Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5,0 kurduktan sonra googleplay de sorun yaşayan var mı? googleplay sitesinden baktığımda herhangi bir cihaz görünmüyor.. Bu nedenle telefondan bir program indirmek istediğimde "cihazınız bu sürüme uygun değildir" yazıyor.. Var mı yardımcı olabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Arkadaşlar dzo'nun romunu kurmustum şarj süresi felaket kötüydü tekrar stock rom'a dönmek istedim ve dosyaları indirip dload klasörünün içine attım.
    ses + ve ses - tuslarına basarken güç tuşuna bastım pembe ekran geldi ama stock rom'u yükleme aşamasına gelmedi. rom dosyalarını dogru attıgıma eminim.
    Sonra forumber'in miui romunu yükledim. Bunda da Wifi'yi açamıyorum "hata" yazıyor. Tekrar stok roma dönmek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Edit: Yüklemeye çalıştığım stock rom B526

dload ı hafıza kartının ana dizinine attıktan sonra bataryayı çıkar,Telefonun ses açma ve kapama tuşlarına basarken telefonu bilgisayara bağla. Bunları yaparken ve yükleme sırasında Batarya takılı olmayacak.

Ayrıca bana kalırsa B526 yerine B518 yükleyin. Nedeni, pembe ekran kilidinin açık olmasıdır,bu sayede bir sorun çıkarsa kolayca halledebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Arkadaşlar dzo'nun romunu kurmustum şarj süresi felaket kötüydü tekrar stock rom'a dönmek istedim ve dosyaları indirip dload klasörünün içine attım.
    ses + ve ses - tuslarına basarken güç tuşuna bastım pembe ekran geldi ama stock rom'u yükleme aşamasına gelmedi. rom dosyalarını dogru attıgıma eminim.
    Sonra forumber'in miui romunu yükledim. Bunda da Wifi'yi açamıyorum "hata" yazıyor. Tekrar stok roma dönmek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Edit: Yüklemeye çalıştığım stock rom B526

dload ı hafıza kartının ana dizinine attıktan sonra bataryayı çıkar,Telefonun ses açma ve kapama tuşlarına basarken telefonu bilgisayara bağla. Bunları yaparken ve yükleme sırasında Batarya takılı olmayacak.

Ayrıca bana kalırsa B526 yerine B518 yükleyin. Nedeni, pembe ekran kilidinin açık olmasıdır,bu sayede bir sorun çıkarsa kolayca halledebilirsiniz.

İşe yaradı teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Arkadaşlar 5.0 ve update 20 kurdum.. Ses tuşları için 4.1 yamasını kullansam olur mu?

Olur , problem çıkarmıyor

olmadı hocam.. 5.0 icin varmıs onu indirdim.. xda da aratın cıkıyor.

linki keşke verseydin sana zahmet

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1511544

buyur hocam işyerinden veremedim linki.. En altta var 5,0 için

çok teşekkür ederim..

• quote:

Arkadaşlar 5,0 kurduktan sonra googleplay de sorun yaşayan var mı? googleplay sitesinden baktığımda herhangi bir cihaz görünmüyor.. Bu nedenle telefondan bir program indirmek istediğimde "cihazınız bu sürüme uygun değildir" yazıyor.. Var mı yardımcı olabilecek?

tamam kimse cevap vermiyor... Bari 5.0 kullanıp sorunsuz googleplay kullananlar, sorun yok yazsın bi zahmet

• quote:

quote:

Arkadaşlar 5,0 kurduktan sonra googleplay de sorun yaşayan var mı? googleplay sitesinden baktığımda herhangi bir cihaz görünmüyor.. Bu nedenle telefondan bir program indirmek istediğimde "cihazınız bu sürüme uygun değildir" yazıyor.. Var mı yardımcı olabilecek?

tamam kimse cevap vermiyor... Bari 5.0 kullanıp sorunsuz googleplay kullananlar, sorun yok yazsın bi zahmet

ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok
    daha dun aksam twitter ve google+ kendini update etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Arkadaşlar 4.0.3 kurulu durumda cihazda, video kamera ayarlarını kurcalarken 720p'den 480p'ye aldım ve telefon kapanıp tekrar açıldı. Şimdi ne zaman kamerayı açsam yine aynı şeyi yapıyor. Ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

uygulama ayarlarından kamera uygulamasına tıkla ve verileri sil i seçmeyi deneyin
  • quote:

quote:

5.0 Up 20 kullanıyorum play sorunsuz sabah arkadaş yanlışlıkla chain fire 3d den marketi fixledi daha iyi oldu şimdi

• teşekkürler arkadaşlar.. O zaman ben şu googleplay ile uğraşayım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 5.0 ve update 20 kurdum.. Ses tuşları için 4.1 yamasını kullansam olur mu?

hocam 4.1 sürümündeki ses tuşlarıyla uyandırma yamasını yapınca ses tuşları bir süre sonra işlevini kaybediyor, telefonu yeniden başlatmadan düzelmiyordu. bu sorun hala var mı 5.0 sürümünde de?

• Ben 1 hafta kullandım henüz tuşlar ölme eğilimi göstermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam 4.1 sürümündeki ses tuşlarıyla uyandırma yamasını yapınca ses tuşları bir süre sonra işlevini kaybediyor, telefonu yeniden başlatmadan düzelmiyordu. bu sorun hala var mı 5.0 sürümünde de?

düzletildi o

• teşekkürler kurdum şimdi.

• up20 kurdum wireless problemi başladı yine. kopup duruyor ikidebir.. up18 e geri döneyim bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

up20 kurdum wireless problemi başladı yine. kopup duruyor ikidebir.. up18 e geri döneyim bari..

21 de kopma olmuyor bir deneyin derim
  • 21 ne ara çıktı :)

up18 de sıkıntı yok benim için. şu an sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

21 ne ara çıktı :)

up18 de sıkıntı yok benim için. şu an sorunsuz kullanıyorum.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37672573&postcount=8497

6 Şubat da çıkmıştı
  • doğrudur. arada buraya bakıp güncelliyorudm. gerçi sf download sayfasında da up20 vardı en son. çok önemli bir güncelleme gelmezse de güncellemeyi düşünmüyorum artık. Şu an hiç bir sıkıntı çıkartmıyor update 18.. Gayet stabil benim için..
  • merhaba arkadaslar ben baya bir once kurmustum bu romu(çekirdek surumu 3.0.8 yazıyor) ama hıc update etmedım updateyı nasıl yapacagımı aradım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?
  • Wifi açınca arada res atıyor. Sizde de bu sorun var mı acaba? Çözümü var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.