Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

Benimki wireless açıp kaparken bazen resetliyor. Başka yaşayan var mı bu sorunu

up21 oncesi bendede oluyordu bu problem
  • Pdroid hala eklenemiyor mu bu ics ye bilen var mı? Araştırdım kullananlar var ama anlamadım nasıl eklenebileceğini.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923576
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1554960
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719408

• Arkadaşlar bende aurora rom yüklü. Garip bir problem söz konusu.
    Bilgisayar telefonu görmüyor usb çalışmıyor. Ama rom atarken B518 de pembe ekranda geçici hafızaya ulaşıp recovery yapabiliyorum.
    USB çalışmıyorsa (bağlama hatası custom ve orjinal romlarda da sürüyor) nasıl pembe ekranda bilgisayar telefonu tanıyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bu sorunla karşılaşan var mı bilmiyorumda mobil ağları kapatıp 1-2 saat sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor. Xda üyeliği olanlar geliştiriciye iletirse memnun olurum önemli bir bug

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Bu sorunla karşılaşan var mı bilmiyorumda mobil ağları kapatıp 1-2 saat sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor. Xda üyeliği olanlar geliştiriciye iletirse memnun olurum önemli bir bug

O bu ROM a ait bir problem değil,lanet olası Huawei nin RIL sürücülerinden kaynaklanyor. Mobil veri açık iken Ağ durumunu sadece WCDMA kullan olarak ayarlarsanız mobil veri açılıyor.
  • Arkadaşlar Bende 4.1 yüklü şu an 5.0 a geçip update 20 kuracağım ama 18-19-20 diye mi kuracağım yoksa direk 20 yeterli mi?

Bide CWM bootloader a giremiyorum ben onu yapmıştım gitti heralde o ses tuşu güç tuşuna basınca gelmiyor hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

Arkadaşlar Bende 4.1 yüklü şu an 5.0 a geçip update 20 kuracağım ama 18-19-20 diye mi kuracağım yoksa direk 20 yeterli mi?

Bide CWM bootloader a giremiyorum ben onu yapmıştım gitti heralde o ses tuşu güç tuşuna basınca gelmiyor hiç.

up
  • quote:

Arkadaşlar Bende 4.1 yüklü şu an 5.0 a geçip update 20 kuracağım ama 18-19-20 diye mi kuracağım yoksa direk 20 yeterli mi?

5.0 dan sonra direk up20 kurabilirsiniz.
  • quote:

Sadece up 20 yüklemeniz yeterli 20 hepsini içerir. Diğer konuda ise ses açma + power ile açtığınıza dikkat edin yine olmuyorsa tekrar indirip root dizininden /.cust_backup/image içine kopyaayın ( önceki recover'nin adını değiştirip yedek alabilirsiniz ve kopyaladığınız dosyanın adı ın recovery.img olmasına dikkat edin.

Forumber teşekkürler hocam bilgi için boş yere kapatıp açmaya gerek kalmadı

• telefonumu satıyorum. ilgilenenelr için:http://forum.donanimhaber.com/m_72818285/tm.htm
  • quote:

quote:

Sadece up 20 yüklemeniz yeterli 20 hepsini içerir. Diğer konuda ise ses açma + power ile açtığınıza dikkat edin yine olmuyorsa tekrar indirip root dizininden /.cust_backup/image içine kopyaayın ( önceki recover'nin adını değiştirip yedek alabilirsiniz ve kopyaladığınız dosyanın adı ın recovery.img olmasına dikkat edin.

En güncel kurabileceğim cwm nin linkini ve kısacık bir anlatımını yapabilir misiniz rica etsem :)

• quote:

quote:

quote:

En güncel kurabileceğim cwm nin linkini ve kısacık bir anlatımını yapabilir misiniz rica etsem :)

En güncel CWM ;

https://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=recovery-clockwork-6.0.2.8-2.6.35.7-u8800.img&can=2&q=

• quote:

quote:

quote:

Karma touchwiz konusundan alıntı

Cwm kurduktan sonra

Telefonu CWM 5.5.0.4 ile başlatın ve aşağıdaki aşamaları aynı sırayla eksiksiz uygulayın.

Eğer isterseniz backup seçeneği ile yedek alın
    ( uzun sürer)
    - Data wipe / factory reset
    - Wipe cache partition - Mounts and Storage menüsüne gidin ve format/system seçin (Başka birşey seçmeyin)
    - Advanced menüsüne gidin ve Wipe Dalvik-cache seçin.
    - Şimdi install zip from sdcard seçeneği ile romu kurabilirsiniz.

• Yok hocam ses açma kapama + güç yapıp ekranda gelen yere üstteki mesajdaki img dosyasının adını recovery.img yapıp mı atacağım ?
  • quote:

Yok hocam ses açma kapama + güç yapıp ekranda gelen yere üstteki mesajdaki img dosyasının adını recovery.img yapıp mı atacağım ?

Yukarıdaki dosyanın adını recovery.img yapın ve root explorer ile belirttiğim yere kopyalayın. Kopyalamadan önce yukarıdan mount r/w ye tıklayın ama.

• Arkadaşlar bu romun radyosunun ne kadar tipsiz ve kullanışsız olduğunu hepimiz biliyoruz. v5te çalışan güzel bir radyo bulamadım ve kendim düzenlemeye koyuldum eski apklarla dizayn ettim daha çok frekans kaydedilebiliyor. Birazda Türkçeleştirdim ama düzgün olmayabilir pek üstünde durmadım. Bende sorunsuz çalışıyor buyrun.

FM.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seho88 -- 16 Mart 2013; 5:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seho88

Arkadaşlar bu romun radyosunun ne kadar tipsiz ve kullanışsız olduğunu hepimiz biliyoruz. v5te çalışan güzel bir radyo bulamadım ve kendim düzenlemeye koyuldum eski apklarla dizayn ettim daha çok frekans kaydedilebiliyor. Birazda Türkçeleştirdim ama düzgün olmayabilir pek üstünde durmadım. Bende sorunsuz çalışıyor buyrun.

FM.apk

hocam öncelikle teşekkür ederiz. güzel olmuş. ama nasıl yükleniyor? normal apk kurar gibi yaptım aynı isimli başka bi program var dedi

• Radio kurulumu için öncelikle sistemde yüklü radio kaldırılmalı arkadaşım. Root Exploler ile -system dosyasına girip -app dosyasını açın, R/W yazan yeri R/O yapın,FM.apk üzerinde uzun süre basılı tutup açılan seçenelerden Permissions' u seçin buradaki bütün alanları işaretleyin... Bu işlem bitince Ayarlardan Uygulamaları kaldıracağınız menüde FM.apk programını kaldırıp, arkadaşın verdiği FM.apk uygulamasını kurabilirsiniz... Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmshn

Radio kurulumu için öncelikle sistemde yüklü radio kaldırılmalı arkadaşım. Root Exploler ile -system dosyasına girip -app dosyasını açın, R/W yazan yeri R/O yapın,FM.apk üzerinde uzun süre basılı tutup açılan seçenelerden Permissions' u seçin buradaki bütün alanları işaretleyin... Bu işlem bitince Ayarlardan Uygulamaları kaldıracağınız menüde FM.apk programını kaldırıp, arkadaşın verdiği FM.apk uygulamasını kurabilirsiniz... Kolay gelsin...

Evet rsmshn arkadaşımız anlatmış eskisini silip yerine koyun bu kadar.
    Eğer gözükmezse:
    eski fm.apk yı system/app dizininden silin
    telefonu yeniden başlatın
    eski apk yı yeniden program yükler gibi yükleyin
    tekrar programı program kaldırır gibi kaldırın ayarllar, uygulamalardan
    son olarak verdiğim programı kurun kesin çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seho88 -- 19 Mart 2013; 12:02:17 >

• 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.