titreşimi çalışmıyor *
    restarttan sonra bazen sd kartı biçimlendirin diyor *
    apk olarak yüklediğim uygulamalar markette görünmüyor (güncelleme yapılamayacak).
    wireless otomatik olarak bağlanmıyor
    müzik çalarda şarkı geçişi otomatik yapılmıyor
    hoparlör sesinde hışırtı var. özellikle bazı zil seslerinde çok belirgin.
    el feneri uygulamalarıyla led flashı açınca geri kapanmıyor.
    barcode tarayıcı uygulamalar çalışmıyor.
    ekran bazen yan dönmüş olarak kalıyor.
    flash player çalışmıyor(ics nin geçici sorunu)

romun artı yönleri

ics deki tüm yenilikler.
    genel performans çok iyi. miui deki kasılmalar yok.
    kendi müzik çalarında kulaklık sesi çok güçlü.
    .32 kerneldeki gibi kamera resmi ters çekip düzeltmiyor. bu sayede daha hızlı resim çekebiliyor.
    resim kalitesi daha iyi.
    pusula ve hareket sensörü sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pes1907

arkadaşlar bu dzo nun romunda hat okumuyor kilit filan mı var nasıl açabiliriz;?

hat okumuyordan kasıt nedir? gsm bağlantısı mı yok?
  • quote:

arkadaşlar bu dzo nun romunda hat okumuyor kilit filan mı var nasıl açabiliriz;?

Hocam ilk yüklemede hat geç aktif oluyor PIN kodunu daha sonra istiyor
  • hat okumuyor bildigin kaç tane hat taktım olmadı ayarları nasıl olacak mobil aglarda ayarlar filan var ya onları ne yapmam gerekiyor ? pın kodum yokki istesin ayrıca ?
  • Sayfayi yukari asagi kaydirirken hizlica kaydirdigimizda en alta yada en uste bir gidiyor bir gitmiyor.

• bugün bende kurdum ancak imei 0 sorunu oluştu. wireless ile bağlanıp marketten file explorer kurduktan sonra imei backup programı kuracaktım ancak nedense mac adresi 00:00:00:00:00 şeklindeydi. haliyle modeme bağlanmadı. imei görmediği için internet paketiylede indiremedim. haliyle imei kuramadım

tam bir kısır döngü içindeyim

şimdi geri dönüyorum. ayrıca nedense CWM harici kartı görmüyor.
  • quote:

Sayfayi yukari asagi kaydirirken hizlica kaydirdigimizda en alta yada en uste bir gidiyor bir gitmiyor.

aynen bende de o sorun var bazen bir dalgalanma oluyor bazen titreme birde marketten program yüklerken yer yok uyarısı alıyorum
  • arkadaşlar telefonda her iki hafıza görüyor ama telefonu pc ye baglıyorum dahili hafıza görünmüyor cmw den açıyorum bu seferde hafıza kartını görmüyor yani ikisiylede bişey yapamıyorum nasıl dönecegim geri
  • quote:

arkadaşlar telefonda her iki hafıza görüyor ama telefonu pc ye baglıyorum dahili hafıza görünmüyor cmw den açıyorum bu seferde hafıza kartını görmüyor yani ikisiylede bişey yapamıyorum nasıl dönecegim geri

Cwm ye girip advanced/reboot recovery diyin hafiza kartini gorecektir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.