Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Arkadaşlar dzo'nun romunu kurmustum şarj süresi felaket kötüydü tekrar stock rom'a dönmek istedim ve dosyaları indirip dload klasörünün içine attım.
    ses + ve ses - tuslarına basarken güç tuşuna bastım pembe ekran geldi ama stock rom'u yükleme aşamasına gelmedi. rom dosyalarını dogru attıgıma eminim.
    Sonra forumber'in miui romunu yükledim. Bunda da Wifi'yi açamıyorum "hata" yazıyor. Tekrar stok roma dönmek istiyorum. Ne yapmam lazım?

Edit: Yüklemeye çalıştığım stock rom B526

dload ı hafıza kartının ana dizinine attıktan sonra bataryayı çıkar,Telefonun ses açma ve kapama tuşlarına basarken telefonu bilgisayara bağla. Bunları yaparken ve yükleme sırasında Batarya takılı olmayacak.

Ayrıca bana kalırsa B526 yerine B518 yükleyin. Nedeni, pembe ekran kilidinin açık olmasıdır,bu sayede bir sorun çıkarsa kolayca halledebilirsiniz.

Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

Wifi açınca arada res atıyor. Sizde de bu sorun var mı acaba? Çözümü var mıdır?

Yok mu bi çözümü arkadaşlar?

• quote:

quote:

Update 21i kurun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

quote:

Update 21i kurun hocam

Öncelikle teşekürler. ancak linkler update 20 ye kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Update 21i kurun hocam

Buyrun hocam;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1709354&d=1360182480

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Bu sorunla karşılaşan var mı bilmiyorumda mobil ağları kapatıp 1-2 saat sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor. Xda üyeliği olanlar geliştiriciye iletirse memnun olurum önemli bir bug

O bu ROM a ait bir problem değil,lanet olası Huawei nin RIL sürücülerinden kaynaklanyor. Mobil veri açık iken Ağ durumunu sadece WCDMA kullan olarak ayarlarsanız mobil veri açılıyor.

Alıntıları Göster
    edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 13 Nisan 2013; 23:15:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Update 21i kurun hocam

Buyrun hocam;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1709354&d=1360182480

Alıntıları Göster
    @-forumber-

Hocam telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesin az gitmesinden çok şikayetçiyim. anladığım kadarıyla telefonda gürültü fitresi gibi bir sistem var ve sorun bundan kaynaklanıyor. Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu? telefonun her özelliğini çok seviyorum ama bu durum beni soğutuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Update 21i kurun hocam

Buyrun hocam;

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

@-forumber-

Hocam telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesin az gitmesinden çok şikayetçiyim. anladığım kadarıyla telefonda gürültü fitresi gibi bir sistem var ve sorun bundan kaynaklanıyor. Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu? telefonun her özelliğini çok seviyorum ama bu durum beni soğutuyor.

Ayarlar bölümünde ikincil mikrafonu kapatma gibi bir seçenek olması lazım. Denedinizmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

@-forumber-

Ayarlar bölümünde ikincil mikrafonu kapatma gibi bir seçenek olması lazım. Denedinizmi?

Denedim ama pek bir fark olmadı.
    Ayarlardaki seçenek tam okunmuyor ama tik yok şu an üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 14 Nisan 2013; 14:11:26 >

• Arkadaşlar telefona farklı bir rom kurmak istiyorum fakat hafıza kartına dload klasörünü attım ve kapattım açarken ses +- power`a basarak orj. romu yükleme calışıyorum olmuyor.Telefonu açıp sd karttan yükle vb. bir seçenek bulamadım bilen birisi yardımcı olabilir mi?(up18 yüklü bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croweN -- 18 Nisan 2013; 19:36:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar bir şey sorucam ben uzun zamandır bu romu kullanıyorum yeni güncelleştirmeleri uygulamadım. Sormak istediğim yeni güncelleştirmelerde ses tuşlarının bir süre sonra işlevini yitirmesi ve hoparlörün ahizeye geçmesi (tabii bunlar reset atınca düzeliyor ama reset atmadan da düzelmiyor) sorunları düzeltildi mi? Onun dışında pek yenilik görmediğimden güncelleme gereği duymadım da.

Not: 4.1 sürümü yüklü telefonda.

Evet,düzeldi.

Çok güzelmiş o zaman özellikle ses tuşları çok can sıkıcı olabiliyordu en kısa sürede yükleyeyim son versiyonu teşekkür ederim ilginiz için

Bir de şu uygulama yükleyebildiğimiz bellek çok kısıtlı onu arttırmamızın imkanı var mı? 2 gb kendi hafızası ayrıca 8gb hafıza kartım var ama uygulama belleği 500 mb civarı haliyle gönlümce uygulama yükleyemiyorum.

O alanı genişletebiliyorsunuz. Siz bana uygulama yüklenecek alanın ne kadar olacağını belirleyin (500 MB lık olan),bende ona göre size bir CWM den kurulabilecek zip ayarlayayım.

Uygulama kurulacak bölümün alanı en fazla 2500 MB olabiliyor (eğer 2500 MB isterseniz 2 GB lık olan dahili hafıza 200 MB a düşecektir)

diye bir yazışmamız vardı 1000 veya 1200 işimi görür demiştim ama sonra unuttunuz sanıyorum hatırlatma mahiyetinde alıntılamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 20 Nisan 2013; 2:29:52 >

• 2.6.35 kernelli miui rom yükledim. 4.x tabanlı romlar rezillikten başka birşey değilmiş. 2.3 de cihaz bildiğin akıyor. ne resetlenme ne bişey. 2.3 de gmail gibi bazı uygulamalar rezil olsa da. ics de sinir bozan bir diğer şey de bildirim çubuğunun bazen boş gelmesi de bunda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

2.6.35 kernelli miui rom yükledim. 4.x tabanlı romlar rezillikten başka birşey değilmiş. 2.3 de cihaz bildiğin akıyor. ne resetlenme ne bişey. 2.3 de gmail gibi bazı uygulamalar rezil olsa da. ics de sinir bozan bir diğer şey de bildirim çubuğunun bazen boş gelmesi de bunda olmuyor.

hocam -forumber- in romunu mu kurdunuz başka bi miui mi kurdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

quote:

2.6.35 kernelli miui rom yükledim. 4.x tabanlı romlar rezillikten başka birşey değilmiş. 2.3 de cihaz bildiğin akıyor. ne resetlenme ne bişey. 2.3 de gmail gibi bazı uygulamalar rezil olsa da. ics de sinir bozan bir diğer şey de bildirim çubuğunun bazen boş gelmesi de bunda olmuyor.

hocam -forumber- in romunu mu kurdunuz başka bi miui mi kurdunuz?

Ona benzer başka bir rom. Tuş aydınlatması çalışıyor bunda.

• quote:

Ona benzer başka bir rom. Tuş aydınlatması çalışıyor bunda.

Link verebilirmisiniz hocam? kendimi rom denemeye adadım bu haftasonu 5 tane filan rom yükledim sildim 2 gündür.bi de onu deneyeyim
  • onceden kullandigim romda islemci hizini ayarlayabiliyordum bunda oyle ayar bulamadim varmidir bu romdada oyle ayar birde istedigim uygulamalarin 3g yi kullanmalarini engellemek istiyorum bunu programla falan yapabilirmiyim peki acil cevap lazimm

• gençler uygulamarda bazen tüm yazılar uçuyor
     [ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20
    resimdeki gibi
    nasıl çözeriz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

gençler uygulamarda bazen tüm yazılar uçuyor
    resimdeki gibi
    nasıl çözeriz bunu

o sorun var hocam zaten,çözülmüyor o.

• bende onceden bravia engine ile ilgili biseyler yukledim ondan oluyor sanıyodum bu ekran sorununu
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.