Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu rom hangi romun üzerine kurulmasi lazim..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlör sesi biraz bozuk olabilir ama eq etkinleştirince kendi müzik çalarında kulaklıktan dehşet ses çıkıyor.
  • sarj fazla gidiyor mu ?
  • arkadaşlar günaydın ben bu ics yi yüklemek istiyorum ama bende recovery v5.5.0.4 vardı şimdi v5.0.2.7 yi yükledim ardından da ics zip dosyasını sd karta attım fakak install zip sd card from dediğimde sadece telefon hafızasını görüyor sd kartı okumuyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

sarj fazla gidiyor mu ?

hayır şarj olayı kötü. şarj çabuk bitio
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcebi061

Arkadaşlar bu rom hangi romun üzerine kurulmasi lazim..?

bende merak ediyorum.
    2.3.5 olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questosera -- 18 Şubat 2012; 9:26:17 >
  • Bende 1.3 versiyon var 1.5 e geçicem ama dahili hafızayı yani kendi hafızasını göremiyorum nasıl görücem dosya yöneticide sadece harici yi görüyorum???
  • DriftRacer dostum şu ss lerdeki saatli hava durumumun apk sını paylaşabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

arkadaşlar günaydın ben bu ics yi yüklemek istiyorum ama bende recovery v5.5.0.4 vardı şimdi v5.0.2.7 yi yükledim ardından da ics zip dosyasını sd karta attım fakak install zip sd card from dediğimde sadece telefon hafızasını görüyor sd kartı okumuyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

advanched den reboot recovery yuap sonra görüyor sd cardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

Hoparlör sesini en üstün bir altına alınca ses gayet güzel oluyor.

Daha çok zil seslerinde sorun var. Onu da artık sorunun az hissedildiği melodiler kullanarak aşmaya çalışacağız. Bu arada ilginç bir şey oldu. Tam olarak ne yapınca oldu bilmiyorum ama normalde müzik çalardaki eq ayarı ve şarkı geçişi çalışmazdı. miui music yükledim. miui music in şarkı geçişi çalışıyordu. sonra marketten eq yükledim. baktım telefonun kendi eq su çalışmaya başladı bir baktım indirdiğim eq çalışmıyor. Sonra baktım miui music de şarkı atlaması bozuldu. Bu sefer kendi oynatıcısına baktım şarkı atlama çalışıyor sonra fabrika ayarlarına döndüm. İlk yüklediğim gibi oldu. şimdi miui deki uygulamalarımı kopyalamam lazım. miui ye dönüp biraz sonra kalıcı olarak ics yükleyeceğim

Müzik çalarlar karışık duygulara girmişler anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

DriftRacer dostum şu ss lerdeki saatli hava durumumun apk sını paylaşabilirmisin?

Fancy widget pro markette var hocam

quote:

Orijinalden alıntı: hcebi061

Arkadaşlar bu rom hangi romun üzerine kurulmasi lazim..?

2.3.5 üzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriftRacer -- 18 Şubat 2012; 10:52:08 >
  • ben az önce yükledim. bende kendi müzik çalarında şarkı atlayanbiliyor. ama şarkı aradığımda müzik durdu hatası veriyor.

kurduğum sürüm 1.5 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 18 Şubat 2012; 10:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

ben az önce yükledim. bende kendi müzik çalarında şarkı atlayanbiliyor.

kurduğum sürüm 1.5 sürümü.

Düzeltmiş olabilir belki hocam deneyen arkadaşlar bildirirsen güzel olur
  • bildirim ekranında wifi,gps gibi kısayollar yok.

müzik aramak istediğinizde müzik çalar durdu diyor.

speed test yükleyeyip test edeyim dedim, çalıştıramadı. sürekli durduruldu hatası veriyor.

iyi hoşta benim içime sinmedi.
  • evet bende pek sevmedim yani uygulamalar ve hataları yüzünden ama genel olarak harika ve ben şuan geri döndüm 2.3 e ve 360 launcher sayesinde ICS yi tadıyorum deneyin derim markette var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regasoft -- 18 Şubat 2012; 11:39:29 >
  • 2.3 de birisoni aradiginizda aradiginiz kisi telefonu acarsa telefon hafif titriyordu. Bunda yok.

Numara cevirdiginiz yerde t9da yazar gibi herhangi bir isim yazdigizda direkt isimler cikiyordu. Bunda yok.
  • Çok şekil ama kullanılacak gibi değil. İlerde stabil sürüm çıksın geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

Arkadaşlar romu ben de çok beğendim.
    Spirit fm radyodan ses duyamıyorum ayar falan yaptınız mı? Ayarlarını verebilir misiniz?

ya şu spirit fm olayını biri anlatsın bana nolur...
  • sanırım şu an ics de tam bir keyif söz konusu değil. resetleme sorunu ve konuşurken ses sorunu var galiba hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

Hoparlör sesini en üstün bir altına alınca ses gayet güzel oluyor.

Daha çok zil seslerinde sorun var. Onu da artık sorunun az hissedildiği melodiler kullanarak aşmaya çalışacağız. Bu arada ilginç bir şey oldu. Tam olarak ne yapınca oldu bilmiyorum ama normalde müzik çalardaki eq ayarı ve şarkı geçişi çalışmazdı. miui music yükledim. miui music in şarkı geçişi çalışıyordu. sonra marketten eq yükledim. baktım telefonun kendi eq su çalışmaya başladı bir baktım indirdiğim eq çalışmıyor. Sonra baktım miui music de şarkı atlaması bozuldu. Bu sefer kendi oynatıcısına baktım şarkı atlama çalışıyor sonra fabrika ayarlarına döndüm. İlk yüklediğim gibi oldu. şimdi miui deki uygulamalarımı kopyalamam lazım. miui ye dönüp biraz sonra kalıcı olarak ics yükleyeceğim

Rom aslında gayet başarılı. Ufak tefek sorunlar elbet düzelecektir bu kadar büyük ilerlemeden sonra bu sorunların problem yaratacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.