Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apex launcher kullananlarda hemen gözükmeyebilir icon, yeniden başlatıldığında programın görünür olur.
  • Sorunsuz bir şekilde kurdum ICS'i. Ama rehberi bir türlü getiremedim. .vcf dosyam var ama onu tanımıyor. Rehberin ayarlarında da kişileri içeri aktar gibi seçenek yok. Nasıl geri aktarabilirim acaba?

Edit: Gerçek rehber uygulamasını buldum. Şuan simkarttan içeri aktarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Source- -- 19 Mart 2013; 0:28:04 >
  • GPS i düzgün anında baglanan bir arkadaş ICS için etc/gps.conf dosyasında ki ilk başlarda olan bölge ayarlarını yazabilirmi hani en başta #asia vs vs yazan yerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

GPS i düzgün anında baglanan bir arkadaş ICS için etc/gps.conf dosyasında ki ilk başlarda olan bölge ayarlarını yazabilirmi hani en başta #asia vs vs yazan yerleri

https://www.box.com/shared/c0aymta257g5ukhscr2y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aurora upt 20 kullanıyorum whatsapp açmaya çalışınca telefon 2saniye bekiyor, mesajlaşmak istediğim kişiye tıklayınca da yine 2 sn kadar bekletiyor beni neden olabilir acaba bi ara hızlanmıştı o zaman ne oldu da çabuk açıor diye merak etmiştim ama bir daha olmadı telefon sanki yavaşlamış gibi geliyor bana. ES file exploreri de açarken çok kasıyor 2-3 sn bekliyorum. bi ilgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan108

arkadaşlar aurora upt 20 kullanıyorum whatsapp açmaya çalışınca telefon 2saniye bekiyor, mesajlaşmak istediğim kişiye tıklayınca da yine 2 sn kadar bekletiyor beni neden olabilir acaba bi ara hızlanmıştı o zaman ne oldu da çabuk açıor diye merak etmiştim ama bir daha olmadı telefon sanki yavaşlamış gibi geliyor bana. ES file exploreri de açarken çok kasıyor 2-3 sn bekliyorum. bi ilgilenirseniz sevinirim.

Whatsapp ın son güncellemesini yaptıysanız bu sorun herkeste var.
  • Arkadaşlar konuşurken sesimin karşı tarafa az gitmesinden bıktım artık. Bunu bir çözümü falan yok mu telefonu değiştiresim geliyor sırf bu yüzden.
  • saol hocam teşekkür ederim
  • quote:

GPS i düzgün anında baglanan bir arkadaş ICS için etc/gps.conf dosyasında ki ilk başlarda olan bölge ayarlarını yazabilirmi hani en başta #asia vs vs yazan yerleri

gps için neler yüklemem gerekli? hiç bir program yok şuan da telefonda tüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: seho88

quote:

https://www.box.com/shared/c0aymta257g5ukhscr2y

Çok iyi oldu bu ayar çok hızlandı uydu bulması telefonun. Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bir şey sorucam ben uzun zamandır bu romu kullanıyorum yeni güncelleştirmeleri uygulamadım. Sormak istediğim yeni güncelleştirmelerde ses tuşlarının bir süre sonra işlevini yitirmesi ve hoparlörün ahizeye geçmesi (tabii bunlar reset atınca düzeliyor ama reset atmadan da düzelmiyor) sorunları düzeltildi mi? Onun dışında pek yenilik görmediğimden güncelleme gereği duymadım da.

Not: 4.1 sürümü yüklü telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar bir şey sorucam ben uzun zamandır bu romu kullanıyorum yeni güncelleştirmeleri uygulamadım. Sormak istediğim yeni güncelleştirmelerde ses tuşlarının bir süre sonra işlevini yitirmesi ve hoparlörün ahizeye geçmesi (tabii bunlar reset atınca düzeliyor ama reset atmadan da düzelmiyor) sorunları düzeltildi mi? Onun dışında pek yenilik görmediğimden güncelleme gereği duymadım da.

Evet,düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Arkadaşlar bir şey sorucam ben uzun zamandır bu romu kullanıyorum yeni güncelleştirmeleri uygulamadım. Sormak istediğim yeni güncelleştirmelerde ses tuşlarının bir süre sonra işlevini yitirmesi ve hoparlörün ahizeye geçmesi (tabii bunlar reset atınca düzeliyor ama reset atmadan da düzelmiyor) sorunları düzeltildi mi? Onun dışında pek yenilik görmediğimden güncelleme gereği duymadım da.

Evet,düzeldi.

Çok güzelmiş o zaman özellikle ses tuşları çok can sıkıcı olabiliyordu en kısa sürede yükleyeyim son versiyonu teşekkür ederim ilginiz için

Bir de şu uygulama yükleyebildiğimiz bellek çok kısıtlı onu arttırmamızın imkanı var mı? 2 gb kendi hafızası ayrıca 8gb hafıza kartım var ama uygulama belleği 500 mb civarı haliyle gönlümce uygulama yükleyemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Evet,düzeldi.

Çok güzelmiş o zaman özellikle ses tuşları çok can sıkıcı olabiliyordu en kısa sürede yükleyeyim son versiyonu teşekkür ederim ilginiz için

Bir de şu uygulama yükleyebildiğimiz bellek çok kısıtlı onu arttırmamızın imkanı var mı? 2 gb kendi hafızası ayrıca 8gb hafıza kartım var ama uygulama belleği 500 mb civarı haliyle gönlümce uygulama yükleyemiyorum.

O alanı genişletebiliyorsunuz. Siz bana uygulama yüklenecek alanın ne kadar olacağını belirleyin (500 MB lık olan),bende ona göre size bir CWM den kurulabilecek zip ayarlayayım.

Uygulama kurulacak bölümün alanı en fazla 2500 MB olabiliyor (eğer 2500 MB isterseniz 2 GB lık olan dahili hafıza 200 MB a düşecektir)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet,düzeldi.

O alanı genişletebiliyorsunuz. Siz bana uygulama yüklenecek alanın ne kadar olacağını belirleyin (500 MB lık olan),bende ona göre size bir CWM den kurulabilecek zip ayarlayayım.

Uygulama kurulacak bölümün alanı en fazla 2500 MB olabiliyor (eğer 2500 MB isterseniz 2 GB lık olan dahili hafıza 200 MB a düşecektir)

1000 yada 1200 olması güzel olurdu herhalde yalnız bu alanı genişletmek telefonun herhangi bir özelliğini olumsuz yönde etkiler mi acaba?

• Arkadaşlar bu romdan orjinal B528 romuna geçmek için bilgisayara bağladım,bazı şeyleri taşıdım.Sonra başka bir sd karta B528 romunu attım.Yalnız romu kurduğumda vir baktım(eski sd kartımı taktım) ne kadar resim ve video varsa silinmiş.Bu neden olmuştur? Bir ara depolama kısmında kamera,medya cihazı filan yazıyor orayı değiştirdim.

• La bu tarayici dakkada bir çöküyo yokmu çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

Arkadaşlar bu romdan orjinal B528 romuna geçmek için bilgisayara bağladım,bazı şeyleri taşıdım.Sonra başka bir sd karta B528 romunu attım.Yalnız romu kurduğumda vir baktım(eski sd kartımı taktım) ne kadar resim ve video varsa silinmiş.Bu neden olmuştur? Bir ara depolama kısmında kamera,medya cihazı filan yazıyor orayı değiştirdim.

telefondan biçimlendirme yapmış olabilirsin yanlışlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

Arkadaşlar bu romdan orjinal B528 romuna geçmek için bilgisayara bağladım,bazı şeyleri taşıdım.Sonra başka bir sd karta B528 romunu attım.Yalnız romu kurduğumda vir baktım(eski sd kartımı taktım) ne kadar resim ve video varsa silinmiş.Bu neden olmuştur? Bir ara depolama kısmında kamera,medya cihazı filan yazıyor orayı değiştirdim.

telefondan biçimlendirme yapmış olabilirsin yanlışlıkla

Sadece resim ve videolar gitmiş

• bu romu kurmak için önce aurora_5.0_experimantal.zip kurup sonra kalan updateleri teker teker mi kuracağım?
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.