Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün şarj mı gidiyor.. Telefonla konuşuyor musunuz , sms kullanıyor musunuz, wifi açıyor musunuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilYkY

Şu radyoyu 528 ya da 526 çalıştırabilecek bir babayiğit yok mu?

Bıktım sürekli bulduğum her usb girişine telefonumu bağlamaktan, 528 yükleyince şarjım 2 gün sorunsuz gidiyor..

2 gün şarj mı gidiyor.. Telefonla konuşuyor musunuz , sms kullanıyor musunuz, wifi açıyor musunuz ??
  • Yaklaşık 20 dk telefon görüşmesi, wi-fi yok, 3g yok, 2g açık o da hava durumu felan güncelliyor, facebook yok, oyun yok, 3-4 sms atarım o kadar, aurordaysam işe giderken radyo dinlerim, başka da kullanmıyorum, çalıştığım bölge jammerlarla dolu olduğundan insan gibi konuşabilmek mümkün değil, sabit telefon kullanıyorum, 20 dk görüşme de işten çıkınca kullandığım zamanlardır..

Hani şarj kullanıma göre değişebilir ama dzo'nun romunu 1'li versiyonlardan beri kullanırım, her versiyonu kullanırım, yorum yapmasam da sürekli rom değiştiririm, dener dururum, bu kadar laftan sonra da şarj konusunda nacizane şunu söyleyeyim, 528 ya da 526 şarj performansı aurora'dan daha iyi..

Ha şimdi de Blefish'in 4.2 sini bekliyorum, hastalık herhalde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilYkY -- 27 Mart 2013; 16:51:31 >
  • Teşekkür ederim yorumlar için
  • up 21 ile dzo kernelli ıcs kullanıyorum bu ara herzamankinden daha hızlı pil bitmeye başladı,şarjı en iyi giden ıcs hangi sürüm tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

up 21 ile dzo kernelli ıcs kullanıyorum bu ara herzamankinden daha hızlı pil bitmeye başladı,şarjı en iyi giden ıcs hangi sürüm tavsiye edersiniz.

Up20 nin üzerine ezet in optimus kernelini tavsiye edebilirim şarjından memnunum
  • quote:

Yaklaşık 20 dk telefon görüşmesi, wi-fi yok, 3g yok, 2g açık o da hava durumu felan güncelliyor, facebook yok, oyun yok, 3-4 sms atarım o kadar, aurordaysam işe giderken radyo dinlerim, başka da kullanmıyorum, çalıştığım bölge jammerlarla dolu olduğundan insan gibi konuşabilmek mümkün değil, sabit telefon kullanıyorum, 20 dk görüşme de işten çıkınca kullandığım zamanlardır..

Hani şarj kullanıma göre değişebilir ama dzo'nun romunu 1'li versiyonlardan beri kullanırım, her versiyonu kullanırım, yorum yapmasam da sürekli rom değiştiririm, dener dururum, bu kadar laftan sonra da şarj konusunda nacizane şunu söyleyeyim, 528 ya da 526 şarj performansı aurora'dan daha iyi..

O yok bu yok hocam sen yanında taşıma bırak evde kapalı dursun telefon valla şarjı 1 ay gider sana.

• Arkadaşlar 5.0 ve update 20 kurdum.. Ses tuşları için 4.1 yamasını kullansam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

Arkadaşlar 5.0 ve update 20 kurdum.. Ses tuşları için 4.1 yamasını kullansam olur mu?

Olur , problem çıkarmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dzo 'u takip eden var mı? Aktif bir çalışması var mı? kararlı sürüm için zaman belli mi?
  • bu romda ses tuşlarıyla uyandırmayı nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholera35

quote:

Yaklaşık 20 dk telefon görüşmesi, wi-fi yok, 3g yok, 2g açık o da hava durumu felan güncelliyor, facebook yok, oyun yok, 3-4 sms atarım o kadar, aurordaysam işe giderken radyo dinlerim, başka da kullanmıyorum, çalıştığım bölge jammerlarla dolu olduğundan insan gibi konuşabilmek mümkün değil, sabit telefon kullanıyorum, 20 dk görüşme de işten çıkınca kullandığım zamanlardır..

O yok bu yok hocam sen yanında taşıma bırak evde kapalı dursun telefon valla şarjı 1 ay gider sana.

Keşke öyle bırakmak mümkün olsa, farkında mısınız bilemiyorum ama bu cep telefonu denen meret, onu ilk aldığımız zamandan itibaren artık ömrümüzün sonuna kadar taşımamız gereken bir cihaz oldu, 96 senesinde ilk aldığımda bu kadar özgürlüğümü kısıtlayacağını bilsem yada tahmin edebilsem hiç almazdım..

Özgürlüğü kısıtlıyor mu, orası da bir doktora tezi olur belki, iletişimin kolaylaşması dünya düzenini bile değiştiriyor(twitter vasıtası ile son özgürleştirici Arap devrimlerinin organize edildiği söylenir), 10 km gidebilecek parası olmayan dağın başındaki çinli iletişim sayesinde dünyanın her yerine özgürce mal satabiliyor, yazılım yapıp satabiliyor, Çin zenginleşiyor, dünyanın güç dengesi de bu nedenle değişiyor, yetenekli insanlar emeklerini dünyanın her yeri ile paylaşıp bundan para kazanabiliyorlar.

Düşünsenize dzo nasıl bir adam, belki de Avustralyanın bir köyünde kuş uçmaz kervan geçmez bir köşesinde, internet bağlantısı ile yazılımlarını dünyaya yayıp bizi burada kendisi hakkında konuşturabiliyor, bizde paypal vasıtası ile ona maddi destek sağlıyoruz, mali kaynaklarımızı aktarıyoruz..

Ama ben yine de özgürlüğümüzü kısıtladığını düşünüyorum, sürekli ulaşılabilir olmak can sıkıcı, ayrıca ulaşılamadığında da bunu izah etme gibi bir zorunluk içindeyiz de(yakınmam hanımdan değil belirteyim :) )..

Ha şu yönden özgürleşiyoruz, telefonum için istediğim bir eklentiyi(radyo) yapabilen insanların toplandığı bir yere isteğimi yazabiliyor, sonrasında da telefonu ne kadar kullandığımı aynı yerde paylaşıyor ve başka bir arkadaşımızın da buna güldüğünü de görebiliyoruz, bunların hepsi artan özgürlüklerin sonucu..

• Arama tuşuna basınca ekranı kapatma yapabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar x5 imi nasıl root ederim bende merak saldım bu işlere ama bi türlü işin içinden çıkamadım çoğu konunun linkleri çökmüş yardımcı olurmusunuz stock rom dan sıkıldım android sürümü 2.3.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

arkadaşlar x5 imi nasıl root ederim bende merak saldım bu işlere ama bi türlü işin içinden çıkamadım çoğu konunun linkleri çökmüş yardımcı olurmusunuz stock rom dan sıkıldım android sürümü 2.3.5

Kurduğunuz B5xx sürümü nedir?

• arkadaşlar googleplay de cihazım tanınmıyor. bu nedenle cihazınız bu sürüm le uygun degil diyor.. herhangi bir program indiremiyorum ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Arkadaşlar 5.0 ve update 20 kurdum.. Ses tuşları için 4.1 yamasını kullansam olur mu?

olmadı hocam.. 5.0 icin varmıs onu indirdim.. xda da aratın cıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

linki keşke verseydin sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

quote:

quote:

linki keşke verseydin sana zahmet

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1511544

buyur hocam işyerinden veremedim linki.. En altta var 5,0 için

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Arkadaşlar dzo'nun romunu kurmustum şarj süresi felaket kötüydü tekrar stock rom'a dönmek istedim ve dosyaları indirip dload klasörünün içine attım.
    ses + ve ses - tuslarına basarken güç tuşuna bastım pembe ekran geldi ama stock rom'u yükleme aşamasına gelmedi. rom dosyalarını dogru attıgıma eminim.
    Sonra forumber'in miui romunu yükledim. Bunda da Wifi'yi açamıyorum "hata" yazıyor. Tekrar stok roma dönmek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Edit: Yüklemeye çalıştığım stock rom B526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Source- -- 3 Nisan 2013; 20:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.