Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O dizini (/data/data/com.android.providers.telephony/databases) tamamen temizlemeyi dener misin? Veya başka bir mesajlaşma uygulaması kullanmayı denesen?

Eğer sildiyseniz aynı dizinde yer alan telephony.db isimli dosyayı da ulaştırabilirm size. Bu dosyada cihazın telefon ve internet özelliğini kulanmak için gerekli ayarlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgural

@emasu83,

O dizini (/data/data/com.android.providers.telephony/databases) tamamen temizlemeyi dener misin? Veya başka bir mesajlaşma uygulaması kullanmayı denesen?

Eğer sildiyseniz aynı dizinde yer alan telephony.db isimli dosyayı da ulaştırabilirm size. Bu dosyada cihazın telefon ve internet özelliğini kulanmak için gerekli ayarlar var.

başka mesajlaşma uygulamaları da denedeim yine sonuç değişmedi mesaj gönderilemiyor.. sanırım gelmiyor da.. eğer varsa yollarsan orjinalini memnun olurum
    cwm den restore dedim yok yine düzelmedi.. eski 2.3 döndüm orda sorun yok çalışyor mesajlar.. şu anki yedeği almıştım tekrar 4.0 a döndüğümde tabi çalışmıyor bu haldeyken yedek aldığım için.. aynı durum devam ediyor..tamamen siliyorum..

ya adamasın süpersin Allah razı olsun bunu niye hiç yapmadımki çalışyor..hepsini sildim süpersin ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emasu83 -- 14 Şubat 2013; 16:58:54 >

• ezet'in kernel'i de 2 günden sonra ilk reseti yedi wifi yi açınca
  • @mmengi

üzerine update21'i de kurdunuz mu? telefonumu 3 gün önce prizden çıkardım ve 10 kere kablosuz ağa bağlanmışımdır.
  • quote:

@mmengi

üzerine update21'i de kurdunuz mu? telefonumu 3 gün önce prizden çıkardım ve 10 kere kablosuz ağa bağlanmışımdır.

21 kurup 2-3 gün kullandım reset sorunu düzelmişti. merak edip 20 ye geri dönüp ezetin patch i kurdum reset sorunu çok sık olmasada yeniden başladı. tekrar 21 e döneceğim sanırım
  • quote:

@charsiyakali

En sağlamı bir paket kurduğunuzda telefonu yeniden başlatmak ve açılında tekrar cwm menüsüne girip sıradaki güncellemeyi yapmak. Bazı güncellemeler öncesinde sistemin ilklenmiş olmasını - bazı bileşenlerin daha önce çalışmış ve ayarlanmış olmasını gerektiriyor.

@TaRanTuLa_MY
    SD kart sorununu hallettiyseniz, tüm wipe işlemlerini yaptıktan sonra oradan seçtiğiniz *.zip ile normal kurulum yapabilirsiniz. Aurora için Bxxx gerekliliği olduğunu hiç duymadım. Hatta gerçek bir temiz kurulum yapmak istiyorsanız şunu deneyin derim:

-Pili yeterince şarj edin (%50 ve fazlası)
    -USB kablosunu bilgisayarınıza takın
    -CWM (5.5.0.4 vey 5.0.2.7)'de Mounts and Storage bölümüne girin.
    -(bu adımı yaptıktan sonra (boot format) * işareti olan adıma gelene kadar recovery modu kapatıp açmamanız gerek) Sırasıyla /boot, /cache, /data, /sdcard, /system yollarını biçimlendirin
    -Bir üst menüye dönün
    -Wipe data/factory reset yapın
    -Wipe cache partition yapın
    -Advanced menüsünden Wipe Dalvik Cache yapın
    -Üst menüye dönün
    -Mounts and Storage bölümüne girin ve oradan da Mount USB Storage'e girin
    -aurora_5.0_experimantal.zip, aurora_5.0_update20.zip, aurora_5.0_update20_Optimus_Kernel.zip, aurora_5.0_update21.zip dosyalarını bilgisayarınızın dosya gezgininin yardımıyla sd kartınıza atın.
    -Aktarım bitince aygıtı bilgisayarınızdan "güvenli kaldır"ın.
    -Telefona dönün ve Unmount'u seçin.
    -Geri gelin - üst menüye çıkın.
    -USB kablosunu çıkarabilirsiniz.
    -Install zip from sd card yoluyla aurora_5.0_experimantal.zip'i kurun ve bittiğinde telefonunuzu normal yoldan yeniden başlatarak açın.
    *-Açılış başarıyla gerçekleştirince tekrar recovery ekranına gelin ve güncellemeleri yine sırasıyla ve aynı şekilde 'telefonu başlatıp - recovery moda dönüp' kurun.

Bu şekilde kurulumu yaptıktan sonra son olarak aurora_5.0_update21.zip'i kurup hiçbir sorun yaşamadan telefonumu kullanabiliyorum. uptime aldı başını gidiyor. Hiç reset sorunu yaşamadım. Bir ara AutoKiller Memory Optimizer'ın kernel tweak'lerini kullanırken yaşamıştım, onda da 'IO scheluder ve Memory management' tweaklerini yapmayınca sorun çıkmıyordu.

Kolay gelsin.

Ayrıntılı anlatımınız ve yardımınız için teşekkürler. SD kart sorununu biçimlendirerek çözdüm. CWM yi açtıktan sonra USB kablosunu bilgisayara taktım. Sırasıyla format, wipe işlemlerini yaptım ancak Mount USB Storage i seçtiğimde hata verdi, pc de hafıza kartlarını vs. görmedi (yanlızca Mobile Partner kısmını gördü sanırım). SD karttan yükle dediğimde sd kartı da görmedi, mecburen teli yeniden başlattım. Sd kartın dload klasöründe B528 offical rom atmıştım, onu kurdu kendiliğinden. Daha sonra offical romu rootlayıp tekrardan kurmaya çalıştım ancak bu sefer de CWM (v. 5.0.2.7 kullanıyordum) yanlızca dahili hafızayı görüyor, sd kartı görmüyordu.

CWM 5.5.0.4 sürümünü yükleyerek sd kartı görebildim.

Daha sonra da tüm dosyaları sd karta attım. Wipe işlemlerini yapıp sırasıyla
    aurora_5.0_experimantal.zip,aurora_5.0_update20.zip,
    aurora_5.0_update20_Optimus_Kernel.zip,aurora_5.0_update21.zip

dosyalarını "telefonu yeniden başlatarak" (CWM içinde sırayla hepsini kurmadım) kurdum.

Optimus kernel sonrası Wifi çalışıp çalışmadığını kontrol ettim çalışıyordu ancak yine de update21 i kurdum.

Şarj gayet iyi. Aurora 4.0 sürümünde belli bir zaman sonra ses tuşları çalışmıyordu sanırım artık bu sorunu çözmüşler, aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mıydı bilemiyorum.

Telefon bu haliyle Antutu dan 4682 puan aldı.

• Rehberdeki kişileri tamamen-topluca nasıl sileriz? Rehberdeki kişiler hangi dosyada kayıtlı bilgisi olan var mı?

update21 yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Rehberdeki kişileri tamamen-topluca nasıl sileriz? Rehberdeki kişiler hangi dosyada kayıtlı bilgisi olan var mı?

update21 yüklü.

Sanırım ayarlardan uygulamaları yönet kişiler ile ilgili verileri sil olacaktı.
  • quote:

Rehberdeki kişiler hangi dosyada kayıtlı bilgisi olan var mı?

@TaRanTuLa_MY
    Kişiler de Android sisteminde bir içerik sağlayıcı bileşen (content provider) olduğu için /data/data/com.android.providers.contacts/databases dizini içinde tutulur. contact2.db yi silerseniz kişiler listeniz boşalır ancak profil bilgilerinizi de silmek istiyorsanız o dizini boşaltmalısınız.
  • arkadaşlar son versiyonu yükleyelimmi yoksa güncelleme için bekleyelimmi.
  • bu up21 güncel sürümünü nerden indirebiliirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up 20+ezet optimus 20 üzerine ezet optimus 21 yükledim tel açılmadı tekrar ezet optimus 20 yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 15 Şubat 2013; 13:45:56 >
  • Telefonumda aurora_4.1_update1a yüklüydü.
    Sırasıyla wipe işlemlerini yaptıktan sonra
    aurora_5.0_experimantal.zip,
    aurora_5.0_update20.zip,
    aurora_5.0_update20_Optimus_Kernel.zip,
    aurora_5.0_update21.zip
    güncellemelerini uyguladım. Her zaman girdiğim evdeki kablosuz ağa bağlanabiliyorum ancak hız olarak yerlerde sürünüyor. Uygulama güncellemeleri wi-fi üzerinden yapayım diyorum ancak 3-4 KB/sn hızla download yapıyor. Modemin şifrelemesini(WEP, WPA, WPA2, şifresiz), yayın kanalını değiştirdim ancak sonuçta hiç bir değişiklik olmadı.

Konuda arama yaptım ancak çözüm bulamadım. Başına benzer bir durum gelip çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Son sayfalar bayağı karışmış bana en sorunsuz olması için neleri yükliyeceğimi verebilirmi biri
  • update21'i yükledikten sonra ezet optimusun bi yararı kalmıyo eski haline dönüyor kernel yani smartass fln gidiyor.
  • b518 in ustune direk 5 yuklenir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerrc

update21'i yükledikten sonra ezet optimusun bi yararı kalmıyo eski haline dönüyor kernel yani smartass fln gidiyor.

Evet kernel değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anasini ya galnette tık diye giriyordu wifiye bunda kimlik dogrulama hatasi cikti offf

edit 21 update kurnca wifiye baglandi ama 21 icin ezet kernel kurarken aborted diyor nede acaba ?

edit 2 update 21 su an sarj bakimindan iyi gibi gidiyor bu arada fizksel tuslarin titresimi nerden kapanacak ayrica konusma yaparken kendi sesimde geliyor bunu nasil kapatabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 16 Şubat 2013; 20:36:55 >
  • @byeblade

ezet'in kerneli update21 üzerine değil 20 üzerine.
  • aurora 5.0 up 20 yi kursak sadece olmazmı yani demek istediğim bu ezet kerneli ne gibi fayda katıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 17 Şubat 2013; 15:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.